🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 778
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 000
https://youtu.be/eFKSzLiCSK4?si=XoCJcGmWEwJTlfxp

Айде на "Резачката "  с лафовете на Марто и тематиката за Даца.

Виктор в Надкаста  каза ,че Роси никой от Ергените не я е искал.Трябвало е сама да си тръгне ,не да виси там и да чака някой да и обърне внимание.

Росица пък в Тик Ток каза ,че снощи в студиото на ПО ,почти никой не и говорил  ,дори Виктор не я поздравил.АМ чак и се развикала в съблекалнята ,че нали уж Роси казала "доброто винаги побеждава".И къде победило доброто ,врякнала и АМ Joy

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 06:00 от Еlpida

# 3 001
Ами много ясно, че не я харесват. На неин фон лъснаха всичките им "хубави" качества.

# 3 002
А не е ли странно, че Мартин не се е свързал с някой, докато течаха снимките, който да направи проучване за Даниела отвън? Защото аз не вярвам, че не е имал достъп до телефон. И защо в предаването каза, че всъщност я е проучил и не е разбрал нищо компрометиращо?
E, той нали уж твърдеше, че още преди да заминат я е проучил. Излъга си тогава... Бил е зает с Йоанка. Много ми стана смешно как и той тръгна с дати по същия начин. Явно той го прави винаги това и Йоана е попила от него. 

# 3 003
# 3 004
АМ всичко и за всеки знае. Нищо чудно и за мен да извади неща, които аз самата не съм подозирала. 😂

# 3 005
АМ ми е като Виктория Цър Пър ,където знаеше всичките любовници на Габриела.

# 3 006
Майката на Мартин не дойде, което означава, че Мартин не е имал сериозни намерения към Даниела. Даниела трябва да си скъса книгата, засега няма успех с мъжете... единият ѝ е блокирал сметките, а друг я разнася по телевизията.
„Не искам да му съсипя семейството“, това е доста нелеп аргумент, семейството вече е съсипано от изневерите Simple Smile Но това е логиката на Мартин, очевидно някой е съсипал семейството му по този начин, той не е виновен Simple Smile.
Мажоретките за дивна и продуцента очевидно са идея на Мартин. Той определено е гадняр. Не съжалявам обаче за Даниела, рискът на професията дет се вика. Не казаха обаче кой я  препоръчал за шоуто.
Продукцията явно са имали само едно пръстенче, затова другите избираха гаджета Simple Smile

# 3 007
Водещата на ПО, трябва спешно да я разкарат от БТВ. НН трябва спешно да спре да прави всякакви реалити предавания. Не стават. Мартин какво се звереше на Даниела, като той същия, че и по лош, щото малко залита към педофилия. На Даниела мъжете поне са възрастни хора, които могат да вземат самостоятелни решения, ама момите на Марто, не е сигурно, доколкото могат да вземат самостоятелни решения. Направо й завидях на Даниела за хладнокръвното спокойствие пред другарският съд. Мартин какво реве сега като много добре знаеше предварително каква е Даниела, можеше простото, да си направят график, кога да я посещава и да се редуват с другите й мъже. Така и той щеше да има свобода да ходи по кръчми и да си ляга всяка вечер с когото си поиска. Всичко е въпрос на организация. Сега, че не бил единствен, голяма работа, то и тя не му е единствена. Ай сиктир от тези маймуни всички, с претенции до небесата.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 08:02 от albaaa

# 3 008
Признавам, че съм гледала пет епизода от този сезон, главно защото намирах нелепа идеята чичка с пораснали деца като Мартин да бъде Ергенът и момиченца предимно 15 години по-млади от него да се борят за сАрцето му, но все пак следях чрез интернет какво се случва и ситуацията обобщава много отношения между меркантилни жени и мъже.

Жената: "аз съм меркантилна. Искам висок стандарт на живот, които мъжът до мен да ми даде наготово. Бих ти била шута на секундата при появата на по-успешен и богат мъж."

Мъжът:

Жената след време: оставям те за по-богат и успешен мъж.

Мъжът: "люжлива кучко, как може да ме изиграеш така?? Като изключим това, че каза още в началото, че си меркантилна златотърсачка, нямаше никаква друга индикация, че си меркантилна златотърсачка!!!"

Край

# 3 009
АМ избива много яки комплекси. На удобно разположение на Мартин и Косара, към които се е залепила като гербова марка и винаги готова да им свърши мръсната работа. Абсолютна мъжкарана с каруцарско поведение и липса не на първите седем, а на първите седемнадесет години. Като добавим и огромните увиснали вимета, които си е монтирала и картинката е пълна, абе гнуслярка и това е.🤮

# 3 010
Цялото шоО включващо и  “разврата” от вчера, в лудницата да го бяха направили нямаше толкова psychedelic да се получи.
Джиприсанчити явно не им помагат, от сериозна терапия имат нужда абсолютно всички начело с НН. К’ви турски сериали, те вече на циганска драма го обърнаха.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 07:39 от Labubu8

# 3 011
Ей го ве JoyJoy  Жорката

# 3 012
Николов каза, че първоначално отношението с Виктор е било син- баща и после отношенията им охладняли,  защото Виктор е бил несериозен и не е изпълнявал обещанията си. Васил също, извикан е по спешност да спаси сезона, но накрая не е искал срещи.
Не знам каква връзка има личния живот на Николов с предаването.
А Росица не я слуша главата. Не ѝ пукало и не искала да говори с никого в студиото на бТВ, пък защо не са я поздравили. Не я интересувало, но специално е записала видео.
Няма да се учудя ако всичко между Мартин и Даниела е постановка. Целият интернет е гръмнал. Според мен те са имали уговорка за връзка само в шоуто и сега разиграват зрителите.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 08:14 от Anvelope

# 3 013
Тя е просто един изключително добре обигран мошеник. Един патологичен лъжец, който ще те купи, продаде, пак купи и пак продаде без да му мигне окото.
На същото менние съм.
Това, че Мартин също не е цвете за мирисане, не прави Данка по-приемлива.

п.п.
Отделно искам да ви оставя това видео то е за Христиана и Силви от предния сезон:
https://www.youtube.com/watch?v=icGxyIpuq2A&t=373s

# 3 014
Събудих се с нова конспиративна хипотеза да МарДа драмата. Да речем, че Даниела изневерява на един любовник с друг. Демек намира си нов. Първият побеснява и иска да и отмъсти като публично я орезили. Свързва се с Николов и съставят план. Той обещава да се ръсне яко и да спонсорира предаването уж за реклама на книгата с което да примамят Данчето в капана да участва в шоуто.  И Мартинчо срещу тлъст хонорар е главно действащо лице в театъра. Как ви звучи?

Общи условия

Активация на акаунт