🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 607
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 210
Чак съспенс, нима има хора, които толкова да се вълнуват кой ще избере Васил.

# 211
... на кой от нас не му се е случвало като е ядосан да покаже среден пръст, той да хвърли пръв камъка...

Моля ви се, не слагайте всички под общ знаменател, базирайки се на собственото си възпитание. Това звучи малко като "който никога не е сядал зад волана пил..."
Никога не съм показвала среден пръст.

# 212
  • в сърцето на един мъж...
Кои крещят като селянки на пазара?! Освен АМ не са ни излъчили никой в тази къща да крещи?! Косара повиши тон на Росица, но определено не е крещяла. Хайде да не преувеличаваме за да оправдаем някой си.

И не, не се снимам как показвам среден пръст на никой.

Абе айде бе - нали видяхме как се държаха като влязоха американките, после като влезе Анета и Алекса. Видяхме и как й крещяха с Любомира. Мине се не мине и тук непрекъснато се говори какви булита са, сега изведнъж Росица понеже показала среден пръст, вече е най-черната. Нищо не преувеличавам. Те предаванията си седят Simple Smile

... на кой от нас не му се е случвало като е ядосан да покаже среден пръст, той да хвърли пръв камъка...

Моля ви се, не слагайте всички под общ знаменател, базирайки се на собственото си възпитание. Това звучи малко като "който никога не е сядал зад волана пил..."
Никога не съм показвала среден пръст.

Извинявам се в този случай. Само че масово в България поведението не е като поведение на светци. И на колите се качват пияни, и по масите се катерят и друсат кючеци, и средни пръсти се показват, и се пие и се псува, че и се бият... Новините нон стоп са пълни с подобни неща.
П.С. Моето лично възпитание няма място тук.

# 213
Гледах и Косара в Преди обед. Що седи като гипсирана? Здравословни проблеми ли има? Бастун ли е закусвала?
 Без акцента пък.. е тотално безлична..като кукла във витрината на магазин. Нито ярките дрехи не помагат.
"Мартин бил много моногамен" 😂
Хайде още думи на които не им знаем значението.

# 214
Росица, като поведение в шоуто, ми харесва много повече от другите там - Любомира, Косара, Клаудия, с които ни занимаваха през по-голямата част от времето.
Факт е, че не сме гледали много от нея, бяхме безсърдечно ограбени от тази възможност още в началото. И сега е по-лесно да си съчиняваме нейния образ - дали е съвършена или не е и защо. Всеки я преценя според личния си опит.

Но срещата с Васил снощи беше супер и показа потенциала на Роси за героиня в любовно предаване и се радвам, че най-после го видяхме.

# 215
  • София
Мен ме е яд, че осигуриха целия лукс, коли, заведения ексклузивно за чепеларската аристократка и Мартин. Щеше да е много забавно да бъдат поставени в другата крайност - да се хранят от улични сергии, да спят в обикновен апартамент, Даниела да готви, а не да ползват прислуга и всякакви такива неща да бяха измислили. Тогава да им видим голямата измислена любов и как Даниела щеше да понесе липсата на "лукс".

Тук според мен Даниела идеално щеше да се оправи. Видя са като работеха на бара. Не и липсват работни навици, бърза е, чевръста и оправна. Не е родена със сребърна лъжица в устата, като Марто.

# 216
Чак е жалко, че най-хубавата среща беше тази - с постоянното “уаау” и “окей” на Росица и мхм-кането на Васил. Направо си беше скука, но явно много са ни паднали очакванията след такъв слаб сезон. Липсват ми истински хубавите срещи от предишните години.

# 217
  • България
Косара наистина е като препарирана в Инстаграм на рийловете от БиТиВи. Говори с един гробовен глас, като поп над гроб.

Хейтът явно й е подействал, което ме радва. Да видят какво й е било на Роси цял сезон.

# 218
Силно се съмнявам, че щеше да се справи Даниела, то е видно от къде произхожда, ама толкова ѝ се иска да забрави този позорен факт.....Тя си е казвала, че не готви, а и ролята и на елитна .......писателка не го позволява

# 219
Росица, като поведение в шоуто, ми харесва много повече от другите там - Любомира, Косара, Клаудия, с които ни занимаваха през по-голямата част от времето.
Факт е, че не сме гледали много от нея, бяхме безсърдечно ограбени от тази възможност още в началото. И сега е по-лесно да си съчиняваме нейния образ - дали е съвършена или не е и защо. Всеки я преценя според личния си опит.

Но срещата с Васил снощи беше супер и показа потенциала на Роси за героиня в любовно предаване и се радвам, че най-после го видяхме.
Ами Ивет директно каза в един подкаст, че другите я предупредили да не говори с Роси, защото не искали да ѝ се дава екранно време.

# 220
Е да де, ама момичето за милиони не иска да живее обикновен живот. А Мартин горкия без родителите си е една кръгла нула. То неслучайно ги споменава във  всяко второ изречение. За разлика от децата си например, за които нищо не чух, явно не му и липсват особено.

# 221
😂😂😂

Скрит текст:

# 222
  • България
За децата на Мартин има статии, че баба им ги е взела под крилото си, пратила ги е във Великобритания далеч от чалга културата, и им готви друг път. Майката на момичетата ми се стори много различна от останалите забивки на Марто.

# 223
Абе айде бе - нали видяхме как се държаха като влязоха американките, после като влезе Анета и Алекса. Видяхме и как й крещяха с Любомира. Мине се не мине и тук непрекъснато се говори какви булита са, сега изведнъж Росица понеже показала среден пръст, вече е най-черната. Нищо не преувеличавам. Те предаванията си седят Simple Smile
Адриана, Александра, Ива например, кога са викнали на някой новодошъл и защо никой не се е заял с тях? Че изкарвате само Роси добричка. Преувеличаване от всякъде си е.

# 224
За всички дето цитирате на Роси паразитните думички - за момент си представете, че вие сте там с това дръвце дето грам не може да предразположи и даде тон за някакъв разговор и цял сезон слушаме и от него "Окей, Да, Така е ", а ви снимат и трябва да се получи все пак някакво говорене. Ферай го обясни това как са се гледали тъпо на общата среща и е трябвало да вика редактора да им помага и задава теми за разговор. Какво да прави Росица -да мълчи? Момичето избиваше с тия възклицания защото никак ама никак не и е било лесно.

Общи условия

Активация на акаунт