🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 490
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 515
За кой човек става въпрос, че се занимава с Йоана?

# 4 516
Йоанна била се занимавала с негов много добър приятел, което не ѝ правило чест, много му паднала в очите, но за въпросния приятел нищо, още си е приятел ли, какво. Пич, защо пак жената ти е виновна, защо не приятеля, който като такъв ти е далеч по-длъжен от бившата ти играчка. Това като да пазим семейството на добрия женен мъж с деца, който невинно само спи с ужасната гнусна лъжкиня Даниела, която няма ангажимент към никого.

Хора гледайте малко със слушане и разбиране. Тотално НЕ каза това Grinning
Каза бивш негов добър приятел, който вече много го е бил наранил като  е бил с друга негова бивша. А Йоана е знаела историята.

# 4 517
Те Емануела и Йоанна някакъв атестат ли са?
Емануела е куха като лейка, а Йоанна нестабилно разглезено, плачещо за одобрение моме.

# 4 518
Да ме става въпрос за Рълев?

# 4 519
Едва ли, не е ли твърде млад? Grinning

# 4 520
Тия са оплетени като свински чарва... А после голяма работа, че Виктор и Люба се познавали Grinning Всичките вътре си се познаваха май май.

# 4 521

Гахаххсхаа, не! 🤣

Не са никакъв атестат.

# 4 522
Догледах подкаста с Мартин с 300 зора. 3 часа глупости. Само не разбрах - НН звънял на майката на Даниела да я покани за епизода преди финала и майка ѝ дори не знаела, че Даниела ЩЕ влиза в предаването. Добре, обаче епизода с роднините беше 1 седмица преди финала. Предаването е било в ефир вече 2-3 седмици. Как така майка ѝ не е разбрала - тя да не живее в балон? Или пък са били толкова убедени, че Даниела ще е на финал, че са я поканили месец предварително??? Много неща твърди Мартин и в нито едно от тях няма логика.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:52 от Lilly_85

# 4 523
Резултатите от анкетата:

Трия я и пускам нова Simple Smile

# 4 524
Ами тя Даниела реално си беше избрана бая преди другите, а седя до финал. Възможно е да са имали план нейната майка да дойде с тези на Любомира и Клаудия, но да е станало каквото е станало и затова после е дошла сестрата. Въпросният разговор може да е бил преди започването на излъчването. Аз там не виня майката - аз не бих също отишла. Това че коря Мартин по никакъв начин не значи, че смятам Даца за достоен човек.

# 4 525
Това означава ли, че майка ѝ не е гледала телевизия въобще?

# 4 526
  • Вестерос
Данка избяга от общите снимки:

Втората снимка става и за корица Wink
Аз съм за да е корица другата тема междусезонната

# 4 527
Сетих се и за друга издънка на Мартин. Колко възторжено и гордо се изказа, че родителите му плюели по Данка. Един път не каза 'не че ми пука за тяхното мнение, но беше отрицателно също'. Нали е големия играч, инат и много упорит уж. Изведнъж си признава индиректно колко му е повлияло мнението на родителите му. Мъж на 40 години, който се влияе от жълти статии, клюки и чуждото мнение. Пълен палячо.
Данка пък и тя се изцепи как можела на 30 да стартира кариера и да печели 10 пъти повече от мъж. В същото време след половин час обяснява как осъзнала, че мъжете могат да изкарват пари много по-лесно и с по-малко труд, от жените. Логика на мисълта нулева, но понеже говори монотонно и през интервали, сменяйки темата, никой не я засече от водещите за грубите противоречия, които твърди.
Казал ѝ бил някакъв си, че едва ли не е срамно да се гордееш, че си изкарал 3,5 к на месец и тя се осъзнала, че не е нейното. Нали е много упорита и можела да изкарва 10 пъти повече от мъж само да реши. Къде е тази решителност. Къде е успешния мъж до нея от който иска деца и семейство?
И двамата са ужасно токсични, неадекватни и паразитират върху хората. Това ми е мнението.

# 4 528
  • България
Корица с Вики и Васил без Марчин.

# 4 529
  • в сърцето на един мъж...
Това означава ли, че майка ѝ не е гледала телевизия въобще?

Нали сестра й й каза - майка ти е най-големия фен, снима те от телевизора Simple Smile Че и пред Мърчинчо го каза

Общи условия

Активация на акаунт