🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 261
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 650
Мартин наистина много грозно изказване е направил. Но той си е кръчмар, пиянде и простак. Отиват му фолкаджийки на него. Даниела не е цвете, особен характер е, но поне си слага картите на масата и не злобее излишно. Дано да си намери своя човек.

Васил и Ади - какво да кажа - такъв криндж трудно се коментира. Ади наистина беше влюбена в него, мисля, но това момче е далеч от момента, в който ще се влюби и ще обича със сърцето си. Засега е само нагон.

Виктор - е сега вече като изгледах сезона, както го защитавах в началото, че не е гей, че не сме сигурни, така сега мога да кажа, че съм сигурна, че той си има нужда от шугър дедди и му желая да го намери и да е щастлив.

В общи линии - лош кастинг, ужасен сезон. Остави горчивина в мен.

# 1 651
Този финал ми затвърждава мнението, че имаме нужда от reunion след сезона, както е в американската версия. За какво гледахме глупости цяла седмица? Можеха днес да съберат всичко в един час и втория час да е студио със всички. Да се изкаже там, каквото имат да казват, Наум да зададе няколко въпроса, Мартин и Даниела да се скарат в ефир в прайм тайма, както е редно, а не в 11 преди обяд. Ще събере много повече публика от Преди обед.

# 1 652
Накрая, като дадоха какво е станало с двойките, впечатлих се, че Данка не казва нищо лошо за Мартин, а той я нарича каква ли не.
Подобни епитети можеха да ги спестят, дай да й удряме печата. Мошеничката на десетилетието, само тя лъже и ходи с женен мъж.

# 1 653
Внимание! Ще кажа нещо хубаво за Даца не е оплюла Марто в "след.." може и да не смее де. 😁 Той има възможности, близък е с продуцента знае ли се. А той се излага с тези крайни обвинения, кажи не ни се получи в реала и готово. Но подозирам, че е подготовка за да избегне признанието, че е балък ще каже че позорно е бил излъган. Всякаква ще я наричат и плюят от продукцията Марто е техния човек и той трябва да излезе чист. Но бях права, че до седмица и се разделят.
А Васко няма само той вина, от продукцията са го карали да задържи две нали трябва да има съспенс и оттам произлязоха лъжите и тн. Той е виновен единствено защо толкова се раздаде и се наслаждаваше на срещата. Не пропусна да я гледа захласнато и да я целуне... 10 пъти поне. Роси предполагам, че също искаше да му се изкефи и си стоеше и за курорта както много други. Грешката ѝ беше, че се заблуждаваше за края, че ще е избрана.. От само една вечер.. Но си тръгна с достойнство, не трябваше и да плаче даже.
Ще изчакам подкастите и утре сблъсъка, но и от мен благодарности за смеха. Не можахме качествено да се скараме, но пък си полафихме доволно. На есен с песен и с.. колко ергени казаха в сезон 5?Сигурно разногледи ще станем, но със сигурност пак ще е весело. Този сезон си беше супер. Олях се с чаршафа и си лягам си. 😁

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:35 от *Амбър*

# 1 654
Гледах подкаст с Лия и каза, че повечето момичета от сезоните, са човек на някого, някои дори си плащали. Всички са с цел известност и монетизиране после.
Еее, как ни разби илюзиите Лия, а ние мислехме, че само за любовта са там!
Свърши и този сезон... Не можем да отречем, че наистина беше различен - всеки си правеше каквото му хрумне. Някои се скъсаха от срещи, други от карти, клюки и плаж. Доволно похапнаха, изложиха се всеки според способностите, станаха известни, сега се къпят във всенародната "любов". Една сал Роска обира съжалението и съчувствието на драгия зрител. Дано се усети, че от това полза няма и се повгледа по-задълбочено в себе си.
Финалните надписи си бяха чиста хроника на една предизвестена смърт, да ме прощава Маркес. Изненадани останахме само от скорострелното проглеждане на Марто, ама и той майка има, нищо, че не ни се представи, може тя да му е помогнала. 😈
По-младите ергени избраха удобните, като не успяха с желаните моми. Хитряги.

# 1 655
  • here and now
Ако Мартин е казал истината за Даниела, защо го наричаме "оплюване"?
Тя за него се е изразила мааалко по-политкоректно...

# 1 656
Уви, няма. Такива като него излизат сухи. Даже мисля, че след като се развие постфактумът на сезона, той ще е с изписани веждИ. Виктор умишлено влиза в друго предаване и ще трупа тепърва публичност, участието му в Ергенът ще избледнее. ВасЯта може би ще спечели, ако се покрие.

# 1 657
  • Street of Dreams
Много съм изненадана от солидаризацията ви с Даниела. Накрая Мартин каза точно това, което вие казвате няколко месеца и не прочетох нито един доволен от това коментар.

# 1 658
  • София
И какво, нали обявиха, че "трите двойки" ще гостуват утре? Мартин и Данка с прекъснатите отношения ще седнат един до друг ли? И Виктор пак ще мрънка нещо??

# 1 659
  • България
В тредс разни хора на продукцията и Ана Мария се скъсват да им кърпят имиджа, Ряпа.

# 1 660
Ако Мартин е казал истината за Даниела, защо го наричаме "оплюване"?
Тя за него се е изразила мааалко по-политкоректно...

Звучи озлобено, отмъстително и има за цел публична дискредитация. И да е вярно, не е много мъжка постъпка. Като след грозен развод.

# 1 661
Ще седнат, разбира се, в името на хонорариЙ.

# 1 662
Много добра актьорска игра! Сега вече разбирам разминаването между реалността и   филма с измислени персонажи, който ни го предлагаха до сега...Предполагам до утре, след обяд цирка ще отшуми.

# 1 663
  • here and now
Много съм изненадана от солидаризацията ви с Даниела. Накрая Мартин каза точно това, което вие казвате няколко месеца и не прочетох нито един доволен от това коментар.
Няма как да има задоволство, защото цял сезон я валидираше.. Изгуби много симпатии с това...
И той не е стока...

# 1 664
Аз чакам след 2-3 години Мартин и Емануела да влязат в “Ергенът All Stars” и да си се съберат след много шумни скандали Heart Eyes Един за друг са просто, няма смисъл да тормозят други хора. Много скъпи ще излязат на продукцията, ама рейтингът ще е до небето. След Йоана и Даниела, родителите му ще омекнат за Емануела, поне жената му е на годините и е много работна и си има доволно пари Grinning И едва ли ще му ражда нов наследник. Косара много бързо ще му стане брутално скучна, много е бавна за него.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:43 от Clare

Общи условия

Активация на акаунт