🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 788
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 3 330
Ами това беше, поне според мен, най-празният от съдържание сезон, но пък след предаването проима сеир и бая време ще се говори сега, благодарение на Валидацията. А Н.Н. да спре да се прави на добър и благороден, ако е искал да помогне на Мартин толкова и щом уж е успял чатове да открие на Даца и какво ли не, да го беше направил по време на шоуто и да му беше спестил сеира, не сега.

# 3 331
Вчера бяхте качили снимка на бай Марто с "ротата фенки" на кафенце, но я качвам отново. Представяте ли си колко елементарни са разговорите на тези клюкарки и докъде им се простират интересите?
Още вчера, като видях снимката в IG, ми щукна да напиша коментар - "Ауу, смучи с джиприсанти ли пиете?". Но после си казах да не се занимавам с глупости. Smile

Колкото до Анна-Мария - изглежда различно от предаването, да. На някои от снимките ми приличаше на човек, който "отслабва" с Оземпик... Според мен след предаването е изпаднала в някаква дупка, но животът, който демонстрира в момента, и хората, с които се е обградила, повече я дърпат "надолу", отколкото да го изграят здравословна и приятна среда. Изглежда ми като човек, изгубил себе си за момент, а Мартин & Co го играят някакви допаминови стимуланти.

# 3 332
Стига сте ровили за тия родители де. Те може да не искат просто хората да отидат, в крайна сметка дъщерите им са подписали договори и са влезли да се излагат. Аз ако не съм съгласна с това дъщеря ми да се вее там, няма да ида. Има бол причини. Грозно е да говорят за човек, който не е бил в предаването.  Аз пък не зная в крайна сметка, ако родителите на Даниела са с проблеми от психичен или какъвто било характер - какво е виновна тя за това, и с какво ви дължи да ви ги показва?

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 19:55 от RoseofVersailles

# 3 333
Да бе, в България са най-долните риалитита и Ергени Joy Много са си добре. Нито сме ги измислили ние, нито са най-долнопробните в световен мащаб, даже сме доста консервативни. Я вижте какво става по държавите Kissing :

https://www.instagram.com/reel/DF-9a4GJeFH/

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 19:56 от Clare

# 3 334
Излезе ми клипче в тик ток на една дама, която още преди десетина дни е направила анализ на нарцистичното поведение на Мартин и как той ще излезе от ситуацията с годежа, едно към едно е реакциятаму в ПО. Към края на сезона си личеше, че си търси нови хоризонти.

Не намирам за редно да намесват родителите, на който и да е. Сега просто летят плюнки като снаряди, но без факти и доказателства.
Би ми било забавно да има коментар от момичето с розовия замък, тя много го ковеше Мърчин.

# 3 335
"Резюмирам друго. Тъй като не ме интересува, засяга, вълнува - просто да сме на ясно, че тая кака, очевидно не, очеизбодно е патологичен лежец."

Е не сме наясно, откъде стана ясно? Не ме вълнува, не ме интересува, но искам да знам истината - от кои избодени очи се видя патологичния лъжец?

# 3 336
  • София
Не е окей да се коментират нечии родители, които изобщо не са се показвали публично и не са искали да привличат внимание. Те нямат вина, че са въвлечени, както и не могат да изберат дали децата им да участват или не.

# 3 337
  • Be realistic - plan for a miracle.

Аз го писах още онзи ден. Ясно е, че са правили секс и Мартин видимо охладня. Или си е начесал крастата или тя не е кой знае какво в леглото, нямам идея, но имаше голяма разлика между Мартин в началото и Мартин в края на предаването.

Мне, не е това.
Моята теория е: след като са спали, Даниела е започнала активно да агитира и забранява на продукцията да излъчват по какъвто и да е начин, че са спали. Агресивна е, стига чак до ревове в молбите си това да не се разбира.(Edit: това го каза Мартин в Преди обед”)
Мартин е мнителен и обигран, светнала му е лампата, че за да моли толкова и да й е такъв проблем, има нещо. Има някой.
Та оттам той почна с фасоните - да, личеше му, един подозрителен вид придоби, едни продължителни оценяващи погледи, едни многозначителни намеци, че на края ще я чака лаптоп и тн. Не беше случайно. Мартин е ходил с пълни парцали и тия прозрачни манипулации са му ясни, все едно гледа един и същ филм.
Иначе си е филмарче по душа, но повечето случаи явно има защо.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 20:34 от Preggo

# 3 338
Като идеш на кино - гледаш филм. Като си избереш парцал...

# 3 339
Леле чак ревяла и се молела, наистина сценарий за филм стана

Според мен Елвиса нямаше да даде пръстен без да са правили секс. Това ми е теорията.

# 3 340
  • Вестерос
Така мисля и аз, за теорията на Прего

# 3 341
  • София /Абсурдистан

Според мен Елвиса нямаше да даде пръстен без да са правили секс. Това ми е теорията.
Абсолютно вярно.
Данка взе всички за балъци.

# 3 342
Е, то какво се предполага, че ще излъчват от това, че евентуално са спали заедно... Това не е P0rnh6b, а БТВ все пак... НН да не иска да продуцира друг тип съдържание по-нататък, а Мартин да има желание да си търси друг тип роли в бъдеще. А Даниела да им е осуетила плановете. Е, то има различни жанрове - сигурна съм, че са можели да се справят двамата и без нея, ако е отказала

# 3 343

Абсолютно вярно.
Данка взе всички за балъци.

Сто процента - без секс нямаше да има и предложение за брак.
Даниела за големи балами ни взе - поне по този параграф.

# 3 344
  • Be realistic - plan for a miracle.
Еми той го каза в Преди Обед, че ревяла да не се разбира/излъчва. Оттам го е навързал, то стана ясно.

Гери, ясно че няма да направят живо излъчване от чаршафите, но щяха да дадат да се разбере какво е станало. Имат си начини Wink

Леле чак ревяла и се молела, наистина сценарий за филм стана

Общи условия

Активация на акаунт