🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 345
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 1 680
Ще ме извинява Данчето, ама аз, ако бях хепи като нея, щях съвсем друг клас гардероб да имам. Вечер — котюр и custom, в ежедневието — Ралф Лорен, Лоро Пиана. Ако не навън, поне за предаването щях да се напъна. Много лоша реклама прави на шефа така.

# 1 681
  • here and now
Ще ме извинява Данчето, ама аз, ако бях хепи като нея, щях съвсем друг клас гардероб да имам. Вечер — котюр и custom, в ежедневието — Ралф Лорен, Лоро Пиана. Ако не навън, поне за предаването щях да се напъна. Много лоша реклама прави на шефа така.

Богат не винаги е равно на щедър Mr. Green

# 1 682
  • София
Може и аз да съм тъпа на манивела, но за какво изобщо се е записала Даниела да участва? Толкоз пък зор да си рекламира прословутата книга? "Обвързаният мъж" е бил съгласен на това?

# 1 683
Може и аз да съм тъпа на манивела, но за какво изобщо се е записала Даниела да участва? Толкоз пък зор да си рекламира прословутата книга? "Обвързаният мъж" е бил съгласен на това?

Според мен е искала да го разведе.

# 1 684
Аз пък си мисля, че участието на Марто е в колаборация с някого, за да бъде изобличена Даниела, както вече го писах. Какво печели той, освен така желаната от него известност, не знам. Но... това, което спретнаха на Даца, прилича на... срещата с "товарния влак" 😎 Не се е записала Даниела, надушили са я, че ще се поласкае и ще усети възможност за безплатна реклама на книгата, и е била е примамена да участва.

# 1 685

Или да го изкрънка да ѝ направи дете най-накрая. И ако са били скарани/разделени, той да изревнува и да се съберат, като сега тя ще има по-висока цена като доказано желана и от други вървежни мъже. И да си рекламира книжките, разбира се.

# 1 686
  • here and now

Или да го разведе или да монетизира дотолкова, че да няма нужда от него.... Не мисля, че е много яко да зависиш от възрастен мъж. Колкото и богат и глупав да е, все ще ти се налага да правиш неща, които не искаш....

# 1 687
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен момичетата бяха добре подбрани,но Ергените не ставаха.
Стар коцкар, гей и емоционален инвалид. Е,момичетата как да работят с този материал?

Моите забележки са (видях подобни по-напред в мненията):

1. Не раздувайте 50 снимачни дни в 4 месеца епизоди. Дотягат!!
2. Показвайте повече пикантни отношения между момичетата - караници, сърдения, откровени разговори на "скрити камери". Просто така ще ни става ясно какво се случва зад кулисите.
3. Изберете качествени ергени,защото те са тези,които определят дали един сезон е добър или провал.

# 1 688
Аз пък си мисля, че участието на Марто е в колаборация с някого, за да бъде изобличена Даниела, както вече го писах. Какво печели той, освен така желаната от него известност, не знам. Но... това, което спретнаха на Даца, прилича на... срещата с "товарния влак" 😎 Не се е записала Даниела, надушили са я, че ще се поласкае и ще усети възможност за безплатна реклама на книгата, и е била е примамена да участва.
Изобличена? Ако Марто почне да я хейти (а той вече почна), Даниела ще извлече повече позитиви, отколкото негативи. Всички знаят колко е злобен и отмъстителен, и че е склонен да лъже, за да очерни някого. Думи неподплътени с доказателства не струват нищо.

# 1 689
  • София /Абсурдистан
Тя си рекламира книгата и бутика. Книгата е вече изчерпана, а е с доста висока цена. Жената се старае да изкарва пари, няма лошо.

# 1 690
Дали може някой да публикува тук финалните надписи, че ги изтървах?

# 1 691
Доста я хранят Даниела. Мисля,че хората биха повярвали повече на Мартин.

# 1 692
Думи неподплътени с доказателства не струват нищо.
Запорите и ЧСИ са достатъчно реални доказателства... Както видяхме, принудиха я сама да говори за това! Кой човек доброволно ще си разпростре сам кирливите ризи по телевизията, м? Даниела прилича ли му на някого на най-честната жена на света? Изиграха я...

# 1 693
Тя си рекламира книгата и бутика. Книгата е вече изчерпана, а е с доста висока цена. Жената се старае да изкарва пари, няма лошо.

Вярно е, че книгата й е изчерпана - шокирана съм.

# 1 694
Нямам лайкове, но ви валидирВам всичките, да знаете!
Хареса ми идеята с рекапа 3 месеца по- късно.
Какво следва за нас от тук насетне?
МарЧин дЕ щО има ще плюе по Данка, а Косе- Босе ще продължава да се олицетворява колко инЧилиДЖентна е и да ни разсмива, стига някой все още да се навива да я гледа и да пуска сбиТЧ прИраСкаС в Чемата.

Ще ми липсвате и се надявам на нова забава тук от следващия сезон!

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 00:33 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт