🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 631
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 030

Васил и Ади нещо не мога да им отворя видеото, да не би да не е излъчено?

Аз си пуснах целият епизод на бтв+ за да гледам тази част.

# 3 031
Поне видяхме, че НН явно го е страх от Мартин и стъпва на пръсти около него. Да не стане следващата жертва на неговите вендети.

# 3 032
Вчера бяхте качили снимка на бай Марто с "ротата фенки" на кафенце, но я качвам отново. Представяте ли си колко елементарни са разговорите на тези клюкарки и докъде им се простират интересите?

Мартин изглежда дребнав, нестабилен и обсебващ, мен също ме смути как уж на 7 март разп*рдели гърнето, а дава сведения къде Даниела е ходила на 8 или 9 МАЙ! Следи ли я? Отговорът е ясен.
Също така, Викито му е приятел, а Любчето, която е дълбоко огорчена от Виктор, е bff на Мартин. Дори Мартин имаше пост за нейният рожден ден, Happy birthday gorgeous.
В краткото видео, което е качено от студиото на ПО, задават му въпрос, дали все още има "Кръгът на доверието". Имало го, но просто Васко излезнал МАЛКО от него. А Виктор значи е още там, преди или след като го обсъждате с Любка?

# 3 033
Поне видяхме, че НН явно го е страх от Мартин и стъпва на пръсти около него. Да не стане следващата жертва на неговите вендети.

Нали НН щял да прави Фермата и сигурно Мартин и там ще цъфне. След ИВ и Ергенът само там не е бил, а от 100 км му личи колко умира да е под светлините на прожекторите.😜 Е, след фиаското в Ергенът вече няма да може да минава за много интелигентен схемаджия за какъвто се имаше, но му е останала жаждата за скандали, та ще го вземат.😃

# 3 034
Гледах ПО, доста четох и в темата. Ами, сори, нот сори, не ми е жал грам за Даниела. Каквото си надробиш, нали знаете? Да я съжалявам, че спи с женени мъже, че лъже, че е нагла и, че би разбила всяко семейство без да и мигне окото? Малко и е. Мартин не е цвете, но е искрено наранен според мен. Той си е доста открит човек и не се срамува да си каже. Хайде, няма нужда от емпатия към тази жена.
Водещата сте я изкоментирали. НН е ужасна логорея.
И другото - големи пуритани станахме.  Не може да кажем секс! Да не са влизали в това предаване, ако ще ги жалим, че ги питат интимни ли са. Голямо възмущение на големи хора.

# 3 035
  • София

Нали НН щял да прави Фермата и сигурно Мартин и там ще цъфне. След ИВ и Ергенът само там не е бил, а от 100 км му личи колко умира да е под светлините на прожекторите.😜 Е, след фиаското в Ергенът вече няма да може да минава за много интелигентен схемаджия за какъвто се имаше, но му е останала жаждата за скандали, та ще го вземат.😃
Може и там да заформи някоя любовна история, освен скандал, за да е пълна картинката.

Васето и Ади най-тихично и добре си се измъкнаха, предвид къде беше насочено вниманието на всички.

Грешката на Даниела е, че много си повярва и реши да спечели формата. Ако наистина е държанка и е свикнала да бъде издържана от богати чичковци срещу секс и ласки, то трябваше да се фръцне в няколко епизода - да разкаже за книгата си, да направи малко реклама и да откаже роза на Мартин и да си тръгне. Така нямаше сега тези циркове да ги има и нямаше да е сред най-обсъжданите е недолюбвани жени. Такива като нея сигурно има стотици, но онези си кротуват и си знаят мястото.

# 3 036
Толкова ще е хубаво Мартин да замени Наум като водещ! Търся логика за безкрайното сервилничене на Ники Николов, та поне да излезе нещо! Смятам, че и Мартин няма да откаже подобна почивка няколко месеца и отново ще си извоюва да е естесвен, а не да рецитира.

# 3 037
  • София
Ники Николов не ми хареса, твърде много се мазни на Мартин, за сметка на всички останали участници. Да не би да е "помолен" да му чисти имиджа?

# 3 038
Според мен всички лъжат, мажат и се надцакват, хвърлят истини, полуистини и откровени лъжи, интерпретации и съчинения по картинки. НН много му се говореше и много искаше да си изкаже всичко, но не му дадоха ефирно време. Имам чувството, че ако се беше отпуснал не само Преди обед, а и След вечеря Joy нямаше да му стигне. И всички щеше да ги накове здраво, хич не беше тръгнал да им защитава реноме, имидж, лично достойнство и тем подобни. Само Марто беше и щеше да бъде пощаден. Другото сичко под ножа. Васил се записал с анкетна карта за моми, не искал среща с Роси, първо му отказали щот не ставал, уж много добро момче бил, пък те искали сеир, после пък го викнали да спасява сезона, щото Виктор се оказал халтав. После момите туй онуй, пък майката на Даниела не разбрахме какво, пък разни чатове, пък коя току изкъпана искала съдействие от него, пък кат отишъл видял сички изкъпани, абе с една дума щеше да навлезе в много дълбоки води и много дълбоки подробности.
Мартин има много трески за дялане, но и Даниела не пада по долу, направо си е висша лига в кринджа, обаче тя си вкара страшен автогол с Мартин. Уж го е проучвала, но явно не е повярвала на собствените си проучвания. Мартин както разбрахме е известен с това, че е злобен и отмъстителен, освен, че зад гърба си има влиятелно и заможно фемили, както и куп лакеи готови на всичко, за да му угодят, белким закачат някоя троха, която би им подхвърлил в замяна.
Данка, ако иска да оцелее и да се съхрани без житие и битие да и се стоварят на главата, да хваща някой чужденец, който не знае български и не е в час с реалити драмите и, да го води в чужбината и там да му харчи парите и да си върти "бизнеса", че тук ми се струва "кариерата" и виси на косъм. Мартин няма да си остави "магарето в калта" и няма да и прости признанието, че е "най големия бг балък" и ще търси възмездие до откат. Според мен драмите тепърва започват. След редактираната приказка за Данка в страната Шри Ланка, идва нередактираната сурова версия в стил приказки за не деца от Братя Грим.
Но както са казали хората: кой каквото сам си направи и цяло село да се събере не може да му го направи.

Пп Иначе сеира и резила в Преди обед бяха ненадминати и рядко се срещат в ефир.

# 3 039
Ники Николов не ми хареса, твърде много се мазни на Мартин, за сметка на всички останали участници. Да не би да е "помолен" да му чисти имиджа?
И като взе думата не млъкна … водещата не можа да овладее положението Simple Smile

# 3 040
  • София
И като взе думата не млъкна … водещата не можа да овладее положението Simple Smile
Тя принципно нищо не може, пълна скука и субективност при нея, трудно е за гледане.

# 3 041
Единствено мога да кажа, че Васил и Виктор са се дистанцирали от този цирк и не кават абсолютно нищо свързано с предаването. НН ги употреби.
Циркът на Мартин с Мартинките скоро ще приключи.... Той и с Денислава беше голям приятел и спяха в една стая, но пръснаха панаира. Мартин иска жени. Получи ги. Ще пръснат и те панаира, след като ги прекара по домова книга.

# 3 042
Събудих се с нова конспиративна хипотеза да МарДа драмата. Да речем, че Даниела изневерява на един любовник с друг. Демек намира си нов. Първият побеснява и иска да и отмъсти като публично я орезили. Свързва се с Николов и съставят план. Той обещава да се ръсне яко и да спонсорира предаването уж за реклама на книгата с което да примамят Данчето в капана да участва в шоуто.  И Мартинчо срещу тлъст хонорар е главно действащо лице в театъра. Как ви звучи?
Още като се появи инфото за ДД казах, че това е организиран капан за Даниела.

# 3 043
Мартинчо да се моли мама и тате да не му спрат отново кранчето за няколко години, както когато беше с Емануела, защото и лакеите около него и Мартинките много бързо ще изчезнат. 🤪Той самият разказа как през онзи период е бил в тежко финансово състояние. Представям си на мама и тате колко им е приятна тази ситуация в момента. Тя нотариус, баща му и той на висока позиция и накрая синът им е Мартин. 🤣

# 3 044
Това е отчаян ход, да се снимаш с всички и да обясняваш, че били мартинки/ стара дума за “гащи” междувпрочем

Мартин ако дискретно пускаше по едно-две сторита от хубави локации, загатната компания от хубава жена, щеше да спечели повече уважение

Ужасно се излага. Шоуто му е вече на ниво кръчма, точно преди масовото сбиване.

Общи условия

Активация на акаунт