🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 116
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 165
И аз мисля, че Даниела пробва границите на Мартин с това поведение. И определено се стреми да прекали, за да избухне той. Не зная с каква цел го прави, може да си вдига цената на пазара на булки за милиони на който участва. Но определено Мартин не и е таргетът, то се вижда с просто око. И Мартин и Даниела се опитват да надцакат другия, това усещане ми оставят, ще видим накрая кой кого. Даниела много се промени след посещението на сестра й и стана по-дистанцирана и изискваща към Мартин. Но може и да е заради "валидацията", де да знам.

"Шит тест" се казва. Не знам дали в книгата го има. Държиш се като идиот, за да видиш реакцията на отсрещния и да прецениш характера му, нивото на агресия и т.н. Мартин определено не го издържа, ама то на него и без шит тестове му личи що за стока е.

# 166
Мартин даже много издържа ако питате мен. Пиша това без грам симпатия към него, просто Даниела е някакъв ужас!

# 167
  • Вестерос
Много се забавлявах със снощния епизод. Особено с Данка и кафето ѝ и постоянните после подмятания на Мартин за това, като типичен козирог Grinning Аз съм също и правя същото, хем за смях, хем да жегна Grinning
Пийналата Роси не беше скучна, срещата беше хубава.

# 168
Най-интересното, което каза Косара е, че Росица била навита и на Мартин. Адриана нали излиза с него? Сигурно са решили, че ще е прекалено, ако покани още някоя от другия отбор.

Няма да е Мартин, който води Даниела на дегустация в Аржентина. Погледът му вече търси следващата.

# 169
  • в сърцето на един мъж...
В синхрон с написаното от Geia, преди малко си мислех, че Мартин може би се заканваше за бъдещите подкасти не на някоя от момите/Даниела, а на "Новобранката". Това би обяснило и защо всички от секатата на офицера плюят толкова самоотвержено по Васил.

За мен Мартин не очакваше Васил, както и не очакваше ефекта "Васил" и това му развали играта. Затова и се събра с Даниела, за да е вътре в къщата и да дърпа конците по от близо. Още когато го накара да играе в баса, ми беше ясно, че ще се опита да го сготви. Много беше очевидно как изведнъж почна да го натиска и да играе игри. Отделно, направи ми впечатление - абе излязъл си с Даниела, уж трябва да си съсредоточен, вместо да говорите за вас, ти я питаш - Абе кво ли прави Васко новобранката? Той е обсебен от идеята, че някой може да го мине по рейтинг и че не трябва да го допуска. Та напълно е възможно пеперудите да говорят едни и същи неща по телевизиите...

# 170
В доста държави се пита за отстъпка, когато купуваш нещо
В страни като Тайланд, Шри Ланка, Виетнам задължително се пазариш за цена. Това е част от туризма.

# 171
Много ми хареса на мен срещата снощи, но и лисицата Ади се активира. Ще я видим довечера в нова светлина

# 172
Ще си позволя да цитирам Роси: "Окей....окей....мммм...окей"

# 173
Цветът на костюмчето е ок, добре й стои, кройката в рамената е малко кофти- овърсайз с подлънки  ..meeh Unamused, но Косара много държи да е по последна мода, така че разбирам защо този тип и цвят е избрала. Обувките можеше малко да контрастират, а не да се сливат така, но все пак има разлика кое как стои на живо и на камера. Гримът й е много хубав. Не съм я слушала какво говори, но мога да си представя. Grinning
На шийн модата ли, защото тя нито веднъж не ми е направила впечатление на стилна жена със стилна дреха. Все с парцалките от китайците.

# 174
На последните си два поста в инста, Роси е с колието от снощи.

# 175
И аз мисля, че Даниела пробва границите на Мартин с това поведение. И определено се стреми да прекали, за да избухне той. Не зная с каква цел го прави, може да си вдига цената на пазара на булки за милиони на който участва. Но определено Мартин не и е таргетът, то се вижда с просто око. И Мартин и Даниела се опитват да надцакат другия, това усещане ми оставят, ще видим накрая кой кого. Даниела много се промени след посещението на сестра й и стана по-дистанцирана и изискваща към Мартин. Но може и да е заради "валидацията", де да знам.

"Шит тест" се казва. Не знам дали в книгата го има. Държиш се като идиот, за да видиш реакцията на отсрещния и да прецениш характера му, нивото на агресия и т.н. Мартин определено не го издържа, ама то на него и без шит тестове му личи що за стока е.

Прилича ми на филма с Матю Макконъхи "Как да разкараш гаджето си за 10 дни". Героинята пише статия (Даниела пише книга) и изпробва всички отблъскващи мъжете хватки, примесено с флирт и химия (в Ергенът уж книгата е за друго, но доста хватки как да отблъснеш мъж прилага). Героят във филма е човек на живота, спорта,мъжките компании за покер (Елвиса?), героинята го изнервя, но се е хванал на бас и търпи (Мартин иска да излезе от предаването като положителен образ). Накрая филмовите герои се влюбиха наистина (пръстен на финала на Ергенът). Завесата пада и във филма се преполага, че заживяват щастливо (Мартин и Даниела все пак не са филмови герои и след края на шоуто ангажиментът приключва, а и животът не е като във филм).

# 176
Никакви тестове не му прави Данка на Мартин, само я интересува да е по-дълго на екран, да си рекламира тъпата книга и ако може  след предаването случайно да докопа някой бавноразвиващ шейх, който да бленува за скъпоценната ѝ женска енергия. Мартин и той с игрички, но си личи, че вече не я понася. Не знам кой ще може. И пъпчасалите тинейджъри се държат по-зряло от тях.

# 177

Срещата на Васко с Роси приятно ме изненада, ако не беше сегмента с покупката на бижутата.

Васил много ми падна в очите с отстъпката, която поиска в бижутерийния магазин.
Да влезеш за пръв път в магазин и да си искаш отстъпка защото си купил две, а не едно е равносилно да чакаш два лева ресто при 98 лева сметка.

Всъщност щеше да е обидно, ако не беше поискал отстъпка. Такъв си им е манталитета.

Роси не е грозна. Малко корема й е "изял" талията, та не е съвсем ОК по бански, ама поне не се е окълцала и напомпала. Визуално де. Защото интелектуално не й се удава да е актриса в това пошло реалити. Да, срещата с Васята беше сравнитено добра, ноооо ... айде нЕма нужда от толкова преиграване.
Нямам идея кой дубъл са показали снощи, ама беше като в студентска постановка.

И Данка си рита канчето, защото наистина мина всякакви граници с мрънкането си. Аз, ако бях на мястото на Мартин - директно я свалях от колата. Да продължава на "стоп"! Всъщност кой знае - може верно да е имал такова желание, ама не са му позволили да го осъществи Joy
Какво ли не правят хората за един хонорар!

# 178
Ще си позволя да цитирам Роси: "Окей....окей....мммм...окей"
И накрая един среден пръст.

Класика.

# 179
Мен ме е яд, че осигуриха целия лукс, коли, заведения ексклузивно за чепеларската аристократка и Мартин. Щеше да е много забавно да бъдат поставени в другата крайност - да се хранят от улични сергии, да спят в обикновен апартамент, Даниела да готви, а не да ползват прислуга и всякакви такива неща да бяха измислили. Тогава да им видим голямата измислена любов и как Даниела щеше да понесе липсата на "лукс". А нейното снобарство е много комично как го играе графиня - просякиня. Още вярвам, че тя искаше обещание за брак, а не да го разкара. Говореше за брак още на срещите им, заяви, че очаква да живеят заедно след края на предаването, говори за "до края на живота", не беше случайно и как свойски искаше да занесат подаръци на родителите на Мартин. Дори тя се нацупи и цялата физиономия й замръзна, когато Мартин й каза нещо от сорта, че има време и може би някой път ще я запознае с тях. Той е предпазлив да я допусне в живота си, а тя се напъва да си осигури постоянно влизане в живота и семейството му. Той е този, който бяга, а не тя. В скандала за пръстена, целта й беше да изкопчи от него обещание за съвместен живот и брак пред цяла България. За децата му не се интересува, но за родителите му (банката) доста интерес проявява. Ако мъжът, в който съм влюбена има деца, постоянно ще го питам за тях, какво обичат да правят, какви интереси имат, всяко с какъв темперамент и характер е и изобщо ще искам той да ми разказва за децата си, а тя един път не го попита. Знае, че след мъжа, най - важната й задача е да спечели родителите му и затова там се насочва.

Общи условия

Активация на акаунт