🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 616
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 055
Олеле  Николов се омаза тотално. Издаде , че Виктор искал да се измъкне без да дава роза на никоя

През цялото време се опитваше да убеди всички как Виктор всъщност е бил най-искрен с Любомира и накрая... на лъжата краката са къси, изпусна се. Щом Виктор не е искал на никоя да даде роза, Любомира е била просто спасителният пояс и на продукцията, за да има изобщо някакъв финал.

# 2 056

Виктор, докато НН му шока канчето.

# 2 057
Ее многословен е НН чак малко досаден,няма да стигне времето сигурно за Марто и Даца.

# 2 058
Как са го накарали да даде роза тогава ВикитУ?

# 2 059
Да не се окаже, че и Виктор е имал богат любовник отвън и се е върнал при него. Joy

# 2 060
На мен повдигането на завесата от продуцента ми е интересно. Това не се е случвало досега. Групичката, строена като агитка, губи времето и по-добре да ги няма

# 2 061
Обаче Мартин наистина си е клюкарка и леко... интригант, хаха.  Докато вървели към къщата на жените с Ники Николов... Марто му казал "Да знаеш, че Виктор не смята да даде роза на нито едно от момичетата". Е що му го казва? Grinning Grinning Grinning

# 2 062
  • Обран бостан ;)
Абе това ли виждам, дето го виждам ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Трябваше да дадат на водещата кошница с рози и да им ги раздава.

Така учстничките на диванчето щяха да се почувстват "като у дома си" Wink

# 2 063
  • somewhere over the rainbow
Moля някой да каже защо са се разделили Люба и Виктор? Какво реалити? Не чух, че детето ме залисва. Плийз!

# 2 064

Виксата как се оклещи, след като ги попитаха интимни били ли са. Каква е тая водеща, бе? Люба се разсърдила, защото съвсем скоро след излизане от Ергенът, Виктор е влезнал в друго реалити (Къщата на инфлуенсърите). Марта като кошаревски свидетел приглася, не било ли редно първо да си дадат време на взаимоотношенията, а не да се втурва в друг проект. Ще дописвам после.

# 2 065
Еми дожаля ми за Виктор, всички му се нахвърлиха, а той едва се сдържа да не се разреве. Николов в опитите да го спасява още повече омаза положението, а тая с въпросите направо ги уби. Любомира най-се владее, но според мен лъже. Изкара, че изтрезняла като гледала епизодите и видяла неща, за които вътре била сляпа. Дрън дрън....и щото Виктор бил влязъл веднага в ново риалити. Абе лъжат мажат и все повече затъват.

# 2 066
Moля някой да каже защо са се разделили Люба и Виктор? Какво реалити? Не чух, че детето ме залисва. Плийз!
Защото навън Виктор е казал ,че все пак трябвало още са се доопознаят ,а после веднага е влязал в Къщата на Инфлуенсърите.

# 2 067
Защото вместо да се отдаде на любовта си с нея след края на “Ергенът”, той е решил да участва в друг формат - онлайн риалитито “Къщата на инфлуенсърите”. Даже май вече се снима. Любомира решила, че той иска само да известен и не е влюбен в нея.

# 2 068
Е кво му е на въпроса...секс мръсна дума ли стана вече..нещо лошо ли е.. щот аз мисля че е нормално и хубаво нещо. Да ги пита. Ко толкоз.

Га ядоха нуй на корем и се излежаваха на басейна..не реваха. Нека сега се потнат малко пък. Ко ги жалите...

Така ами, как иначе сеирджийските ни души ще са спокойни !?  Сега вече отдъхваме, че има потвърдена пълна валидация.
Виктор е невинен, си повтарям като в онази реклама за презервативи ли кво беше.
С тая ориентация негова направо е извършил подвиг.
Тета, ако си пред екран, не спирай да ни информираш какво се случва.
Не, че няма по-късно да гледаме, но друго е да има група за подгряване.

# 2 069
Еми дожаля ми за Виктор, всички му се нахвърлиха, а той едва се сдържа да не се разреве. Николов в опитите да го спасява още повече омаза положението, а тая с въпросите направо ги уби. Любомира най-се владее, но според мен лъже. Изкара, че изтрезняла като гледала епизодите и видяла неща, за които вътре била сляпа. Дрън дрън....и щото Виктор бил влязъл веднага в ново риалити. Абе лъжат мажат и все повече затъват.

За мен изводът беше, че Виктор още вътре не е искал да си тръгне с никоя и навън е нямало как да стане

Общи условия

Активация на акаунт