🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 152
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 620
За три дни бил разбрал, че има връзка с женен мъж. Нали преди предаването я бил проучвал, тогава не разбра ли този уж факт?

Никой в тази държава не проучва по-добре от БГ мамма Sunglasses Прочел е тук за какво иде реч.

Аз съм доволна от сезончето, много по-интересно ми беше от миналия. Мартин беше най-добрият ерген от всички досега, все такива разчупени, будни и токсични да ги избират в бъдеще Smiling Imp Хареса ми и че често счупваха четвъртата стена и вкарваха въпроси от клюките навън.

Момите нещо не ми бяха интересни, само Даниела правеше шоу. Другите ми забележки са за озвучаването, монтажа и липсата на профи стайлинг за жените.

# 1 621
Гледах подкаст с Лия и каза, че повечето момичета от сезоните, са човек на някого, някои дори си плащали. Всички са с цел известност и монетизиране после.

Склонна съм да вярвам, че е така, но в такъв случай тя самата от кои е?

# 1 622
  • София
Ама, колежки, какво се сбогувате тук, като то шоуто тепърва започва Joy
То ще са телевизии, фейсбуци, инстаграми, да не говорим за Надкаст.... Ей това чакаме след последните скучни серии Wink

# 1 623
  • София /Абсурдистан
Накрая, като дадоха какво е станало с двойките, впечатлих се, че Данка не казва нищо лошо за Мартин, а той я нарича каква ли не.

# 1 624
Aз за това мисля , че е доста наранен .

# 1 625
Мернах преди минути един коментар на новорегистриран потребител, че "всички знаели, че когато Мартин се прибрал, баща му точно заминавал за Италия и поставил ултиматум Даниела до седмица да я няма". Върнах се да го цитирам и го няма. Дали това ще е едната линия в предстоящия сблъсък на титани? Joy

# 1 626
  • София /Абсурдистан
И ако не спази ултиматумът, ще му врътне кранчето сигурно Simple Smile

# 1 627
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Финалните надписи бяха брутални!!!!

Най-хубавото на сезон 4 Laughing

Любомира - Разбрах,че той там не е за любов,а за популярност.
 Мартин пък направи Даниела на 2 стотинки.
Леля Ади и Васил едва избутали месец и половина.

# 1 628
И така да е, съспенс няма. Според мен няма как изобщо родителите на Мартин да харесат участието му в Ергенът, още по-малко момата. За тях това е безкрайно нежелана публичност.

# 1 629
Страхотен първи и последен епизод. Посредата мъка, едвам се гледаше. Скука и скръб. Обаче първия и последния епизод бяха в десятката. Браво на Марто и Даниела, бяха добри артисти, в пъти по-добри от онези (Виктор и Любка) от натфиз.
Н.Н ако чете, зрителите не сме глупаци. Ако си решил да правиш театрална постановка, не го пиши реалити. Маги и Наум, бяха излишни.

# 1 630
  • here and now
Финалните надписи бяха излишни. След такава романтика и красота.
Мартин можеше да се покаже джентълмен.
Всички знаят, че като се е прибрал баща му е тръгвал за Италия по работа. Казал му е, че се връща до една седмица и Даниела да е изчезнала в тази седмица на всяка цена. Лесно е да наречеш другия лъжец, а той какъв е?
Тук си е коментара.

# 1 631
Нали имаше по едно време спойлер, че Васил е бил обвързан, да видим дали ще се окаже вярно.

# 1 632
Значи, след четири сезона вече можем напълно резонно да предполагаме, че най-спокойната и уверената (Капитонова, Валерия, Магдалена, Даниела) най-вероятно е гласена за победителка или минимум финалистка.

# 1 633
Значииии, по принцип съм против средните пръсти, но след тази глупост, която изчете Васил, Росица може да качи още пет клипчета, размахвайки го на Васята, и няма да ѝ се сърдя.

Финалните надписи бяха очаквани, никоя от тези двойки не би просъществувала - дали защото единият ерген не е точно хетеросексуален, другият не търси отношения, а третият е бохем 😂 да си кажа, не мисля, че Даниела е била обвързана с Хепито, докато е била вътре - мастит бизнесмен няма да се навие някой друг да валидира любовницата му, още по-малко човек с по-малка верига.
Може да е нарочно, подбиване на имиджа на Джанам. Конкурентна война и непозволени практики.
Хепи ис де бест, каза Дани Sweat Smile

# 1 634
Накрая, като дадоха какво е станало с двойките, впечатлих се, че Данка не казва нищо лошо за Мартин, а той я нарича каква ли не.
"Недискретният любовник не е никакъв любовник"
Френска поговорка, която ползвам често. В случая заменям любовник с джентълмен.
Мартин и Даниела направиха сезона, но той е дъно като мъж и   личност. Не му липсва дар слово, ако опита да е по-обран в приказките. Тенденциозно груб в последната си дума.
Самовлюбен нарцис, нехранимайко, интригант, клюкар и злобар.

Общи условия

Активация на акаунт