🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 371
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 045
Мартин е привлякъл Любомира и Бранимира към групичката си, а уж се пише приятел на Виктор.

# 3 046
Точно това влизах да кажа - Мартин си спасява имиджа на играч с тия мартинки. Ден до пладне е работата. Толкова е афектиран, че е изигран и то публично, че не може да си намери място.

# 3 047
За майката на Даниела прочетох в СМ,че даже и документирано било ,ходила при ходжа за магия Мартин да се влюби в нея.Тази,която го твърди, пише че имало и записи. Може би това са искали да кажат вчера. Моля ви,оставете Момоа на мира,Тета си има Танко.

# 3 048
Всяко царство си има шут. Нашият е Мартин! Това да забавляваш и скъсваш от смях цалата държава, си е постижение. Аз по-смешен самовлюбен екземпляр не съм срещала в живота си. Да направиш достояние на всички всичките си негативи по собствено желание е доста... малоумно и нездраво. То не беше драма с една, втора, трета... Като оная песен от Евровизия - Вива Емануела, вива Йоана, вива Даниела, Афродитаааа 🤣🤣🤣

# 3 049
Tf??!!
За майката на Даниела прочетох в СМ,че даже и документирано било ,ходила при ходжа за магия Мартин да се влюби в нея.Тази,която го твърди, пише че имало и записи. Може би това са искали да кажат вчера. Моля ви,оставете Момоа на мира,Тета си има Танко.

# 3 050
  • София
Мартин е привлякъл Любомира и Бранимира към групичката си, а уж се пише приятел на Виктор.
Бранимира се познавала с Мартин уж преди предаването и може би са имали приятелски отношения?
Любомира нали написа на снимка с него "балъци.ком", тя е разочарована от Виктор, предвид че двамата са искали различни неща и че той е търсил повече популярност.

https://www.facebook.com/reel/1913083139459667
Даниела тука пак е сдържана доста и не си позволи за никого една лоша дума да каже. И част от коментарите са интересни. Интересно ми е като отиде в Надкаст как ще се държат с Недялко, предвид че имаха публично заяждане.

Всяко царство си има шут. Нашият е Мартин! Това да забавляваш и скъсваш от смях цалата държава, си е постижение. Аз по-смешен самовлюбен екземпляр не съм срещала в живота си. Да направиш достояние на всички всичките си негативи по собствено желание е доста... малоумно и нездраво. То не беше драма с една, втора, трета... Като оная песен от Евровизия - Вива Емануела, вива Йоана, вива Даниела, Афродитаааа 🤣🤣🤣

Е това звучи също супер скандално. Шашинг.

# 3 051

Даниела не беше ли му дала нещо, което носеше на ръката Мартин.Това ли е била магията Joy

# 3 052
Мен ми е чудно Мартин с какви очи изобщо се прави на много почтен и наранен, че Даниела уж му изневерила. При положение, че той самият като един "голям мъж" обясни пред всички вътре в предаването как, поправете ме, ако греша - на всичките си бивши (включително Йоана, пред която и заради която реално го каза, за да я нарани) е изневерявал, освен на една (евентуално Емануела - кой знае дали и на нея не е, ама не му се иска тя да го попилее после, ако признае в ефир, че й е слагал рога). И сега - много го боли, много тъжен, съсипан - милият той. Направо ще се разридая и аз като Никчо за този онеправдан Марти. Снощи се сетих за една песен в любимия му жанр, която като малка съм слушала и в интерес на истината е смислена, и ми се струва супер подходящ поздрав за него. Че той явно обича да е сигурен, че се е разбрало с коя и колко е спал 😆🎶 Само не знам коя трябва да му я пее Емануела, Йоана, Даниела, Косара след време...

# 3 053
  • София
Жалко, че над кастите са записани преди вчерашното шоу. Щеше да бъде интересно какво ще говорят сега участниците - никакви договори за конфиденциалност не важат, след като НН ги потъпка 😜
….Но има други подкасти 😂

# 3 054
Опитвам се да асимилирам случилото се. Значи , Даниела си има хипер богат любовник, който я издържа и тя вероятно не му е безразлична, понеже "просто секс" едва ли му е проблем да получи, от хилядите Мартинки по чалготеките. Двамата замислят обаче, как тя да влезе в предаване, в което да се натиска с друг мъж , че да рекламират книжчицата и , че видите ли на таа книжка се надържат и двамата , да си платят сметките . И така, влиза Даниела, изпълнява си перфектно ролята, друг милионер =лох е вече готов да се ожени за нея и да я носи на ръце , но не тя неще- защо и е като от свещената книга, ще спечели милиарди. Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет . Старият любовник , упорито вярва, че изгората му спи 10 дена в легло с новия и си разказват само приказки, говорят си за астрология и обсъждат ходовете  Тръмп . В следствие на което се юрва да и купува мезонет и да и плаща почивка на Малдивите. Даниела обаче , решава да покани и Мартин, щото ако нещо на този свят не е пуснато на стори, то никога няма да се разчуе и едва ли не не съществува, и никой никога няма да разбере за него
Да не цитирам една стара ергенка , обаче логика .....??????? сещате се

Мда, обаче народа лапна и повтаря в захлас как Даниела е изпечена лъжкиня. Сега и ходжи се намесиха, че и документирано било - протокол ли е водил тоя ходжа, касова бележка ли има Joy

# 3 055
  • Out of the Mix
Точно това влизах да кажа - Мартин си спасява имиджа на играч с тия мартинки. Ден до пладне е работата. Толкова е афектиран, че е изигран и то публично, че не може да си намери място.

Аз му се чудя на акъла защо се е впуснал в тези клюки и драми, фалш на соц. мрежи.

Егото и доказването явно преливат при него, покварен и промит мозък, алкохол, наркотици, коБри.

При положение, че може всичко "зад кулисно" да си прави, да не е на показ, през него минават десетки всеки ден.

Има възможност дискретно и интелигентно да се занимава с всякакви жени, пазейки си личното пространство и от всякакви потенциални "сготвания", драми, домогвания.

А таргетът и вкусовете му за жени са под всякаква критика.
Оставяме настрана сексапил, корекции и т.н.

Не, че мъжете не харесваме тигрици и секси жени, естествено, но не за сметка на тотал щета във всеки друг аспект.

Соц. мрежи може да си ги ползва единствено за бизнес, маркетинг, популярност, а личния живот да остане неприкосновен.

Не го разбирам, но той си знае.

Неслучайно и Н.Николов каза, че няма и не ползва соц. мрежи.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 09:54 от Revoker

# 3 056
  • Be realistic - plan for a miracle.
За любопитните 😁 Мен ми е леко unhinged това и не ми е достоверно, ама нали всички сме извадили пуканките, та…

# 3 057
  • Варна
Ся ако някой каже, че има документирано, че и по време на цикъл му е сложила в храната ш'са гръмна публично. 🤣🤣

# 3 058
Скрит текст:
Е това звучи също супер скандално. Шашинг.
Скандално??! И защо?

# 3 059
Брех, Даниела вече сте я провъзгласили за светица - мъченица, като гледам, че чак се съчиняват всякакви версии в нейна защита за личния й живот, но се пропуска същественото - поведението на Даниела в предаването. Беше ли искрена към Мартин или не ? Подигра ли се с него или не ? Нито за миг не съм й повярвала, че го харесва. Защо не му го каза, че не е за нея, че го смята за ревнив и токсичен, защо го баламосваше 2 месеца,  постави му огромни изисквания да не се целува с други и т.н. и той изпълняваше всичките й прищявки. Говореше му за  брак, за общ живот без реално да го харесва. Защо не си тръгна преди финала и да си живее живота както си знае ? Защото не й дреме кой ще стъпче по пътя си, важното й беше тя да е номер 1 избраница и да си рекламира книгата и не й дремеше за Мартин. Това е проблемът, а не че е скъпа държанка. Това е грандиозна измама и лъжа, извършена от нея пред цяла България. И се очаква Мартин да махне с ръка и да приеме, че е унижен и направен на глупак от една хитра мошеничка. Колкото и да ви е противен, хубаво е малко обективно да се анализират нещата.  Мартин буквално я молеше ако няма чувства към него да му каже. Това беше през цялото предаване. Тя знаеше, че той е уязвим на тема доверие и постоянно Мартин повдигаше този въпрос - истинска ли е към него или не. А Даниела го лъжеше без да й мигне окото през цялото време заради нейните си интереси и цели.

Ферай не е допусната в студиото, защото казаха, че са поканени само фаворитките на ергените, какво подскача и тя в цялата какафония. Даниела едва ли разчита на семплото Ферайче да я защитава.

Общи условия

Активация на акаунт