🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 936
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 590
Викаш т.р. ти годеница да те пита дали си говорил/виждал с Йоана и ти да я излъжеш си е съвсем в реда на нещата. Мега-топ конкретика има при него, нищо подплатено с факти не казва/показва, само разно клюки и махленски предположения. [video][/video]
Току-що изгледах Мартин и бързам да пиша Simple Smile

Друго си е, на бившата му изгора подкаста супер мъчно ми вървеше и го гледах на инат, най-вече от изследователски интерес. Та, съвсем различно е когато човек има съвпадение между думи и дела, когато (почти) всичко, което казва, се връзва в общата картина, когато говори в конкретика, дори и неудобни за него неща.
При Даниела, стане ли дума за неудобни теми, в най-добрия случай имаме полуистини.

Да, Мартин е излизал с момичетата, но в общата картинка на нещата, не е като да не е искал да прекарва време с нея и не е като тя да не си е имала други приоритети. Да, говорил е с Йоана, но това нищо не значи. Впрочем по казуса Йоана интересни неща разказа и дори предвид какво му е сервирала и тя, беше доста деликатен. Разказа доста от кухнята на предаването... Николов не просто е подканил "някой ако има нещо да си каже" (версията на Даниела), ами директно е казал за запорите. И т.н., и т.н.

Мартин обясни всичко подробно - и за Елвира, и за Даниела, и за другите двама ергени, конкретно, ясно и точно всичко от своята гледна точка. Аз му вярвам. Много от това, което каза напълно съвпада и с моите наблюдения. Единствено се поизмъкна от въпроса дали е било постановка в студиото и единствено не ми хареса, че по заръка на Н.Н. не е казал на Виктор, че всъщност Бранимира не го харесва.

За мен той е най-добрия - естествен, коректен и чаровен Ерген досега, направи шоуто, дори и след като си избра, беше единствения, който го беше грижа за момичетата... Предлагам направо следващия сезон той да е продуцент!!! Съвсем сериозно. Даниела изгуби много. Той - не мисля Simple Smile

Само дано която и да му е жена, осъзнае, че този човек не може да е моногамен. И ако няма проблем с това, може и да им се получи. Само ужасен вкус за жени Joy В този ред на мисли и с Косара не ги виждам.

Марто, взимай си АМ и дерзайте! Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 17:04 от mk974

# 4 591
Скрит текст:
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...
Ами за мен примерно, твоето поведение не е ОК. Но, щом с мъжа ти нямате проблеми за това нещо, значи за вашето семейство това е ОК. Реалността е, че не всеки мъж би приел такова поведение - дори съм убедена, че повечето не биха. И това не ги прави лоши, нарциси, котролиращи и т.н.
Аз никъде не казах, че всички мъже трябва са такива като моя, но затова този е моят, не друг. Всеки избира как да живее и ако иска да пита мъжа си може ли, или да го информира и като ходи до тоалетната, аз претенции към другите хора нямам. Просто всеки избира своя начин на живот. Написах го това, защото мен това не ме учудва, нито смущава, а не защото очаквам всички да са като нас. Не очаквам и виждам как живеят хората... Щом смяташ, че трябва мъжът да е съгласен с решенията на жената, а не, че тя е човек, който е свободен да взима решенията си без да иска разрешение за тях, това си е твоят личен избор, не моят. Ние у нас сме така. Разбирам, че не ви се вярва и други хора не са ми вярвали, и като са се убеждавали накрая сами, се впечатляват, всичките казват - страхотно е да си имате такова доверие и да си давате такава свобода.

# 4 592
Но дори Данка каза, че веднага след прибирането отношенията им се промениха, по нейните думи той не искаше срещи с нея, по неговите  думи тя не искаше, но и в двата случая няма как да му поиска пари.
Добре де, но за него това е доказателство, че му е изневерявала… Че не му е искала пари. Така че пак противоречие. Изобщо, за голям “стратег”, за какъвто се мисли, изобщо не си е изпипал версията.

# 4 593
Мартин: Аз влизам all in. Няма какво да губя. Ако не стане, презареждам чиповете и наново.

Ей това му се вика готовност за влюбване. Пълно бойно снаражение. Този няма никаква представа какво е любов и влюбване. Как понякога не знаеш от къде ти е дошло. Как понякога дълго време не може да ти мине и страдаш, но истински. Страдаш и искаш човека да е добре, дори да не е с теб вече.
Този и сам не може да се излъже, че е бил влюбен в Даниела.
И разбира се, че нищо не губи. 40 годишен инфантил с две деца и куп Мартинки подире му. Какво да загуби? Може само да загуби младите години на някоя жена.

ПС. Не съм фен на Даниела, но този е рядко неприятен тип.

# 4 594
Той не е ли казал в подкаста, че в бил питал колко да и даде , а тя отказала?! Или не съм прочела правилно, че карам по диагонал из постовете.
Те се скарах след 3 дена като се прибраха от Шри Ланка, кога да му поиска пари?
Поредната лъжа на Мартин. Туджаров каза, че е правил интервю с него и Даца на 9-тия ден след прибирането и още са били заедно. Чак тогава Марто измрънка, че известно време са се опитвали да изгладят отношенията.
Но дори Данка каза, че веднага след прибирането отношенията им се промениха, по нейните думи той не искаше срещи с нея, по неговите  думи тя не искаше, но и в двата случая няма как да му поиска пари.

# 4 595
Не че искам да заемам нечия страна, понеже и двамата са хвани единия, удари другия, НО аз пък не разбирам къде е грандиозният проблем да отидеш в “друга държава” без изрично да поискаш разрешение от гаджето си, да го уведомиш предварително и подобни. Sorry, ама това е пълнолетна жена и не му е робиня, че да му иска позволение.
Скрит текст:
Те не са женени, нямат и общи деца, заради които да се знае кой къде е. Какво точно му дължи, че да се допитва до него след като реално са били и скарани. Хванала се е, отишла е. За ден, за два. Да не е вързано куче? И му пригласят двамцата от Надкаста… ама че назадничавост.  
Ако имат проблем с доверието и ревността и кой какво прави в отсъствието на другия, това вече си е генерален проблем. И няма нужда да някой да ходи до Турция, за да прави ала бала неща, които Мартин си представя. Той прекалява. Да се връща при Йоанна, че тя е готова и да се облича по негов вкус.

Не да му иска позволение. Да му каже преди да тръгне. Да го попита иска ли да дойде с нея. Такива неща - от елементарно уважение.

# 4 596
Рой не е ли казал в подкаста, че в бил питал колко да и даде , а тя отказала?! Или не съм прочела правилно, че карам по диагонал из постовете.
Не. Той ѝ казал когато ѝ трябват пари да го подсеща, че забравял. Тя така и не го направила.

# 4 597
Демек индиректно му е отказала, и той горканчо веднага е умозаключил, щом не иска от мен, друг и дава 🤪. Стратег от Менса
Рой не е ли казал в подкаста, че в бил питал колко да и даде , а тя отказала?! Или не съм прочела правилно, че карам по диагонал из постовете.
Не. Той ѝ казал когато ѝ трябват пари да го подсеща, че забравял. Тя така и не го направила.

# 4 598
Даниела със сигурност прикрива разни неща, дали е конкретен редовен любовник или нещо друго не е сигурно още. Мартин усеща, че се вкара в калта и според мен ще се опита наистина да я унищожи с доказателства, не му прави чест. А реално на тези двамата никога нямаше да им се получи и няма за какво да съжаляват. Не надценявайте Ана Мария, тя сигурно е доволна от развитието, но не е нищо повече от една клакьорка, както и Косара. Мартина няма да се хване с Мартин, защото и тя е от породата на Даниела и не е толкова глупава и зелена да си причини този индивид. Тя беше там, за да направи шоуто около нея и Мартин интересно заради Емануела, но Даниела просто й открадна шоуто.

# 4 599
Единствено се развълнувах малко от срещата на Васил и Роси и ми се искаше обрат. Щяха да спечелят много.
Превъртах всички срещи на Виктор (то вие тук ми ги преразказвахте с цвят и звук далеч по-интересно от Бтв), на Васко пуснах 1-2, Марто и Даниела си пусках фул тайм. Последната седмица гледах трите финални епизода.

И за мен от тоя сезон ще остане неочакваната химия между Васето (обичайно скован и в тяло и в реч) и Роси (безкритична и наивна, но пък както се оказа - отмъстителна)

Каква химия, какви целувки…
И хоп - Налъм се появява с въпроса “Какво би казала баба ти”
И бабата развали всичко. Иначе много ми хареса точно тая нощ в сезона.

Следващия път моля ви вземете Филип Буков. Неговата баба е красива, съвременна и няма да опоска нещата.

# 4 600
Даниела е възможно и нищо кой знае какво да не прикрива. Просто беше вътре за победа и я взе. Трябваше някак да се разделят, но явно не намериха цивилизован начин да го направят и си спретнаха този цирк.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:15 от Не се сърди, човече

# 4 601
Какво значение има дали ще му каже ПРЕДИ да тръгне или след като вече е тръгнала?! Преди да тръгне има вероятност да я спре, обаче, ако е такъв г<з като Мартин. А ако се обажда само, за да знае половинката, то може да се обади по всяко време, дори и когато вече е там, където е.

Има огромно значение. Показва уважение, отношение, показва че човекът вече не си живее като свободен електрон. Можеше да го попита дали иска да дойде, ако искаше да бъдат заедно... И не че някой е ДЛЪЖЕН, насила хубост не става, но аз не бих отишла и в съседния град, без да кажа на ММ. И не защото той е патологичен ревнивец, даже напротив, а защото сме ЗАЕДНО и защото би се притеснил за мен, ако изчезна изведнъж.

Пък Данка, дето в предаването обясняваше, че в случай на проблем, би заложила на комуникацията. Направила на въпрос на Мартин някакво супер безобидно изказване за нелепия й надпис на ръката и вместо да си обсъдят нещата, взела че духнала към Турция и му пише "Лека нощ" Joy
Голямо спокойствие и общуване дава на мъжа, спор няма Sunglasses

# 4 602
Явно Мартин не говорил за Хепимен. Или пак ни мотае. По-скоро второто.

# 4 603
  • София
Явно Мартин не говорил за Хепимен. Или пак ни мотае. По-скоро второто.
Има шанс и нищо да не знае, а да прави догадки на база това, което се разписва в мрежите. Там всичко е възможно, доверието трябва да е минимум.

Нито на Даниела вярвам, нито на него. Щеше да е най-добре да се разделят цивилизовано след предаването, да отидат в ефир да кажат няколко реплики защо не се е получило и кой от къде е, ама нали Мартин много ги разбира нещата и знае, че хората ще искат хляб и зрелище, та им го дава. Обича да е говорен, коментиран, да има интерес към него.

# 4 604
Има шанс и нищо да не знае, а да прави догадки на база това, което се разписва в мрежите. Там всичко е възможно, доверието трябва да е минимум.

Нито на Даниела вярвам, нито на него. Щеше да е най-добре да се разделят цивилизовано след предаването, да отидат в ефир да кажат няколко реплики защо не се е получило и кой от къде е, ама нали Мартин много ги разбира нещата и знае, че хората ще искат хляб и зрелище, та им го дава. Обича да е говорен, коментиран, да има интерес към него.
Това нещо със славата на всяка цена не го разбирам. Явно Емануела много го е комплексирала, щом толкова години по-късно още се опитва да излезе от сянката ѝ и да стане по-известния от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт