🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 530
На всички, дето хвърлихте толкова Труд да гледате и споделите тук и вчера, и днес:

Много благодаря!🌸🙏🏻🥤💊

# 4 531
Калоян Арсенов е новият на Йоана. Той е бивше гадже на Емануела, Анелия,Ария и куп други. Майка му беше дълги години депутат и министър

# 4 532
  • Вестерос
Ревността на Мартин била нормална и въобще не била токсична, според Неделчо! Ей тая Чужбина, бе, там стават всички ужасни неща, които един мъж може да направи на една жена! И Марто: ми да, въобще не е токсична, напълно нормална си е. Иска ми се 1% да има вероятност да му ги дрънкат тия неща, не защото ги вярват, а защото знаят, че той това иска да чуе, иначе ги задрасквам!
Бащината фигура за Виктор бил Марто, мило му станало. Вживял се... Ако прикотка Виктор и го превърне "бащински" в себе си, ще досъсипе един и без това безпътен мухльо.
обаче продължаваш. Не разбра май къде е проблемът? Пак ще кажа, НЕ е ок да не кажеш на годеника си, че заминаваш някъде другаде с други хора, той да разбере това докато си на път, на границата или вече там. Това НЕ е нормално отношение, колкото и да твърдиш и още някои, че е.

# 4 533
Мартин доста си противоречеше за събитията след финала. Туджаров го попита за видеото  заснето седмици след връщането ден преди Малдивите когато Мартин друго говореше. Как се крили, виждали, тя залягала на задната седалка. Доста убедителен беше обаче. Показа, че умее убедително да лъже.Или в единия или в другия случай.
Когато обясняваше как с Мартина "щяли" да сгазят  лука ня пяна партито всъщност е ясно, че са го сгазили. След дръпването на Даниела на злополучната целувка казал на Николов "ТАЯ я гоня". Точно думи на влюбен мъж. Изобщо бая послъгва този честен човек. Не че Даниела не лъже. За въпросното колие ачик ачик се видя лъжата. Така, че..кой кого наДиграл ще видим. Хора спрете с това "наигра" и със "сконфузно". В тия риалити се раждат думички, които после плъзват...като лавина.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:04 от pandorina

# 4 534
Калоян Арсенов ли? Че Марчин нали ей ся наскоро се снима в клип на Тита, дето му е и тя бивша ли, настояща ли, не знам вече. Признавам, че Калоян Арсенов е по-гнусен от Марти Парти.

# 4 535
Ооо, тоя е тъкмо за Данка, няма много вид, прилича на селски кмет, ама пари има, а тя не е придирчива на външен вид. Бандитче, плейбойче, и-де-а-лен!

Скрит текст:
Ревността на Мартин била нормална и въобще не била токсична, според Неделчо! Ей тая Чужбина, бе, там стават всички ужасни неща, които един мъж може да направи на една жена! И Марто: ми да, въобще не е токсична, напълно нормална си е. Иска ми се 1% да има вероятност да му ги дрънкат тия неща, не защото ги вярват, а защото знаят, че той това иска да чуе, иначе ги задрасквам!
Бащината фигура за Виктор бил Марто, мило му станало. Вживял се... Ако прикотка Виктор и го превърне "бащински" в себе си, ще досъсипе един и без това безпътен мухльо.
обаче продължаваш. Не разбра май къде е проблемът? Пак ще кажа, НЕ е ок да не кажеш на годеника си, че заминаваш някъде другаде с други хора, той да разбере това докато си на път, на границата или вече там. Това НЕ е нормално отношение, колкото и да твърдиш и още някои, че е.
Ама това е ТВОЯТА гледна точка! Аз имам дългогодишен успешен, здрав и с много обич брак с деца и общо изграден живот. И МОЯТ мъж никога няма да направи скандал за това.

# 4 536
Това означава ли, че майка ѝ не е гледала телевизия въобще?
Да,и в Чепеларе няма ни една услужлива съседка да каже къде се подвизава дъщеря ѝ.Оф.

# 4 537
  • Вестерос
На Дана розите не знаем от кой са. Говоря за тези на Мартина. Турджаров я е накарал да качи снимка с рози, за да не спойлва Дана хората, че тя печели, защото са помислили,че са от Мартин.

Припадането по Даниела в темата ме кара мен да... Mask
Но все пак от продукцията ли са? Разбрах, че са я накарали да качи такова стори.

Също интересно, че се почувстваха длъжни да го споменат. Явно хвърлят по един поглед на темата.
Не, намерила ги е от някъде. Може и стара снимка да са.
Ама айде тези неща да ги казват ясно. Нали мрънкат, че Даниела увърта.
Колко по-ясно да ти ги напиша. Върни се и чети. Или просто гледай.

Някой е подарил на Дана рози, тя качва снимка. Всички мислят, че е от Мартин, Туджаров пише на Мартина да намира рози и да качва и тя снимка, за да не вижда публиката само Дана с рози и да не се разбере, че е спечелила. Ето, сдъвкано...

# 4 538
Сетих се и за друга издънка на Мартин. Колко възторжено и гордо се изказа, че родителите му плюели по Данка. Един път не каза 'не че ми пука за тяхното мнение, но беше отрицателно също'. Нали е големия играч, инат и много упорит уж. Изведнъж си признава индиректно колко му е повлияло мнението на родителите му. Мъж на 40 години, който се влияе от жълти статии, клюки и чуждото мнение. Пълен палячо.
Данка пък и тя се изцепи как можела на 30 да стартира кариера и да печели 10 пъти повече от мъж. В същото време след половин час обяснява как осъзнала, че мъжете могат да изкарват пари много по-лесно и с по-малко труд, от жените. Логика на мисълта нулева, но понеже говори монотонно и през интервали, сменяйки темата, никой не я засече от водещите за грубите противоречия, които твърди.
Казал ѝ бил някакъв си, че едва ли не е срамно да се гордееш, че си изкарал 3,5 к на месец и тя се осъзнала, че не е нейното. Нали е много упорита и можела да изкарва 10 пъти повече от мъж само да реши. Къде е тази решителност. Къде е успешния мъж до нея от който иска деца и семейство?
И двамата са ужасно токсични, неадекватни и паразитират върху хората. Това ми е мнението.

Мартин ще слушка мама и тате и ще изпълнява каквото те кажат, защото иначе пак ще му спрат кранчето, а Емануела, която го издържаше вече я няма.

# 4 539
Мартинчо си е играл театър през цялото време. Бил изгонил трите “грации”, за да направи нещо НЕВИЖДАНО в предаването. А, и между другото, да ги предпази. 🙄 Доообре. В края на сезона му светили всички лампички за Даниела, ама нали се бил хванал на хорото… И предложил пръстен. Изпечен лъжец. Ако тя лъже за 50% от нещата, той лъже за 95%.

Най-интресното, което каза, е че Виктор въобще не е харесвал Любомира. Той (Мартин) се опитал да я предупреди (уж), но тя била с розовите очила.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:08 от Lilly_85

# 4 540
Калоян Арсенов ли? Че Марчин нали ей ся наскоро се снима в клип на Тита, дето му е и тя бивша ли, настояща ли, не знам вече. Признавам, че Калоян Арсенов е по-гнусен от Марти Парти.

Тамън! Нали си говорят основно през чалга клипове всичките. Тестът за Даниела дали е на нивото на панаирджията Мартин е ще се появи ли в клип на Емануела?

# 4 541
Най-интресното, което каза, е че Виктор въобще не е харесвал Любомира. Той (Мартин) се опитал да я предупреди (уж), но тя била с розовите очила.
Глупости, прави се и още как, защото и той не харесваше Любомира! Даже се чудя как станаха толко приятелчета, ама това покрай Косарчето и той на нея не може да ѝ откаже, а Бубето на нея ѝ е приятелка.

# 4 542
Пусната е нова анкета
Да видим чий лагер е по-голям, докато спорът е актуален Simple Smile
Отивам да слушам подкаста с Мартин и да видим дали няма да си променя мнението.

# 4 543
Е, трябваше да има и опция "не съм на страната на никого", така не мога да взема отношение по анкетата.

# 4 544
Тоя ще си продаде и майчиното мляко  да го дават по тиливизора и да му завиждат Confounded

Общи условия

Активация на акаунт