🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 697
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 140
  • Варна
Мартин-токсично ревнив.
Даниела в надкаста-клише до клише, неподкрепено от личен опит и изобщо противоречиво на всякаква бг реалност. Но щом има жени да се лъжат и да й плащат консултации -ок.

# 4 141
  • # супернатурална #
Аз така като още бяхме пресни гаджета с моя приятел и си пишехме много, на няколко пъти съм си посинявала физиономията, защото съм заспивала с телефона в ръка. Бая боли ако те тресне в носа. Това за Турция ми е най-големия червен флаг, обаче. Крайно токсично е, ако е вярно, някой да те накриви и ти да заминеш за чужбина ей тъй. Наистина е много странно, но тя Даниела си му каза, че ще си пътува сама, той сам си я избра...

Странно е, тъй като предполагаш/ме емоционално зрял партньор. Д. каза, че е било за 8-март, Мартин не е правил никаква организация, вероятно е щял да духне пак към Джанъм с мартинките. Работата е била разсъхната вече.

# 4 142
Колко е дълго това интервю на МарЧин ?

# 4 143
  • София
3 часа и няколко минути е дълго. Те се базикаха в началото с дължината и отиде 3 часа.

Имало някакъв неудобен въпрос, ама още не са го нищили.

# 4 144
3 часа и 4 минути...

# 4 145
три часа е.
аз друго се чудя - къде видяха Д. влюбена в Мартин? нито за момент не съм видяла такова нещо, като и тук съм споделяла. то Николов, то Туджаров видели много влюбена Д. това говори, че нямат интуицията да правят разлика между влюбеност и фалшива такава.

# 4 146
Според Мен и влюбен Мартин не видяхме, видяхме Мартин да гледа като котарак... Косара, пиян веднъж да се разнежва на Даца, която го отблъсна тогава, защото беше очевидно доста почерпен, защото той не е свикнал без кекс седмица, примерно, и дотам.

# 4 147
  • Бургас
Мартин казва, че си качвал снимки с другите момичета, за да дразни Даниела.
Побеснял е, че тя е заминала за Истанбул без него.

Типичната нарцистична детска градина. Намерил си майстора. В момента той е на собствения си връх, такава голяма зрелищна драма. За втори път такъв адреналин. Явно му е харесало с Емануела, но сега се е ошлайфал още повече.
За мен Даниела също е нарцисист, но евала, че го постави на място. Нищо чудно да е наета от Емануела, въобще няма да се учудя.

# 4 148
Мартин до сега не даде нито един факт. Само спекулациите от ПО, които за него били сигурни знаци, че изневерява.

# 4 149
Може от продукцията да са им казали да поддържат наратива. Аз никой в никой влюбен не видях. То не е чак толкова трудно. Не може те да са толкова заблудени. Със сигурност Мартин е искал да контролира какво ще бъде казано и тук.

три часа е.
аз друго се чудя - къде видяха Д. влюбена в Мартин? нито за момент не съм видяла такова нещо, като и тук съм споделяла. то Николов, то Туджаров видели много влюбена Д. това говори, че нямат интуицията да правят разлика между влюбеност и фалшива такава.

# 4 150
  • София
Козирогът натърти на една дума.. със същата има заведение в София за това кой е един от мъжете до Даниела, съвсем умишлено си го направи. Опасна работа е.

Според него Даниела е искала поне до финала на предаването и до гостуването по предавания да бъдат в добри отношения, за да не излезе всичко наяве.

# 4 151
Накратко:
Ден 1: била само за 10 минути при него, защото ходила на фризьори и тн., Мартин всячески чете клюки за нея
Ден 2: Писали си докато той бил в дискотека с някакъв приятел и заспала в 22-23 - скандал след от Мартин, че ѝ изневерява, защото не му отговаряла.
Ден 3: Вече скарани, Мартин не иска да прекарва 8-ми март вкъщи, а да ходи по заведения за втори пореден ден. Даниела отива до Турция с прители без да му е казала предварително. В резултат на което Мартин отива на заведение с Мартинките и пуска сторита с тях "напук".
Ден 4: Бесен скандал, Мартин звъни на БТВ, продуценти и Маги и злепоставя Даниела

Това е наръчник как да разпознаем болен ревнивец. На въпросния 8-ми март залагам, че е минал някоя от сектата. А след ден 2 и 3 е имало зверски обиди и скандали, от негова страна. Дами бягайте от такива.

# 4 152
Мартин е ужааасеен. Даже си признава, че я е заплашвал. Сигурен бил, че тя няма да отиде в ПО, мислел, че ще си измисли оправдание.

# 4 153
Любовника на Даниела не е Орлин, а друг според Мартин.

# 4 154
Даже Туджаров му каза, че в думите му няма логика. Ако беше отишъл на Малдивите с нея, както тя е искала, как пък любовникът няма за разбере? Нали след финала, в ПО или някой подкаст ще си кажат.

Общи условия

Активация на акаунт