🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 960
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 460
Кой каза, че няма романтика в Ергена - Ники Николов е влюбен в Мартин 😂 също така Николов май е бесен на Виксата и Васята.
Мартин стана певец, също очаквам, че Даниела ще стане приятелка с Емануела, може и в клип да участва 😈 иначе беше доста дебилно как всичко се превърна в Съдебен спор, 10-ма скачат на Даниела, но нека и Мартина сподели за нейните потоци на пари, нещата са крадецът вика “Дръжте крадеца”

Дадоха някакъв кадър на Косара в полупрофил - да си иска веднагически парите за филтрите в устата и брадичката - ужас.

В крайна сметка всички са били план Б, честно казано Любомира нямаше смисъл да драпа със зъби и нокти за Виктор. Предлагам всички моми да отидат на една Коачела, че по-лесно ще хванат гаджета, сред толкова народ все ще има някой

# 2 461
Като поутихнаха страстите, аз искам да се върна на Васил.
Не го хресвах особено като поведение, но днес ми стана неприятно за атмосферата, която се усещаше около него.
НН каза, че е тяхна идеята да четат от тефтерите, било така на финалния епизод в някакво друго предаване, в Австралия ли, къде, не запомних. Мартин категорично им е отказал, а явно, че Васил не е имал силата да тропне и да им откаже също, та му създадоха образ на Мими пеперудката без неговото желание. Ще си вземе каквото си е заработил, но днес ми беше симпатичен, изглеждаше, все едно му в тъжно от разврата на събитята.
Доколкото разбрах също, май не е искал да прави срещата с Росица, но след скандал, се е наложило и това да направи, то пък взело, че му харесало. Жалко, че с Ади не са си паснали.

# 2 462
А какво трябваше да направи Мартин като отиде в предаването и започнат въпросите? Да лъже, за да да пази своя и този на екс-годеницата си имидж ли? А и ние като зрители имаме право на истината. Тя така или иначе щеше да се разчуе, въпрос на време е... Единственото в повече бяха момичетата по диваните и ненужните им коментари и оценки. Можеше през това време да разберем за майката.

Мартин за да е толкова убеден и наранен, не е съдил само по косвени доказателства. А разказът му беше по повод хронологията на отношенията им и меко казано подозрителното поведение на Даниела. Със сигурност не е само това, той знае дати, суми, хора и т.н.

Едно е годеницата ти да е да речем материалистично настроена, друго е... нали. Може поне да се ограничи до един. Макар че, де да знам, в подобни отношения, може и да не е длъжна. Но с Мартин тръгна да гради по-сериозни, дори и евентуален брак обсъждаха, как би се държала с децата му...

П.С.: Ако някой е имал съмнения, че тези двамата са играели роля по повеля на продукцията, след случилото се в ПО, би трябвало напълно да отпаднат.

# 2 463
И двамата са болни, просто по различен начин. Дефектите са видими с просто око, но разбирам, че би могло да изглежда и като "възпитание" за някой, който не се е сблъсквал (пострадвал) от такива хора.

Не е заболяване на психиката, а възпитание и самообладание. Заболяване на психиката е ревността на Мартин.

Говорим конкретно за поведението на Даниела при нападението от всички посоки - това е правилният подход. Пълна смешка е да се обвинява в психопатия, да се сравнява със серийни убийци, защото не реве, не се плюнчи и не трепери като Мартин. Напротив, така само го кара да се пеняви още повече, вбесен от спокойствието ѝ. Той, а и някои от зрителите, очакват борби на неговото ниво - ами сори, намерил си е майстора.

# 2 464
Нямам време да пиша, но ви чета много често. Минавам да кажа по повод полемиката за скандала между Мартин и Даниела - върнах ПО на запис. Когато Мартин я пита - искаш ли да му се обадим (на въпросния любовник), тя отговаря: да, обади му се да чуем неговата гледна точка. Жена, която няма любовник, никога няма да отговори така. Ще каже: на кого да се обадим ?

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:15 от cashmere

# 2 465
И аз го гледах вече, ами не ме впечатли толкова с хладнокръвие и ум Даца. Пак нейните заучени стихотворения. Още с първия въпрос - Ти да търсиш любовта или за слава влезе. И се почна едно овъртане, ама аз се записах, явих се на кастинг, бля бля. Значи, човек когато не отговаря директно на въпрос с два отговора, лъже и мотае. Това е. Мартин поне е директен и емоционален, всичко пляс на масата. Аз друго не съм очаквала, за мен това е Даниела от ден 1.
Тез кукумявки на дивана ми дойдоха в повече.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:17 от trotinettka

# 2 466
В някакъв бъдещ момент ще се опитам да изчета всичко, което сте написали, както и ПО, за да видя голямото шоО с Мартин и Даниела.
От снощния епизод се ухилих на финалните надписи - бяха си черешката на тортата!
А относно поведението на Мартин - нормална реакция на накърнено его. А и Мартин не е от тактичните - ще разкъса Данка за отмъщение.
Данка е хронична лъжкиня и поради тази причина колкото и да я нападат, тя няма да признае. Просто тя не познава истината, защото не е нейна.

п.п. Абе купона продължава! Ще има тема 16 май ...Joy

# 2 467
Истината е, че Ана Мария е дебнела и записвала дали Марти и Даци са се валидирали. Даци, като каза, че не са, Ана Мария направо се възмути, все едно е била там. Явно и тя е разследвала за четиримата любовници, така че ако Даниела има топки да ги закара до съда, може и да чуем още пикантерии.

# 2 468
Е, Даниела много добре знае за кого става въпрос, едва ли Мартин сега в ефир ѝ отправя за първи път тези обвинения. Да се беше обадил де, ама се поизхвърли малко.

# 2 469
Мартин малко се поизхвърли с тези обаждания, дълбоко се съмнявам, че има топките да се обади на Хепито и да тръгне да го разпитва - онзи ще го сдъвче и изплюе и ще си постави на прицел всичко, което Мартин притежава 😀

# 2 470
Чета, че всички сте гледали много внимателно. Което е и целта Simple Smile

# 2 471
Ех, ние цял сезон чакаме сеир, мнооо ясно.

# 2 472
Чета, че всички сте гледали много внимателно. Което е и целта Simple Smile
Aз само слушах, че ме мързи да го пускам и да гледам. Гледах само като влизаха Буба и Вико и като тръгнаха да влизат момите АМ с кофти екстеЙшъна, та трябваше да тръгвам и минах на слушалки, пък и не мога сега и ме мързи да ги пускам, а още ме мъчи Мартина дали си беше прикрила тоз път плешивото петно? Grinning

# 2 473
Много закъснях днес, моля някой да каже Виктор къде е влязъл?

# 2 474
  • На морето!
Мартин не е откровен и емоционален, той е първичен простак. Пази Боже от такива мъже.

Общи условия

Активация на акаунт