🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 592
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 925
Аха, значи са от женения земеделец. Но тя е добра и скромна душа…

# 2 926
Група Щастливите страдалИци са мартинките.
Пърхат , пърхат с мигли като пеперуди на газена лампа, белким се изгорят.
Марчин поне си осигури бройките на един намиг разстояние.

# 2 927
Васил защо не е искал да ходи на 24-часова среща с Росица, та е трябвало да го чакат и да го понапият?
Не я е харесвал просто. Тя стигна до финала по случайност.

# 2 928
Тая снимка на Мартина с рози за 5000 лева, страшно много ми прилича да е от един затворен комплекс във Варна. Тя от къде е Мартина? Да не излезе, че са от един и същ човек розите им 😂😂
Plot twist. Хепимен е от Варна. Мартина е от Варна. Любовницата на Хепимен всъщност е Мартина. 😂
Ами не е невъзможно тя обича да взима бивши.

# 2 929
Мартин е бил много млад , когато се е хванал с първата си жена .

# 2 930
Васил защо не е искал да ходи на 24-часова среща с Росица, та е трябвало да го чакат и да го понапият?
Ми защото не я харесва, въобще не е имал намерение да има каквото и да е с нея. Ако нещата се бяха развили по друг начин, тя нямаше да получи роза изобщо и щеше да я отпрати без да я докосне дори.

# 2 931
Информацията за любовника на Даниела откъде точно тръгва ако някой знае наистина. Аз я прочетох тук, но ми е интересно, защото навсякъде във фейсбук се пише, все едно всеки знае с кого спи въпросната Даниела, не че в БГ слуховете не са истина. Добре е за Мартин, че успя да се възпре да не му каже името, защото според мен може наистина да си създаде ненужни проблеми, но 1% ако тоя човек не й е любовник, може и наистина да се заяде сериозно с агитката.

# 2 932
Бръмчалките си знаят кой на коя е, в тая малка страна всичко се знае... Някоя изоставена заради Даца или ламтяща тя да го прилапа е разказала тук-там и ето ти информация.

# 2 933
Не я е харесвал просто. Тя стигна до финала по случайност.
Сега чу мотамо, че и план Д не е била.

# 2 934
Информацията за любовника на Даниела откъде точно тръгва ако някой знае наистина. Аз я прочетох тук, но ми е интересно, защото навсякъде във фейсбук се пише, все едно всеки знае с кого спи въпросната Даниела, не че в БГ слуховете не са истина. Добре е за Мартин, че успя да се възпре да не му каже името, защото според мен може наистина да си създаде ненужни проблеми, но 1% ако тоя човек не й е любовник, може и наистина да се заяде сериозно с агитката.
Ако не се лъжа, жълтурките почнаха да пишат за него след като излязоха от снимки, в средата на март. Та нищо чудно АМ или дори самият Мартин да са пуснали този слух.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:00 от Lilly_85

# 2 935
  • Варна/Амстердам
Тези букети, дето струват хиляди левове, ги хвърлят в кофа за боклук на третия ден между остатъци от суши и празна кутия от крем с охлюв. Розите са станали част от селфи декора – украса за Инстаграм стори и абсолютно безполезни за всичко друго освен показност. Тия букети не са символ на обич, а на съревнование.

# 2 936
  • София
Сега сколасах да гледам ПО. Ана Мария е страшно противно същество. Докато Васил говори, върти очи, поглежда Косара, пуска ехидни усмивки, отврат. Гади ми се от такова поведение. Това "момиче" в кой клас е? Все пак те дават по телевизията, не си на двора в училище.

# 2 937
АМ официално ми е в топ 3 най-противни ергенки за всички времена. Заедно с бай Елисавет от сезон 2 и Виктория от сезон 3.

# 2 938
Тези букети, дето струват хиляди левове, ги хвърлят в кофа за боклук на третия ден между остатъци от суши и празна кутия от крем с охлюв. Розите са станали част от селфи декора – украса за Инстаграм стори и абсолютно безполезни за всичко друго освен показност. Тия букети не са символ на обич, а на съревнование.
За тия пари ще се зарадвам повече на някоя бричка.

# 2 939
Малее!
Изгледах сега ПО.

Даниела лъга маза, но там си е патология. Поне изглеждаше по-добре от обикновено.
Марто и култът преувеличват, но със сигурност знаят неща.
Много кофти се получи за чичака на Даниела, щото жена му не е сляпа и глуха.

Чакам надкастите.

Общи условия

Активация на акаунт