🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 618
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 45
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчерашния полуфинал на шампионата "Копа Дел Василио". Wink

Както би казал коментатора, ако това беше спортен шампионат, "След доста неубедителното представяне на Роси в квалификациите, последва изненадващ обрат и сега тя е на път да спечели както шампионата, така и купата".

Но всичко по реда си.

Не знам защо още ни занимават с Диди и Марто. Нито са интересни, нито смешни, нито нещо друго.
Пътуването с мерц-а ми приличаше на боливудски вариант на фейк такси. Като започнем с очилата от зрънчо, които Диди е решила, че са фешън и стигнем до абсурдните диалози. "Вижда ли се нещо през стъклата, че да те понатисна малко". В следващия момент прозореца спуснат и оператора от пилотната кола с лекота фиксира страстните пориви на Диди. Романтика.
После 15 минути, искам кафенце, искам водичка, не ме уважаваш, ааааа не. Мютнах ги, както и следващите пъти когато се появяваха на екран.
Не знам дали имат консултант по облекло, но леопардовия принт тип "50% намаление в илиянци" седеше доста не на място в първия ресторант. Черния комбенизон във винарната пък съвсем. Горкия сервитьор или "сомелиер", както го пишеха в субтитрите, сигурно три пъти се и изпотил докато им представяше вината. Кой знае какво е разправял после на колегите си. Wink
Сцената в банята беше повече от абсурдна. Марто си мие зъбите, Диди снима в огледалото докато му се натиска. "Уан найт ин Парис" от алиекспрес.   

Толкоз реклама за гълъбчетата.

Срещата на Васко с Роси приятно ме изненада, ако не беше сегмента с покупката на бижутата.

Васил много ми падна в очите с отстъпката, която поиска в бижутерийния магазин.
Да влезеш за пръв път в магазин и да си искаш отстъпка защото си купил две, а не едно е равносилно да чакаш два лева ресто при 98 лева сметка.
Васе, (ако четеш) знам, че пари се изкарват трудно, но тънките сметки не са положително качество за един мъж, еле пък по националната телевизия.
Ако си редовен клиент, или беше купил 50 броя, той сам щеше да ти предложи, но случая не беше такъв. 
Какво щеше да ти стане ако беше платил толкова, колкото ти поиска ?
Ще ти кажа какво - щеше да покажеш, че си мъж, а не циция.
Цициите не са на почит сред жените - ако не ми вярваш, питай първата, която срещнеш. Вярно, че Роси и Ади не знаят все още, но един ден ще научат и с която и да излезеш ще имаш черна точка в биографията.

И сега за най-приятната част от епизода, а именно, срещата на "Василио" и "Росалинда" във вилата. Wink

Не знам дали го прави умишлено или не, но имам чувството, че флирта е в кръвта на Роси. Такива погледи му хвърляше на Васето по време на вечерята, че чак на мен ми действаха през екрана. За пръв път Васко не се държи като дърво и не ми казвайте, че заслугата не е на Роси.

Билярда - класическа женска свалка. "Ох, не мога, покажи ми" навежда се за да и се види по-добре деколтето и да и изпъкне д-то. Браво Роси, така се прави. Васето чак се припоти, ама така е като си покрай хубава жена.

Ясновидеца - можеше да викнат и мен. И аз щях да им ги кажа тези неща. Wink

Киното - класика в жанра. Ако не ми хареса как го купи, поне ми допадна как и го връчи. Роси наистина не очакваше и показа истинска емоция. Целувката, тоест целувките си бяха съвсем нормален завършек на вечерта. Чак не му се спираше, ама ... 

Спането заедно, ех ако нямаше камери. Впрочем, като видях как са разположени стаите нищо чудно да има комшулук. А дано. Wink

Споменавал съм и преди, че тя ми е една от любимките. Знам, че жените тук, по обясними причини, не я тачите много и заради това, много пъти в темите са задавали въпроса "какво вижда един мъж в Роси". Ето ви отговора. Ако нямаше камери Васето щеше да пропусне и ясновидеца, и вечерята, и филма, а колието щеше да и го сложи кат' Лео Ди Каприо на дибидюс голата Кейт Уинслет в Титаник. Wink

Можеха да ни спестят разсъжденията на Ади, то е ясно, че не е на кеф и че не чете книга, но какво разбирам аз от реалити.

Днес май се УЛЯХ, дано поне да е било интересно. Sunglasses

# 46
На Даниела, като й е толкова важно кафето, да беше станала 30 минути по-рано, да си направи едно кафе и да си го изпие на спокойствие. Егати мрънкалото за едно кафе - на мен ми скъса нервите, хем й слушах мрънкането само 5 минути, на Мартин как са му издържали нервите през половината време да слуша само за кафе, направо не знам. И за капак му оплю колата. Този човек показа желязно самообладание.

# 47
За неговите нерви не знам, ама моите се изпилиха от неговото натякване. Това е най-ужасният тип мъж, който вовеки веков ще ти напомня кога с какво си сгрешила. Освен това тя си беше такава от началото, избра си я. Докато той и отношението му се променят пред очите ни.

# 48
Благодаря за новата тема 🌷
Роси и Васил с тази чувствена секси среща вчера, буквално отсрамиха сезона.
След всички хиени с мъжка енергия и ледени кралици от селски тип, най-сетне видяхме истински флирт, романтика, химия..

# 49
Бая придобри манджата с това кафе и вода, накрая си купила само за нея. На голямата бизнесдама и писателка не и се откъснали 2 лева от сърцето.
И уж е голяма разбирачка от коли, прие за вярно, че колата от вчера била произведена 2020г. SmileSmileSmile

# 50
Скрит текст:
За неговите нерви не знам, ама моите се изпилиха от неговото натякване. Това е най-ужасният тип мъж, който вовеки веков ще ти напомня кога с какво си сгрешила.
Освен това тя си беше такава от началото, избра си я. Докато той и отношението му се променят пред очите ни.
Много точно.

ММ отдавна ми е казал да спирам с негативните коментари към Даниела, която той съвсем чистосърдечно съжалява. Затова пък играта на Мартин му беше ясна много отдавна и без да е чел никакви спойлери ми казваше, че Мартин я е избрал само за шоуто.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 11:06 от Telesilla

# 51
Относно казуса кафе и вода начаса, съм 50/50.
Като човек, свикнал преди всяко пътуване багажът му да е приготвен поне ден преди тръгване, не разбирам как така не са отделили десет минути време предварително да си вземат .

Разбирам от друга страна спешната нужда на Даниела от кафе, защото аз също без тази течност и ритуал дори, не функционирам адекватно.
Извинявам и невежеството ѝ, че магистралите на тази азиатска част са еднакви с тези на Европа по сигурност.
И съм на страната на Мартин, /независимо че основно се запретна неговото магаре да е мъжкото в случая/, защото е подготвен отктм неприятни изненади в подобна страна.
Бях писала преди време тук за филм по действителен случай - "Змията"  / The Serpent (2021) за един ненаказан престъпник  Charles Sobhraj, който шета години наред из Тайланд, Индия, Тибет и все по тия ширини, примамва заблудени, преситени и  с нулев защитен рефлекс жертви туристи/в тяхна памет не пиша шматки/, които упоява, ограбва и взема паспортите им.
 Въпреки че Даниела не я виждам точно като евентуална негова плячка, а в ролята на сподвижничката на  Charles Sobhraj.
Исках да кажа с една /моя/ дума, че Мартин е прав, а камерата е на ауторегистратора му, едва ли е имало ескорт от оператори по пътя.

# 52
Според Даниела е циганско да имаш бяла кола с бял кожен салон, страшно компексирана е явно на тема етнос.

# 53
Дани и Марто с виното ми напомниха на един стар цирк на същия продуцент - Валя и Моро превземат света.

# 54
Бяла кола бял кожен салон Blue Heart
На Даниела вкусът го няма

# 55
Бяла кола бял кожен салон Blue Heart
На Даниела вкусът го няма

Но пък бели очила може....някак по-изискано е.

# 56
  • Обран бостан ;)
Според Даниела е циганско да имаш бяла кола с бял кожен салон, страшно компексирана е явно на тема етнос.

Не чух нейната кола каква е и какъв и е салона.
Ако някоя добра душа е чула да ме осведоми, че няма да мога да спя. Wink

# 57
Васил май ми изглежда щастлив за първи път и след тази среща не мисля, че има смисъл да се коментират вараинти, опции и кой кого първи поканил. Въпреки че не бих се занимавала с мъж, пробвал първо другаде, но тук е друга ситуацита.
Не знам кой мъж би искал да се занимава с патки, с които не можеш да си кажеш нищо, с непокрити претенции и изцепки за нищо на мъж, който още не познаваш и не ти е никакъв.

# 58
Хайде моля ви, такъв онакъв Марто, а Даца цяла в бяло. Това е първата жена в реалити, която си заявява цена и чистисърдечно си признава, че е най-меркантилното същество. Няма как да уважавам такава персона, и не коментирам външният ѝ вид. Ще излезе, че той ѝ е най-малкият проблем на фона всичко друго, което сервира. Марто си каза още в началото, че му е некомфортно с десен волан, че не знае пътя, снимат трябва да внимава и това чудо не спря да му пили на главата. Аман!
Васко ми е интересно как от мижав интерес( да не кажа по-силна дума) към Роси се извъртя на 360 градуса(😁по тяхному) и не се отлепи от тази мома. Хайде да е било от алкохола, да е било от сухият режим, но.. пак ми е непонятно.. Ако един човек не те привлича и тези фактори няма да помогнат. Определено е загадка за мен снощната му... палавост.

# 59
  • София
Снощи за първи път видях истинска среща, не интервю. Изненадаха ме Васил и Росица.

Общи условия

Активация на акаунт