🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 311 394
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 535
А според мен показа най-вече собственото си истинско лице.

Не мисля, че някой който е гледал Мартин в Игри на Волята е изненадан от поведението му. Можех от началото да ви кажа че неговия път в Ергена ще завърши с див скандал, където жената ще е най-черната. В този случай по изключение и Даниела има бая кусури, но всяка можеше да е на нейно място, ако не сега, след време като се разделят.

# 2 536
Виктор е доста приятен за слушане, въпреки че никога не съм го харесвала. Беше доста искрен. Бранимира го е правила луд и много го е измъчила. Някои неща не искаше да ги казва. Като цяло не оплю никоя, но е разочарован от Косара. Каза, че си го е измамила с причината, която си измисли да отиде при Васил, т.е. че го е изиграла. Не е виждал баща си от 3 години, той е имал паралелно семейство когато ги е напуснал. Виктор дочул, че баща му проявявал интерес да се срещнат и се надявал да се случи тази среща. Опитвал се е много пъти "да отвори очите" на Мартин за Даниела. За Любомира много шикалкавеше за след предаването - уж тя го била разочаровала, не се разбирали един друг кой какво казва. Бил много изморен емоционално вътре и му било много трудно. За Яна намекна, че е пълно куку. Роси и тя му била странна. Нямаше особено интересни разкрития.

# 2 537
Васил първо не го избират, после го викат по спешност да спасява сезона.
На снимка харесал Адриана, Косара, Даниела и май Росица. Трябваше да има среща с Даниела за съспенс.

# 2 538
Ето това вече е истинското риалити!

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:57 от pandorina

# 2 539
Мисля,че няма някой осъдил продукция относно договорите. Какво ще направят адвокатите? Ти си подписал договор със хилядата му клаузи там, нали всичко,което е казано ще бъде по договор. В случая тя може, да иска и да ги съди и за епизода в който си задаваха въпроси...
Ники Николов много добре е знаел аккво ще стане, както и БТВ, за да го излъчат това, явно са преценили,че неможе туко така някой да тръгне да те съди.

# 2 540
Значи ето какво според мен се е случило:

Даниела е поканена най-вероятно по линия на Бачорски, за да си рекламира книгата. Изключвам любовникът й да я е записал, за да има алиби пред жена си. Не че е невъзможно, просто ми е прекалено извратено някак. Тя влиза с намерение реклама на себе си и книгата, тъкмо любовника да поревнува малко и да започне да я валидира повече. Може и с него да са били в обтегнати отношения или в застой. Влиза и Мартин - за шоу, за приключение, защо не и да срещне някоя готина жена. По ирония на съдбата веднага е силно привлечен от Даниела. Тя започва да му прилага номерата с "женската енергия" и го оплита в манипулации. Според мен на някакъв етап и тя решава да му даде шанс - той е чаровен, забавен и най-важното - има пари, които е готов да харчи по нея. Може би не й е проблем да върти по няколко и е свикнала. Или в момента се чувства свободна.

Това, което ми прави дори по-лошо впечатление е че настройва сестра си да лъже, само и само да задържи колието си. Дали защото има и друга стойност за нея, освен материална, историята мълчи...

Прибират се в България и любовникът започва да предевява правата си над нея, т.е. да й прави скъпи подаръци и да се втурва да й купува коли и апартаменти в опит да я задържи. Тя, разбира се, не иска да изпусне нито една плячка, не и преди поне да е взела каквото може, от който може. Само че Мартин е ревнив, пък и тя не го успокоява по никакъв начин. На всичкото отгоре се появяват хора, готови услужливо да му обяснят за какво точно иде реч. Не знам какво са му казали и показали, но той явно е повярвал... не че му се е искало.

Единствения момент, когато самообладанието на Даниела се разклати, беше когато стана дума дали са правили секс с Мартин. И ако тя нямаше любовник, заради когото да се налага да крие това, не би трябвало да й представлява голям проблем да потвърди, големи хора сме все пак. Макар и това да са си техни отношения, някак границата е тънка, когато ние всички сме били малко или много свидетели на тях... И продължаваме да бъдем, впрочем.

П.П.: Естествено, че по време на снимките в ШриЛанка Даниела е "ревала" (евентуалната) интимност между нея и Мартин да бъде запазена в тайна от продуцента и него. Сигурно обаче не е изтъкнала истинските причини за това си желание или поне е спестила някои от тях.

П.П.2: Може и да бъркам, разбира се Simple Smile

# 2 541
Чакам с нетърпение избухването на Емануела – няма да пропусне да яхне метлата.

Каквото и да е било по време на формата, трябваше да го оставят там. Достатъчно беше изказването на Мартин,  че  приказката свършва. Знае си родителите, приятелите, бившите... Никога не биха приели жена като Даца. Тръгна по пътя на най-малкото съпротивление. По-лесно е да продължи живота си такъв, какъвто винаги е бил. За промяна се изискват прекалено много усилия.
Не беше кавалерско поведението му, не, че сме очаквали друго.

# 2 542
Според мен всички други ги питаха за сексa, за да може накрая да питат Даниела и Мартин. Това са все възрастни хора правили секс и се говори за това в 10 сутринта, супер пошло

# 2 543
Евала. И този път Ергенъг удари голям рейтинг. По-голям рейтинг, когато Алек не избра нито една жена, и не се яви на живо. Сензация стана.

# 2 544
Значи ето какво според мен се е случило:

Даниела е поканена най-вероятно по линия на Бачорски, за да си рекламира книгата. Изключвам любовникът й да я е записал, за да има алиби пред жена си. Не че е невъзможно, просто ми е прекалено извратено някак. Тя влиза с намерение реклама на себе си и книгата, тъкмо любовника да поревнува малко и да започне да я валидира повече. Може и с него да са били в обтегнати отношения или в застой. Влиза и Мартин - за шоу, за приключение, защо не и да срещне някоя готина жена. По ирония на съдбата веднага е силно привлечен от Даниела. Тя започва да му прилага номерата с "женската енергия" и го оплита в манипулации. Според мен на някакъв етап и тя решава да му даде шанс - той е чаровен, забавен и най-важното - има пари, които е готов да харчи по нея. Може би не й е проблем да върти по няколко и е свикнала. Или в момента се чувства свободна.

Това, което ми прави дори по-лошо впечатление е че настройва сестра си да лъже, само и само да задържи колието си. Дали защото има и друга стойност за нея, освен материална, историята мълчи...

Прибират се в България и любовникът започва да предевява правата си над нея, т.е. да й прави скъпи подаръци и да се втурва да й купува коли и апартаменти в опит да я задържи. Тя, разбира се, не иска да изпусне нито една плячка, не и преди поне да е взела каквото може, от който може. Само че Мартин е ревнив, пък и тя не го успокоява по никакъв начин. На всичкото отгоре се появяват хора, готови услужливо да му обяснят за какво точно иде реч. Не знам какво са му казали и показали, но той явно е повярвал... не че му се е искало.

Единствения момент, когато самообладанието на Даниела се разклати, беше когато стана дума дали са правили секс с Мартин. И ако тя нямаше любовник, заради когото да се налага да крие това, не би трябвало да й представлява голям проблем да потвърди, големи хора сме все пак. Макар и това да са си техни отношения, някак границата е тънка, когато ние всички сме били малко или много свидетели на тях... И продължаваме да бъдем, впрочем.

П.П.: Естествено, че по време на снимките в ШриЛанка Даниела е "ревала" (евентуалната) интимност между нея и Мартин да бъде запазена в тайна от продуцента и него. Сигурно обаче не е изтъкнала истинските причини за това си желание или поне е спестила някои от тях.

П.П.2: Може и да бъркам, разбира се Simple Smile
Хипотетично логично ми изглежда това предположение. Наистина се разклати на въпроса за кекса, само там прояви някаква емоция, защото и е много важно, явно.😉

# 2 545
https://www.instagram.com/p/DJ_utTAopOu/
Балъци.ком !
Мартин и Любомира

# 2 546
Има ли някой тук който от ден едноне е знаел с какво се занимава Даниела и от къде пари за такъв живот, едвали ги осигурява бохема от Чепеларе.

# 2 547
  • Обран бостан ;)
Евала. И този път Ергенъг удари голям рейтинг. По-голям рейтинг, когато Алек не избра нито една жена, и не се яви на живо. Сензация стана.

Точно !

Относно претенциите на някои участници към продукцията - аз не бих се репчил на хора, които имат записи, които могат да излъчат в своя защита.  Wink

# 2 548
И за какво и кой ще осъди Даниела, че чак и такооова обезщетение да и изплатят. Фантасмагории. За предаването и след е обвързана с договор. Аз директна обида не съм чула. За индиректна обида, за евентуални лъжи по неин адрес. Кой ще ги докаже и как? Коя от двете страни ще има по-корав адвокат и свидетели според вас?

# 2 549
Неделчо и Туджаров сами си изядоха възможността подкаста с Виктор да гръмне, предвид тайминга, в който го пуснаха.
Изслушах го съвсем вяло, тъй като Виктор не ми е от интересните персонажи.
Когато е влизал, искал да има клауза в договора, че ще бъде единствения ерген. Уоооу, някой май си реве за внимание от началото и това не е Роси. От продукцията му казали, че няма как да има такава клауза и му станало ясно, че ще има втори, искал да разбере кой е и чак тогава се съгласил. Третият бил изненада, имало анекс и за него.
В предишните сезони жените се борели за мъжа, а този път било много тежко, защото той трябва да води разговори с всички, без да те се прекъсват и надпреварват. Пълен смях.
Неделчо се отегчи още към първия час, взе да го подпитва за данни за наталната карта.
Не пропусна да обяснява пак за този пръстен, който сътворил в мазето на дядо си. Скучен гост си е, слушайте го на 2х скорост, да спестите време. И да не го слушате, сякаш няма да изтървете нищо пикантно.

Общи условия

Активация на акаунт