🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 759
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 125
# 4 126
Хахаха по всички възможни СМ се плюят.

То това с Мърчин, не е в ЮТ. Защо така ги пускат първо Гео блокирани?!

Една дама вчера го е пуснала. Позволявам си пак да го пусна, но е само част.

# 4 127
Не била организирана атаката срещу Даниела, те тия чатова тъй му стоят на Н.Н. сигутно на wallpaper на телефона, да си ги гледка. Колието че е от любовник ясно, ама вижте как лъже и той - в нито един момент Даниела не е казала, че колието е от бивш в предаването. Мартин от нищото тръгна да говори за бижутата от бившия. Поне на нас не ни е било излъчено.

# 4 128
Увереността, с която говори Даниела се явно бърка с искреност и компетентност. Тя съвсем уверено казва нещо и след 5 минути все толкова уверено казва друго нещо, което е в разрез с първото.
Или пък в разрез с това което виждаме, примерно в предаването каза, че се "родила хубава", пък ние виждаме 100 корекции. (и тук не казвам, че не се е родила хубава, чудя се защо някой, който се е харесвал натурален, ще си прави толкова корекции ...)

Иначе съм съгласна, че се държа много културно, но успя да обиди Ади, държейки се културно, нали?

Отивам да гледам Мартин!!!
Аз и Надкастите с Васил и Роси искам да гледам, Ади не знам дали ще си го причиня, заради логореята ѝ

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:53 от Одри ♡

# 4 129
  • София
Мартин е много брутален, толкова фалшива била Даниела, че това дори не било нейното име.

Нямала кого да викне Даниела в нейна защита, Ферай е била отвънка, Мартин я направил на 2 стотинки и нея, не било вярно, че не била допусната до диванчето. Мартин напада, че Даниела седи и лъже в национален ефир и го казва това на Ферай, която само навела глава и не казала никаква дума.

Ако Ферай е била на диванчето, Мартин се обзалага, че нямало да каже нито една дума, нямало да посмее да я подкрепи.

# 4 130
Той я бил проучвал, така твърдеше в предаването, има го на няколко пъти документирано. Изведнъж не знаел, че си е сменила името. Ало, адвоката, ти ли не можеш да провериш...

# 4 131
Мартине,  викаш, ама не отговаряш на въпроса. Защо Ферай не е в студиото? Защо? Разбрахме, че е отвън. Разбрахме, че може би и Роси би защитила Дани. Но защо Ферай не е пусната в студиото при твоята клика?

# 4 132
  • # супернатурална #
Значи не е сменил тактиката, явно толкова си може.
В момента гледаме "Любов на куртизантка" в БГ вариант. И там един отхвърлен кандидат/любовник организира публичен линч, като я обяви за вещица и я грозеше изгаряне на клада.

# 4 133

Какво е Fastlane?  Никнейм на човек, свързан с дигитални устройства.
Тоест много по-близо до кръга на АМ.
 Нали тя заяви, че с подобни дейности ще се занимава.

Страхотни детективски умения Simple Smile Главното значение на Fastlane е скоростна лента Simple Smile

Не говоря за буквален превод, а за това, че всеки,  когато избира  никнейм, съзнанието му уж случайно подава набор от думи, свързани с работа, хоби, предпочитания.

# 4 134
Пуснах Марто и аз, повтаря същото от ПО. Било невъзможно една жена да заспи в 23:00 с телефона в ръка…

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 08:55 от Lilly_85

# 4 135
Мартин казва, че си качвал снимки с другите момичета, за да дразни Даниела.
Побеснял е, че тя е заминала за Истанбул без него.

# 4 136
Аз така като още бяхме пресни гаджета с моя приятел и си пишехме много, на няколко пъти съм си посинявала физиономията, защото съм заспивала с телефона в ръка. Бая боли ако те тресне в носа. Това за Турция ми е най-големия червен флаг, обаче. Крайно токсично е, ако е вярно, някой да те накриви и ти да заминеш за чужбина ей тъй. Наистина е много странно, но тя Даниела си му каза, че ще си пътува сама, той сам си я избра... Много е гнусно на камера в предаване с тия къси гащи, Неделчо не стигаше ли...

# 4 137
Пуснах Марто и аз, повтаря същото от ПО. Било невъзможно една жена да заспи в 23:00 а телефона в ръка…
Болна работа- минавала съм през същото. Беше ме страх да заспя следобеден сън, да не би случайно ревнивеца да реши, че му изневерявам. Пълен ужас, бях млада, траех, такива нямат оправия.

# 4 138
Мартин с неговия начин на живот явно смята, че е невъзможно някой да си ляга към 22-23 ч. Joy

# 4 139
  • София
"Даниела не ме отрази, все едно никога не ме е виждала в живота си". Явно наистина има какво да се научи от Даниела, как да се запази самообладание.

Мартин с неговия начин на живот явно смята, че е невъзможно някой да си ляга към 22-23 ч. Joy
И аз съм заспивала с телефона в ръка.

Общи условия

Активация на акаунт