🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 658
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 110
Мертин: Дани, влизам ALL IN
Даниела: Олеее супер, къде ще ме водииииш?

# 1 111
Е как кой мъж щял да върне навираща се в леглото мацка, Васята два пъти върна. Вико броим ли го за мъж, защото и той върна една?
Вико не го броим.
Васко малко албански реотан.

# 1 112
Мартин защо да  е най-големият балък ? Ако Даниела каза, че е правила само реклама на книгата да го каже , но иначе защо ?

# 1 113
Е как кой мъж щял да върне навираща се в леглото мацка, Васята два пъти върна. Вико броим ли го за мъж, защото и той върна една?
Васята се правеше на джентлемен, а за Викито не съм сигурна че харесва жени, поне не само жени😆

# 1 114
Светкавици, гръмотевици отзад.. безплатни ефекти! Късметлии!

# 1 115
Вие чухте ли как Ади каза за Васил, че имал дар слово? Още го осмислям.....

# 1 116
Мартин защо да  е най-големият балък ? Ако Даниела каза, че е правила само реклама на книгата да го каже , но иначе защо ?
Той сам си каза, че ако е направил грешен избор с Даниела - ще излезе и ще каже пред цяла България, че е най-големия балък. Данка няма общо с това. Честно ли ще пълнят един час с Наум????

# 1 117
Как ще си с мъж, когото много искаш, за първи път си с него през нощта, а същевременно ще успееш да се наспиш, че и гордо ще го заявиш? Невъзможно е.

# 1 118
Ако затворим очи, все едно водят този разговор в банята.

# 1 119
Много дразнещ звук от дъжда!

# 1 120
На мен пък са ми странни такива трудности, някой да ми реве на главата за кафе. Айде няма нужда.Grinning

# 1 121
Бат Васко ще избере Росито ми се струва.

# 1 122
Ама вие наистина ли мислите, че не е спал с нея? Кой свободен мъж ще върне прилично изглеждаща жена, която буквално му се е навряла в леглото? Та било то и с логорея. 😁
Само обратен и импотент😁
Точно няколко пъти е спал с нея. Абсурд е да пропусне, млад здрав мъж, не бил с жена месец примерно.
Тези с гушките на децата да ги разправят.

# 1 123
Ох ашколсум и разгеле!  Давай Роси! И никакви баби да не се бъркат!

# 1 124
Ауу Мартин как озлобя като разказваше Васко за срещите.
Според мен яко се комплексира покрай него, и нарочно почва да го обижда пред другите и на синхрони, за да си повярва, че е смотан и не го превъзхожда.

Общи условия

Активация на акаунт