🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 544
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 195
Роси е скромна, без корекции, млада, понякога прекелено емоционална, има още какво да се учи, но да кажете, че е там само и единствено по стечение на обстоятелствата, никак не съвпада с мнението ми.
Тази скромност която излъчват в предаването, хич не ми се връзва с постовете, клипчетата и коментарите ѝ в СМ. Средни пръсти, кучки, змии, хейтъри, все около това се върти.

# 196
  • София
Това, че питат Васко кой план са му, не е ли техният начин да покажат и на него и на зрителите, че не падат от Марс? Това е предаване, имат договори, може би не могат да си тръгнат, когато си решат.

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Роси е скромна, без корекции, млада, понякога прекелено емоционална, има още какво да се учи, но да кажете, че е там само и единствено по стечение на обстоятелствата, никак не съвпада с мнението ми.
Тази скромност която излъчват в предаването, хич не ми се връзва с постовете, клипчетата и коментарите ѝ в СМ. Средни пръсти, кучки, змии, хейтъри, все около това се върти.

Е другите скромни ги видяхме Simple Smile Похвалиха се пред цял свят как бият други жени... Айде моля ти се, шмъ убидиш...
Ох, гледам блиц въпросите на Косара, ма жена, не се казва пияна парти, а пяна парти, трагедия, брат...

# 198
И понеже във ФБ Косара отговаря на въпроса с кого от ергените са останали приятели, един мъж написал като коментар:
"Мартин загражда..."

Запушен е бентът, Косе, излизане няма. Ще поплуваш донякъде, но без печат за валидация, измъкване няма.
Цялото забавление покрай батко не е заради алтруистичната му душа.

# 199
Просто Росица е от онзи фин тип дразнители, които трудно се показват на монтаж и още по-трудно се долавят от публиката. Точно като Александра Гърдева.
И нека не се лъжем - Росица е на финал поради стечение на обстоятелствата. Васил нямаше как да остане с една финалистка, а когато Виктор се отдръпна от нея все имаше по-належащи за обезрозяване.
И динозаврите са измрели поради стечение на обстоятелствата. Метеоритче, бам и чао. Wink

Както казаха по-напред в темата - тия, дето се биеха в гърдите, "елате ме вижте", рано рано си заминаха.  

Това не е предаване за знания, стратегия, физически умения. Тези, които се биха в гърдите, са навън, защото не харесваха Ергенът или той не харесваше тях, а не защото са по-лоши от Росица по някакъв обективен критерий.
Защо "без корекции" е добродетел или "с корекции" недостатък - не разбирам, но не е и предмет на разговора. Независимо какво е мнението ви, фактите са следните:
1. Роси беше фаворит на Виктор до момента с "целувката". Той рязко се отдръпна от нея, но не я изгони. Това съвпада с поредицата отпадащи Елвира-сестрата-Йоана-Диана, тоест тя не е била "на дневен ред".
2. При влизането на Васил, Виктор се уплаши, че ще остане без момичета. Точно тогава почва да се обяснява на Росица, че не я е забравил - случайност?
3. След това имаше дълга серия на отпадане на момичета, които не кликват с никого (Ива, Ивет, Алекса), отпадането на Мартинките, церемонията на Жълтата роза. В този период Роси не беше нежелана, но определено не беше и желана.
4. Финалният избор - Васил трябва да остане с две, няма опция да са три или една. Вика Косара, за да ѝ връчи роза, тя отказва. Тогава той е длъжен да даде втората роза на Росица.

Така че да - Росица категорично е на финал поради стечения на обстоятелствата, а не защото е била фаворитка на Васил.

И нека не се лъжем - Росица е на финал поради стечение на обстоятелствата. Васил нямаше как да остане с една финалистка, а когато Виктор се отдръпна от нея все имаше по-належащи за обезрозяване.
Точно като Клаудия. За нея съм убедена, че е поискала пари/нещо в замяна, за да остане след катастрофалната 24 часова среща. Докато Росица грам не се усеща, че няма шанс в това предаване. Излага си се напълно безплатно.
Предполагам, че продукцията е натиснала - както е натиснала и Васил да го играе романтично, за да има все пак някакъв съспенс за финалите на Виктор и Васил съответно.

# 200
Е другите скромни ги видяхме Simple Smile Похвалиха се пред цял свят как бият други жени... Айде моля ти се, шмъ убидиш...
Ох, гледам блиц въпросите на Косара, ма жена, не се казва пияна парти, а пяна парти, трагедия, брат...
Един дол дренки са ми и те, и Росица.

# 201
  • София
Ще направя един по-различен коментар, извън нещата, които знам и са ми потвърдени от няколко източника (не спойлери, а какъв е бил сценария и какво е трябвало да се случи, за да се получи сериала на Николов ; бтв: надявам се, че вече няма съмнения, че не гледаме риалити телевизия, а сериал?).

Разочарован съм от нивото на двата основни подкаста този сезон (изгледал съм всички надкасти и чакалкасти + кукушев, ауткаста и саркастичната ряпа), Надкаст и Чакалкаст, особено от последните, които направо да се закриват!
Масово не се гледат епизодите, или се превъртат. Дори правилата не ги знаят.
На Неделчо му бягат много факти, бърка много неща, прогнозите му до една се оказаха грешни. Човека без съмнение е интелигентен и аз го харесвам. Но само се прави, че е фен на Ергенът, за пари е всичко и нищо друго. Него си го влече истински само Игри на волята и Сървайвър. Туджаров разбира много, но просто няма как да е обективен, защото е човек на продукцията. И него си го харесвам, но и двамата час по-скоро трябва да се махнат от хватката на БиТиВи.
Чакала и Ясмин се чудеха защо Виктор има две опции, роза и пръстен, а Даниела сега е изправена пред само една дилема - иска ли пръстен или не иска (ако и бъде поднесен разбира се). Какво да добавя повече...
Последните два подкаста с Ферай и Клаудия бяха голямо разочарование. Нищо съществено или интересно. И двете са омотаха в лъжи и излишни обяснения, но нямаше кой да ги засече отсреща. Специално Ферай стана за смях в частта със спортната гимнастика. Съжалявам Ферайче, но не блестиш с интелект. Пък с Анна-Мария се разбирайте като бушмените...
Иначе слушайте Лия от сезон 2 в последния Чакалкаст. Каза интересни неща и някои от тях са верни, но твърде много ми дойде злобата и към предаването, хората и нас българите като цяло.

Мартин и Даниела в момента са крещящ пример за токсична двойка. Ето на това му се казва 'токсик връзка' Двамата са един крещящ червен флаг и това касае и двамата. Не искам да вземам страна, защото всеки има право, но просто НЕ се получават нещата. Очеизвадно.
Никога няма да разберем истината, освен ако и двамата не го потвърдят в публичното пространство (което ме съмнява), но според мен са правили секс, тъй като Даниела имаше някои свойски докосвания и целувки в банята, стоейки до Мартин. Обикновено това се прави от жени, които са били интимни с мъжа.
Ако това е вярно, дали Мартин не охладня така рязко към нея, защото вече не му е интересна? Т.е. е получил това, което е целял?
Има ли шанс все пак той да и предложи пръстен, а тя да го приеме?
Има, но е минимален. Под 10%. Поживяха малко повече и то пред толкова много хора около тях и се изпокараха за глупости, какво остава в реалния живот, където ще са сами. Максимум 1 седмица им давам.
Аз лично искам Мартин да не поднася пръстен на Даниела. Само така малко от малко ще се реабилитира в очите ми, защото реално Даниела спечели финалната роза и победи конкуренцията, но за да НЕ се валидира този пасквил наречен книга, не трябва да мине номера и с пръстена.
За пред широката масовка зрители, ако тя не приеме пръстена ще излезе, че е меркантилна к*чка, а Мартин излъганата жертва, но в моите очи и надявам се в очите на интелигентната публика, Мартин ще излезе абсолютен балък, а тя ще валидира на 100% книгата си в рамките на формата. Спечелих мъжа, но после разбрах, че не е за мен и го разкарах. Ходи после я оборвай, когато фактите ще са в нейна полза.
В живота обаче съм сигурен, че ако Даниела вдига подобни мини скандали за щяло и нещяло няма мъж, който да я изтърпи. Освен ако не е някаква нечувана богиня в леглото, но това няма как да знаем.

Васил и Росица

Като цяло много добре им се получи. Което ме изненада и то сериозно. Може би това беше най-добрата среща през целия сезон. Класическа такава, от тип на предните три сезона. Целувката им се получи и беше сред най-добрите в сезона. Разговорите им се получиха, флирта. Играта на билярд, после виното и филма.
Росица беше готова за секс, но Васко не. Защо? Може би защото след това ще трябва да направи същото и с Адриана... А и няма да излезе като добър образ в очите на хората. А какво ще излезе ако прави секс с Росица и след това я разкара и избере другата? Ще е брутално. Така че браво, че не го направи. Но Васил си я излъга. Вдъхна и напразни надежди, а според мен е изглъгал и доста гледащи пред екрана. Алек номер 2. Не случайно е минавал уроци при него...
Росица обаче не мога да я харесам и това е. Харесвах я в самото начало на формата, но след това от епизод на епизод нещо в мен алармираше, че този филм с жертвата вече сме го гледали... И че жертвата всъщност е насилника, а не обратното. Росица за мен е завършен дразнител и би била много трудна за изтърпяване ако ти е в къщата. Няма и дар слово и не блести с особен интелект. Съжалявам, но просто така ги виждам нещата.

# 202
Никакви тестове не му прави Данка на Мартин, само я интересува да е по-дълго на екран, да си рекламира тъпата книга и ако може  след предаването случайно да докопа някой бавноразвиващ шейх, който да бленува за скъпоценната ѝ женска енергия. Мартин и той с игрички, но си личи, че вече не я понася. Не знам кой ще може. И пъпчасалите тинейджъри се държат по-зряло от тях.

Само като се сетя как пляска с ръце и оцъклено повтаря: “Много съм слушкала!!!”, валидира си шопинга. Пффф, само за шейх е, така е.

# 203
Бих защитила Роси на базата на видяното, но фактът, че почти всички момичета са ѝ се дразнили, по-скоро ме кара да изчакам. От опит знаем, че ножицата на продуцента може да изопачи действителността. Яко ни подхлъзнаха с Александра С1.

# 204
Не ме интересува как е стигнала до финала (Роси). Нека и да е по случайност. Нека да е и с помощта на вуду магия. Нека да е карма. Абе не ме интересува!
Важно снощния епизод отсрами целия сезон. Точка.

# 205
  • в сърцето на един мъж...
Един дол дренки са ми и те, и Росица.

Е кое им е единия дол дренки? Едната е показала среден пръст, а другите се бият, държат се невъзпитано и крещят като селянки на пазара. Има мегдан разлика в поведенията им. Айде да не се правим на по-светци и от папата - на кой от нас не му се е случвало като е ядосан да покаже среден пръст, той да хвърли пръв камъка...

# 206
Кои крещят като селянки на пазара?! Освен АМ не са ни излъчили никой в тази къща да крещи?! Косара повиши тон на Росица, друг няма. Хайде да не преувеличаваме за да оправдаем някой си.

И не, не се снимам как показвам среден пръст на никой.

# 207
От кое Роси щеше да спечели повече  - ако беше напуснала връщайки роза на ранен етап или като остана и направи най-хубавата среща накрая и създаде съспенс коя ще избере Ергенът?

# 208
От кое Роси щеше да спечели повече  - ако беше напуснала връщайки роза на ранен етап или като остана и направи най-хубавата среща накрая и създаде съспенс коя ще избере Ергенът?
Да си тръгне, както направи Александра и още някоя там беше.

# 209
  • България
Косара и Любомира крещяха като селянки и уреднички в затвора, Клаудия също е повишавала тон и се е държала невъзпитано.
Мартина и тя се държа като простакеса и беше груба с новодошлите.

Общи условия

Активация на акаунт