🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 391
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 180
Чета и не вярвам. Света Росица и човек да убие, пак ще кажете, че е добричка. 😂

# 181
Накратко за сутрешния блок с Косара:

– Според водещата имала екзотична красота и остър ум

– Васил си личало, че я е харесал от самото начало и тя много си го е харесала, но с течение на времето видяла, че е фалшив герой. Казвал ѝ неща, които искала да чуе, но действията се различавали от думите.

– За снимките из СМ с Мартин - били приятели, виждали се в компанията и на другите момичета. На въпроса Защо няма такива снимки с АМ?, отговори, че АМ била приятелка с него и дъщерите му.

– Не искала да влияе на Роси и Ади за Васил

– Виктор го харесала чисто физически, но нямало да им се получи, защото не него много му се жвеело. След като е преминала в групата на Васил се разбирали много добре, танцували си, говорили си.

– Между Любомира и Виктор било истинско, като се изключи Бранимира, но там работата била Как така една жена ще ми се дърпа?

– Нямала лична модна колекция, въпреки че в предаването са я представили като моден дизайнер (учудена от което). Предстои Sob

– Живее в София - тук учила и тук останала да живее

– Най-близка с АМ, били неразделни, имали общи бизнес проекти

– Никоя не казвала нищо лошо за мъжете и това олицетворявало желанието им да са финалистки.

– Роси искала да ѝ се получи някъде с някой.

Следва коментар на срещата с Роси и семейния скандал на Мартин и Данка. Барманчето отговаряше вместо Косара. Явно ѝ е страшен фен.
Sob

# 182
  • в сърцето на един мъж...
Чета и не вярвам. Света Росица и човек да убие, пак ще кажете, че е добричка. 😂

Чак пък... Ама и не е толкова черна, колкото се опитвате да я изкарате Simple Smile

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
Даца, толкова много разбира  уж от лукс, а не се светна, че щом колата на Мартин е с бял кожен салон, бял волан и бяла отвън, струва доста стабилна сума. Ама иначе много разбира от лукс тя.
И според мен Мартин, вече едва я търпи, докато тя обратното, май започна да си го харесва наистина.
Тия Мартинки да си сложат по един олтар в тях на Мартин, за едно вип сепаре в Джанъм, всяка вечер свещи палят 🤦🏻♀

# 184
Не е и толкова бяла, колкото вие се опитвате да я изкарате. За всичко имате оправдание. Все другите са виновни.

# 185
  • в сърцето на един мъж...
Не е и толкова бяла, колкото вие се опитвате да я изкарате. За всичко имате оправдание. Все другите са виновни.

Какво искаме да я изкараме? Дадоха ли някакъв скандал с нея? Имаше една ситуация, в която я нападнаха и се показа кой е виновен - в случая не беше тя. Да, интроверт е, не иска да се събира с другите, ама то и аз не бих се събирала с тях. Какво да се научи - как се бият други жени и им се оставят белези? Как да си напомпаш джуките? Как да говориш правилно? Къде съм написала, че другите са виновни? Тя се държи така, както са се държали с нея. Видяхме им капацитета на всички до тук. В случая, на мен лично, ми харесва тя как се държа, хареса ми срещата, как да кажа, че имаше нещо лошо, като нямаше

# 186
На мен ми е много смешно как АМ и компания са правили всичко възможно да орязват ефирното време на Роси, а накрая - Роси на финал, а те - вкъщи

# 187
Просто Росица е от онзи фин тип дразнители, които трудно се показват на монтаж и още по-трудно се долавят от публиката. Точно като Александра Гърдева.
И нека не се лъжем - Росица е на финал поради стечение на обстоятелствата. Васил нямаше как да остане с една финалистка, а когато Виктор се отдръпна от нея все имаше по-належащи за обезрозяване.

# 188
На мен ми харесва Роси от самото начало. Относно поведението ѝ, според мен останалите видяха сериозна конкуренция в нейно лице, и направиха всичко възможно да я принизят и стъпчат. Виждала съм подобни ситуации в реалния живот. Комплексари, с изкуствено напомпано самочувствие, които за да изпъкнат, трябва да стъпят на някой друг. Пълно е с подобни.

# 189
Гледам за запис.

Роси:
- оооуууукеейй, добре
- ууууааууу
- оооуууу уууаауууу
-оооооууукееей, добрее
- оокей
-оооууукей

Аз: Инаф бе!🙄

# 190
Аз едно не разбирам, защо Ади и Роси питат риторични въпроси, Васил? - Дали са опция или приоритет? Е, след като Васил, на фона на Косара, е целунал само Ади веднъж, а Роси - нула, според тях какво може да са...опция или приоритет ? Явно много искат да чуят разни неща от устата на Васил и го човъркат да ги изплюе тези желани слова...А той пак не желае да разочарова фенките си и прилежно раздава лъжи, насам, натам. Все пак верните фенки трябва да се наградят с някоя изпросена добра дума, може и креватно изпълнение, но само отвън щото Косара гледа и може да се разсърди...Иначе утешителните награди са в пълна готовност да изтърпят всичко което Васил надроби...На него всичко му е простено, щото той винаги говори това което те желаят да чуят. Явно това трябва да е качество номер едно, когато подбираш мъж. Тоест да си сляпа, но ушите ти да са добре продухани за ласкателства.

# 191
И нека не се лъжем - Росица е на финал поради стечение на обстоятелствата. Васил нямаше как да остане с една финалистка, а когато Виктор се отдръпна от нея все имаше по-належащи за обезрозяване.
Точно като Клаудия. За нея съм убедена, че е поискала пари/нещо в замяна, за да остане след катастрофалната 24 часова среща. Докато Росица грам не се усеща, че няма шанс в това предаване. Излага си се напълно безплатно.

# 192
От всички жени само Росица е конкуренция и да ти кажат не ме обогатяваш, като че ли те имат какво да научат от нея.

# 193
Ай да се посмеем с Виторио и МарЧинчо ..едно скечЧе Joy
https://www.facebook.com/share/r/1Bay8tX4Jk/

# 194
  • Обран бостан ;)
Просто Росица е от онзи фин тип дразнители, които трудно се показват на монтаж и още по-трудно се долавят от публиката. Точно като Александра Гърдева.
И динозаврите са измрели поради стечение на обстоятелствата. Метеоритче, бам и чао. Wink

Както казаха по-напред в темата - тия, дето се биеха в гърдите, "елате ме вижте", рано рано си заминаха.  

Роси е скромна, без корекции, млада, понякога прекелено емоционална, има още какво да се учи, но да кажете, че е там само и единствено по стечение на обстоятелствата, никак не съвпада с мнението ми.

Общи условия

Активация на акаунт