🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 183
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 040
Мале, циркът е пълен. Довечера ще си го върна да го гледам.

# 2 041
  • На морето!
Отвратителен другарски съд са заформили. Загряват преди да се нахвърлят групово срещу Даниела. Аз на нейно място нямаше да вляза в този абсурд.
Ники Николов се опитва да потушава напрежението, но трудно. Водещата на акъла на булитата.

# 2 042
Вики е с червило и ще плаче. Взел бил доста уроци.
Каудия е с някакво ла.но на главата си. Люба е много хубава, но със зелено- горчичен цвят костюм, много грозен.

# 2 043
Водещата:
Какво научи за жените ?
Тук е момента Виктор да си каже
-научих че не са за мен и с мъжете ми е по-добре Joy

# 2 044
Който иска, каквото иска да твърди, но Любомира много стабилно се е захласнала по Виктор...

# 2 045
# 2 046
Люба явно е била наистина влюбена, аз лично й повярвах. Във формата не й симпатизирах, но съжалявам, че така са се развили нещата. Виктор е явно егоист.

# 2 047
Н.Н каза ,че Виктор е планирал на никоя да не даде роза.

# 2 048
Е как на никой, на Гошо искаше, но баче Ники не дава да се излагаме в ефира.

# 2 049
Олеле  Николов се омаза тотално. Издаде , че Виктор искал да се измъкне без да дава роза на никоя

# 2 050
Яко криндж е Виктор.. Ади и Васил ще са скучни, чакаме звездната "двойка" 😆

# 2 051
Отвратителен другарски съд са заформили. Загряват преди да се нахвърлят групово срещу Даниела. Аз на нейно място нямаше да вляза в този абсурд.
Ники Николов се опитва да потушава напрежението, но трудно. Водещата на акъла на булитата.

Така е! Колкото и да ми е неприятна, другите са като дошли за линч на селския мегдан. Прекалено е и ненужно. Има един лимит на човешко достойнство, под който падат. Даниела като са я канили, все едно не са я преценили и без проучване каква е и колко струва.

# 2 052
Коментираха се тука джиприсанти и смучита, но мен цял сезон и сега това "влезна", "излезна", "слезна" ми бърка в душичката...

# 2 053
Виктор направо е за съжаление днес... трепери, поти се, не може да се изкаже, напрегнат е. И Любомира, и другите дами в студиото твърдят, че всичко мв главата му е популярност и тънка сметка как да е известен. Любов нямало към никого.

И на фона на това, продуцента не млъква. Не знам защо не го пратиха да си ходи и тогава да вкарват двойките - те от него не могат да вземат думата.

# 2 054
Виктор целият се по̀тна. Изчервил се е.. пекат го на бавен огън.
Е кво му е на въпроса...секс мръсна дума ли стана вече..нещо лошо ли е.. щот аз мисля че е нормално и хубаво нещо. Да ги пита. Ко толкоз.
Абсолютно не е уместно. Това са лични неща. Камо ли в национален ефир да го пита.

Общи условия

Активация на акаунт