🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 003
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Варна/Амстердам
Да, Ники Николов си обича скандалите. За него конфликтът не е просто подправка в медийното ястие — той е основното блюдо, гарнирано с драма, поръсено с малко лична трагедия и задължително сервирано в праймтайма. Ако има камера, скандалът е само на ръка разстояние.

Най-яркият пример? Ах, разбира се — „Къртицата“. Как можеш да забравиш момента, в който той със самочувствието на съдия в риалити трибунал извади на показ интимната история на Рут Колева — бременността, последвалия аборт… лични неща, които очевидно тя не искаше да разгласява. Но за Ники личното е публично, щом може да донесе рейтинг. Поне една точка рейтинг на сълза, две — ако има треперещ глас.

Отстрани изглежда, че за него границата между журналистика и жълта хроника е като границата между салата и основно — всичко влиза в чинията, важното е да се сервира с апломб.

# 2 446
Цял сезон чакахме, чудехме се – ще има ли поне един истински сеир, дето да си струва? И ето ги – Даниела и Мартин, финално участие в „Преди обед“ и… БУМ! Joy Joy Joy

# 2 447
Става дума за дебел и грозен чичак, който си има семейство и още няколко любовници. За него поддръжката на държанка е гъдел, че може да си го “позволи” като скъпа кола и т.н. Не се мъчете да разбирате логиката на такива хора. Кефи го него така.
А бе, къде са тия любовници, дето ще ме търпят да интимнича два месеца с виден плейбой  в Шри Ланка, а после да се сурнат да ми купуват мезонет?

Хаха, Марто му е вдигнал акциите.

# 2 448
Даци се връща от Шри Ланка, любовникът доволен, че Даца е ще валидирана в национален ефир и че книгата й ще ги направи още по богати и решава да й купи нов мезонет. Или по интересно до вчера и той не е знаел какво ще излъчат и сега в национален ефир ще си направи харакири, че Даци го е мамила така усърдно.

# 2 449
  • ВАРНА
От двамата,май Даниела е за професионален покер играч.Може ли да очакваме песен от Емануела с нейно участие?

# 2 450
Слушам Преди Обед с Даниела и Мартин. Той казва, че не можело човек да заспи ей така докато си пишат. За другото не знам, но в защита на Даниела трябва да кажа, че на мен ми се е случвало многократно в първите прекрасни дни, когато с моя приятел все още не бяхме официално заедно и си пишехме постоянно.

Не съм доизгледала предаването, но ми прави доста лошо впечатление как всички скачат срещу Даниела. Наистина е много грозно, завиждам ѝ за спокойствието.

# 2 451
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох хора, не завиждайте за социопатия, в смисъл заболяване на психиката е 😁

# 2 452
Не е заболяване на психиката, а възпитание и самообладание. Заболяване на психиката е ревността на Мартин.

# 2 453
И това може да е, нямам идея, но аз не бих търпяла толкова хора от-до да ми се наредят в редичка и да се държат както тези хора го правят. На нейно място не бих отишла. Момите не получават хонорар, какво точно може да им се случи ако не си изпълнят договора да дават интервюта? Вероятно нищо…

# 2 454
И това може да е, нямам идея, но аз не бих търпяла толкова хора от-до да ми се наредят в редичка и да се държат както тези хора го правят. На нейно място не бих отишла. Момите не получават хонорар, какво точно може да им се случи ако не си изпълнят договора да дават интервюта? Вероятно нищо…
Връзват ги с неустойки, те иначе съвсем ще си правят каквото си искат.

# 2 455
  • Be realistic - plan for a miracle.
И двамата са болни, просто по различен начин. Дефектите са видими с просто око, но разбирам, че би могло да изглежда и като "възпитание" за някой, който не се е сблъсквал (пострадвал) от такива хора.

Не е заболяване на психиката, а възпитание и самообладание. Заболяване на психиката е ревността на Мартин.

# 2 456
На Даниела трябва да ѝ признаем, че има топки!

# 2 457
Имам да чета 500 и кусур мнения... Изгледах Даца и Балъ...Марто в студиото, и Викиту и Бубето. Виждам, че Николов е там и се оправдава заради тях, той мислел, пък така станало, пък той вярвал и да му кажа, щото чете тук: Ники, ако ще правиш и друг сезон, да знаеш, че ти не си Господ, и ти не можеш да направляваш чувствата на хората, защото на теб ти се е сторило, че така ще стане. Ще стане това, което има да става в случай, че тези хора въобще не са отишли да търсят там любов. Приоритет им е било да станат популярни, а любов, ако се появи - опция, нали така, в тона на вашите, произлезли от предаването, термини. Та, ако ще правиш пак това предаване с тая концепция, вкарай нормални, обикновени млади хора, не инфлуенсъри, дизайнерки с бутици, модели, ергени, дето имат каруца зад гърба си, или такива с неясна ориентация, с които да мислиш преди всичко за своя рейтинг. Не си Господ, човече! Не можеш нито да предвиждаш как ще се развият нещата, защото на теб така ти се е сторило или така ти се е искало, нито да ги насочваш, и манипулираш, защото когато тия неща не се случват по естествен път, те са обречени на провал! И друго - всеки има минало, ама такова минало като на главната ви годеница... Човек, ние тук за 2 дена и извадихме всичко живо от житието и битието, ти си изненадан и не си знаел каква жена вкарваш там, книга щяла да рекламира... Не я ли разгърна тая книга като интелигентен човек, за какъвто имаш претенции и какъвто смятам, че си, една страница да прочетеш и да разбереш какъв бълвоч е това и тази персона що да стока е. Изобщо не искам да те "уча" как да си правиш предаванията , обаче - вслушвай се в зрителите, човек, те ти правят рейтинга! И супер, сега имаш рейтинг, ей ни и тук - с твоето предаване лягаме и ставаме и три кофи мастило изписахме, ама сложи си ръката на сърцето и кажи - ти удовлетворен ли си от произведението си?! Или сега ще се гърчиш по студията и след тия скандали ще се оправдаваш като ученик, дето са го хванали да пуши в тоалетната... Нали човек прави нещо, за да се радва на резултата после, не да събира негативи и отрицателна енергия от това, което е направил? Ми ти какво ще събереш? Не 4 дни трябва да лежиш на някой плаж, ами 4 месеца и на ексзорсист трябва да ходиш да те очисти от тия демони... Направи нещо така, че да се гордееш от него! Но твоят начин очевидно не проработи. Смени го! Смени хората, които са ти давали тия съвети как да бъде направено, с които те забатачиха. Обърни нещата на 360 (по твоето шоу Wink ) градуса и почни наново - по правилния начин. Като организираш хората да се озоват на едно място, но нямаш очаквания, не подбутваш нещата в която посока ти се струва, че е добре да вървят и не се правиш на Господ. Което е писано на челото на човек да стане, на камък няма да иде. Направи риалити, а не сериал по сценарий.

Сега докато изчета 500 и кусур мнения, ще ми побелее главата, не се спряхте с писането, начи! Satisfied А и Васко и Адриана си ги оставих за десерт, ще ги изгледам после. У, каква съм емоционална, пък уж не съм...

# 2 458
А бе, къде са тия любовници, дето ще ме търпят да интимнича два месеца с виден плейбой  в Шри Ланка, а после да се сурнат да ми купуват мезонет?

Като нищо дори любовникът да е настоявал да има интимни моменти и да ги показват, за да може да посочи с дистанционното към телевизора и да каже на жена си:

"И тъпите вестници пишат, че тая ми била любовница... тия луди ли са???? Тя тука се сгоди, даже не съм я виждал и не я познавам тази, Даниела ли беше..."

Топ прикритие.

# 2 459
Гледах Преди Обед - десет човека срещу един! Не е честно! На Даниела на малкия пръст не можете да и стъпите всички заедно събрани там! Ана-Мария е за съд, Мартин също! Защо така се излагате, бе, хора?!

Общи условия

Активация на акаунт