🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 087
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 475
Как няма да гледаме и да се вълнуваме? Три месеца ни подготвяха за този сеир.

# 2 476
  • Варна
Малко ми е учудващо да прочета тук толкова съжаление и одобрение към Роси.На мен тя ми изглежда с доста грешна преценка на ситуациите -споменете си дори в началото как си помисли, че Виктор щял да я целува/Виктор ли беше,вече се обърквам 😂/.Освен това има нещо лудо в погледа й и е изключително обсесивна. Плаши мъжете с това. Васил,разбира се не е цвете и е виновен, но пък тя все едно е на 15, та говореше с такава заблуда за него.

# 2 477
Има нещо доста калкулирано в поведението на Мартин и агитката му от шоуто. Много е лесно да се вихриш и сееш жупел срещу някой като Даниела, която масово не е харесвана и е осъдена вече от публиката. Чувстват се окрилени от всенародното възмущение - Давай! Сега ни е паднало, на гребена на вълната сме! Напомня ми на начина, по който всички се чувстваха длъжни да говорят срещу Росица в подкастите до момента, в който не се обърна общественото мнение за нея и изведнъж рязка смяна на тона... според Косара "Роси е добро момиче".
Харесвах го Мартин, но явно приказките на бившите му гаджета (и Емануела, и Йоана), че му е много важно да е известен, телевизионна звезда и любимец на публиката, са верни. Увлече се да задоволи желанието на зрителите за сеир и възмездие и това му прави лоша услуга.

# 2 478
Доколкото разбирам, Даниела е влязла със знанието, и може би протекциите на мистър Х. Продуцентът каза, че Мартин е бил сигурният ерген, който да осигури цирка на публиката, защото това се търсело, но неочаквано взел, че се влюбил. Даниела не е мислила, че ще стигне на финал, искала е да се позавърти малко за популярност.

# 2 479
Малко ми е учудващо да прочета тук толкова съжаление и одобрение към Роси.На мен тя ми изглежда с доста грешна преценка на ситуациите -споменете си дори в началото как си помисли, че Виктор щял да я целува/Виктор ли беше,вече се обърквам 😂/.Освен това има нещо лудо в погледа й и е изключително обсесивна. Плаши мъжете с това. Васил,разбира се не е цвете и е виновен, но пък тя все едно е на 15, та говореше с такава заблуда за него.
Хората обичат жертви, ама не знам някой да има желание да е толкова заблуден и жалък, или пък децата му да са такива. И това да е добро качество. Grinning

# 2 480
  • Варна
На всичкото отгорени Росица и Васил бяха адски пияни въпросната вечер.

# 2 481
Мартин щеше да е никой без родителите си, които самия той често намесваше в разговора, защото сам си знае, кой е без тях. Той им се отплаща прекрасно, като участва в тея формати и се излага така. Беше много смел, като влезе в студиото и поздрави клакьорките, дето ги черпи и валидира извън предаването в Джанъм, неговия План А,Б,В. Даниела си това, за което се представя жена, търсеща лесен живот чрез връзки. След 3 дни вече няма да се говори нито за единия, нито за другия.

# 2 482
Някой да разкаже за Надкаста на Вики, ако го гледа.
Аз само видях, че носи черна тениска с надпис “мъжка енергия”, не мисля , че има кой да му се върже😂

# 2 483
Това беше като Съдебен спор само че по друга телевизия. Това беше най- просташкото поведение и държание в национален ефир който сме виждали. Даже и публиката там също. Падение голямо. Да извикаш толкова хора за да нападат един човек е безобразно. А тоя Николов ли е къв е е един голям пут....о. Жалък човек, който сигурно получава пари от Мартин. Не харесвам Даниела, а Мартин пък още повече. И двамата е ясно, че са света вода ненапита и трябва да си намерят майстора. А и сега си направиха харакири ритуално.
А пък най-голяма вина имат продукцията, че са допуснали да участват и Мартин и Даниела. Цяла София знаела с кого се занимава Даниела, само бтв не знаят........ А пък на Мартин направо му я докахара на живо в Шри Ланка тази с която се е занимавал.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:37 от acpacho

# 2 484
Виктор в Надкаст каза, че Росица е говорила че не харесва Васил и същевременно му е държала сметка 🤣 И после изкараха момчето лошо.

# 2 485
Колието е шопарче Grinning Grinning от чата прочетено по време на предаването.

# 2 486
То Роси много удобно се настани в ролята на жертва, все едно цял живот я е чакала. Такива хора трудно поемат отговорност за собствения си живот..

# 2 487

Синхроните за сезона с малко забавяне.

# 2 488
  • София
Даниела ако не беше влезнала с очаквания да стига до финал, а само за малко популярност, винаги е имала опцията да откаже роза и да си тръгне от формата. Да каже, че не го усеща/ чувства. За мен накрая тя също имаше емоция към него, или просто е наистина топ добра астриса. Буби и Клаудии да се учат значи от нея.

Мартин можеше да направи всичко това по един по-приятен и интелигентен начин, по който думите му щяха да имат по-голяма тежест, но не сме го очаквали това от него, предвид имиджа, който има.

Виктор в Надкаст каза, че Росица е говорила че не харесва Васил и същевременно му е държала сметка 🤣
Пък и накрая едно хубаво се поцелуваха, истината е някъде там.

Благодаря marinaa3 за синхроните и за труда, който положи през целия сезон!

# 2 489
А, момент, хващам Мартин Праведния в несъответствие, да не казвам лъжа - Даниела ревяла да не излъчват, че са били интимни - това кога се случва? Още в Шри Ланка? Тогава защо не я разобличи на момента? Ако се случва в България - кога точно, при положение, че те не са изкарали и 2 дни заедно? 

Общи условия

Активация на акаунт