🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 592
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Даниела не я харесвам, но АМ, Косара и пр. толкова искат да са като нея, ако вече не са, че ще се изядат. Не разбирам на какво се подиграват като са същите - да им даде някой пари и гледайте какво ще направят.

# 2 911
  • България
Според вас кои от мартинките ще бъдат валидирани след сезона?
Аз залагам на Мартина, Ана-Мария, ако е много пиян и отчаян, Косара. Любомира с по-малка вероятност, Бранимира никак.

# 2 912
Да, и аз го забелязах, но мислех, че са от продукцията розите. Явно не са.

# 2 913
Косара се изяждаше от яд, докато гледаше Адриана и Васил. И придворните ѝ дами се оживиха яко, беше много грозно. Да не е отказвала роза и щеше да е първа, сама си е виновна.

# 2 914
Според мен Мартин ще се валидира само с Косара, Ана Мария никак не му е по вкуса. А Мартина, тя изобщо не беше така влюбена и загубена, пролича си, като излезе. И тя обича да бръмчи на богати варненци, така че Мартинчо ще остане с пръст в уста. На него му се връзват само млади и зелени, Мартина е опитна и не е толкова лесно да я преметнеш. То и там Мартин ще се вкара във филма с кого би могло да е тя.

# 2 915
Вярно, че и Мартина получи рози след излизането си. Това значи ли, че и тя е била обвързана по време на шоуто? Тя за любовта ли е влязла или за последователи, ааа? Много влюбената, дето игра.
Нееее, нишЧу не разбираш. Нейните 500 рози са от приятелки, защото тя е добро момиче. Trollface

# 2 916
Първа ще е Косара. Толкова надуване пред камерите говори за  официално заявен първи номер на валидация.
После Мартина.
АМ само ще има честта да го мъкне на гръб след яките запои. Според нейните стратегии това също е яка валидация.

# 2 917
На Мартина розите да не са от Марто за да дразни Даниела ? 🤣

# 2 918
Косара няма да издържи да не е спИцЯлна. Един-два пъти като види Мартин да фамилиарничи с някоя хостеса или стара познайница и чал. АМ обаче би му пуснала в някой негов пиянски момент (както Васил рязко хареса Роси след няколко чашки). И после много ще страда.

# 2 919
Не, розите бяха още на 4-5 март, първия ден след прибирането им. А двойката са се скарали на 7-ми.

# 2 920
Тая снимка на Мартина с рози за 5000 лева, страшно много ми прилича да е от един затворен комплекс във Варна. Тя от къде е Мартина? Да не излезе, че са от един и същ човек розите им 😂😂

# 2 921
Тая снимка на Мартина с рози за 5000 лева, страшно много ми прилича да е от един затворен комплекс във Варна. Тя от къде е Мартина? Да не излезе, че са от един и същ човек розите им 😂😂
Plot twist. Хепимен е от Варна. Мартина е от Варна. Любовницата на Хепимен всъщност е Мартина. 😂

# 2 922
Васил защо не е искал да ходи на 24-часова среща с Росица, та е трябвало да го чакат и да го понапият?

# 2 923
Не, розите бяха още на 4-5 март, първия ден след прибирането им. А двойката са се скарали на 7-ми.
Ясно😉

# 2 924
Първа ще е Косара. Толкова надуване пред камерите говори за  официално заявен първи номер на валидация.
После Мартина.
АМ само ще има честта да го мъкне на гръб след яките запои. Според нейните стратегии това също е яка валидация.

Бившата съпруга на Мартин изглежда хубав човек, а и е много красива и направо не проумявам какво е правила до мъж с вкус за жени като гореизброените.

Общи условия

Активация на акаунт