🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 870
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 605
  • Вестерос
Ооо, тоя е тъкмо за Данка, няма много вид, прилича на селски кмет, ама пари има, а тя не е придирчива на външен вид. Бандитче, плейбойче, и-де-а-лен!

Скрит текст:
Ревността на Мартин била нормална и въобще не била токсична, според Неделчо! Ей тая Чужбина, бе, там стават всички ужасни неща, които един мъж може да направи на една жена! И Марто: ми да, въобще не е токсична, напълно нормална си е. Иска ми се 1% да има вероятност да му ги дрънкат тия неща, не защото ги вярват, а защото знаят, че той това иска да чуе, иначе ги задрасквам!
Бащината фигура за Виктор бил Марто, мило му станало. Вживял се... Ако прикотка Виктор и го превърне "бащински" в себе си, ще досъсипе един и без това безпътен мухльо.
обаче продължаваш. Не разбра май къде е проблемът? Пак ще кажа, НЕ е ок да не кажеш на годеника си, че заминаваш някъде другаде с други хора, той да разбере това докато си на път, на границата или вече там. Това НЕ е нормално отношение, колкото и да твърдиш и още някои, че е.
Ама това е ТВОЯТА гледна точка! Аз имам дългогодишен успешен, здрав и с много обич брак с деца и общо изграден живот. И МОЯТ мъж никога няма да направи скандал за това.
Е и? Аз също имам над 15- годишна връзка  и дете  и честно казано не си представям мъжът ми да хукне в Турция с приятели и да не ми каже или аз да си позволя да тръгна с приятел, защото ми е скучно и има три почивни дни и да му кажа по телефона на път за Търново, че няма да ме има. Въобще тук не става въпрос за доверие, а става въпрос за уважение към другия човек, с когото имаш някакви сериозни отношения и съобразяване със ситуацията.

# 4 606
Мартин няма интерес да се разделят цивилизовано. Нали, ако не беше цирка от петък,  днес 90% от тук пишещите нямаше вече да сме тук и обсъждаме надлъж кирливите им ризи.
Скрит текст:
Явно Мартин не говорил за Хепимен. Или пак ни мотае. По-скоро второто.
Има шанс и нищо да не знае, а да прави догадки на база това, което се разписва в мрежите. Там всичко е възможно, доверието трябва да е минимум.

Нито на Даниела вярвам, нито на него. Щеше да е най-добре да се разделят цивилизовано след предаването, да отидат в ефир да кажат няколко реплики защо не се е получило и кой от къде е, ама нали Мартин много ги разбира нещата и знае, че хората ще искат хляб и зрелище, та им го дава. Обича да е говорен, коментиран, да има интерес към него.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:17 от Не се сърди, човече

# 4 607
Спорите без причина. При DiaMia това таботи в отношенията им, половинката не се сърди. Тя също не се сърди, като той го направи, така че какъв е проблемът? Различните хора имат различен начин на мислене. Важното е да се изговори.

# 4 608
Мартин каза след скъсването не си говорили два месеца, но тя 10 дена преди края на шоуто му се обадила , да го увещава какво да говори в БТВ и той побеснял. Затова е бил изнервен в студиото. Каза още,  че ако не му се  е била обадила да го баламосва не би бил груб в ПО.

# 4 609
Оф, Данка каза ясно: скарахме се през деня с Мартин и за това заминах без да му кажа.
Много хора са така, като някой се сърди - оставят го да се оправя.

А видяхме Мартин как се сърди с часове
Бе да се оправя! Не в Истанбул, на луната ще ида и няма да му давам обяснения

# 4 610
Те сериозни реални отношения не са имали, те излизат от балона на това шоу, най вероятно наистина доста привлечени един от друг, влюбени с чувството, че са се преборили за тези чувства и със заявка, че са сгодени. Мартин обаче започва да чува неща оттук оттам, Даниела си продължава по старому с любовника, може и да е имала намерение да го разкара ако види, че с Мартин са сериозни, но просто те двамата, сблъсквайки се с реалността, започват да се разправят нон стоп.

# 4 611
В анкетата отговорих само на въпросите за: Виктор - само за известност; за сезона - слаб 2. За другите нямам опция от наличните, която да е моята.

# 4 612
  • София
Не става дума за свобода и доверие, а за съобразяване с другия, че все пак е част от живота ти. Ако на мен ми се обади ММ и ми извести, че е отишъл за няколко дни еди-къде си ей така, никак няма да ми стане приятно. Може да съм имала планове за тези няколко дни, а и да не съм, ще трябва да си пренаредя задачките в ежедневието в негово отсъствие. Не обичам такива изненади, не са ми се и случвали де.
Сега, Мартин и Данка, пресни -пресни гаджета, явно не са толкова обвързани и знам ли, може вярно така да е решила да го накаже за нещо; но не ми направи хич добро впечатление.

# 4 613
  • София
Накратко мога да преразкажа, ако за някого е интересно: Мартин каза, че едва навън е разбрал, че се казва Айгюл, не му  е споменала. За ситуацията с майката доколкото разбрах се оказва, че тя не й е казала, че влиза в предаването. С родителите си е ок, даже с баща му обсъждат всеки епизод, не са харесвали Даниела през цялото време. Даниела имала друг любовник, не Хепимен, за когото той знае всичко, пред него се кълняла, че не е спала с Мартин и всичко било режисирано. Секс са правили когато са заживяли заедно, иначе нямало да даде пръстен. Не харесва Васил, защото той се държи като предните ергени и не е естествен пред момичетата, Виктор му е като братче, каквото и да каже за него не може да го обиди. С Ана Мария седнали и се разбрали, че въпреки сексуалното привличане са си по-ценни като приятели и по-добре да си остане така. Много се поласка, че според Неделчо с Косара ще станат гаджета и тя е говорила за него в подкаста като каза, че има мъж когото харесва. За Шрековица каза, че е останал само с една роза накрая, а са му казали да си пази една роза за последната среща и затова не й е дал, а иначе е видял, че има потенциал в нея за съдържание. Баща му харесвал най-много Ива. Силвия я е избрал не защото я е харесал, а за да бъде добрия образ в предаването. За Малдивите - след като са били скарани, НН и Маги ги поканили на вечеря и тогава тя обяснила как не вижда проблем да отидат на Малдивите тя, Мартин и приятелка, което учудило всички, според Мартин целта е и спонсора да й даде пари и Мартин да й плати почивката. 10 дни преди ПО , след като не се били чували 2 месеца, му се обадила да го пита какво смята да говори в предаването и едва ли не да опита да го накара да не говори лоши неща за нея. За Йоана - много е разочарован от нея, уж не е влязла за ПР, но си сменяла роклите през 30 мин., единствената, която в Надкаст е отишла с ПР и сега е влязла в Къщата на инфлуенсърите, а в някаква дискотека се натискала пред него с човека, който най-лошо го бил предал.

# 4 614
Хванах го тоз' Мартин. Сам се издаде. Явно всичко е заради Косара. Двамата излизат. Той е искал да разкара Даниела - така по-публично и категорично, той да е жертвата и да яхне вълната на омразата към нея понеже е била държанка и е материалистка. Не може само на базата на второто, понеже в предаването не му беше проблем пък и ще излезе, че не в такъв богаташ, за какъвто се ние в гърдите. Добре, че беше Неделчо да го засече и Йоана да ни намекне. Сега поле-лека всичко се навръзва. Дори хронологично ще успеем, че с тия двамата е трудно. Всеки послъгва. Единият доста повече и е токсичен.

# 4 615
  • Вестерос
Да, подтискащо е , аз си мислех, че по задължение към шо0то е такова.

Пуснах да видя Надкаст , и го спрях. Може ли толкова грозно да са разхвърляни тези шишета и чаши и тези боклуци по масата.
Знам, че са продукт-позициониране, но ми идва да ги разчистя. Направо “кринджнах”.
Не може ли по-красиво да ги сложат. Знам, че са мъже , но ми е пиг стай🤮.
Цялото им студио е кринджаво. До миналата година беше по-хубаво. Почти голи стени, но беше някак си по-нормално. С тези изкуствени разстения от Тему е като някакъв кофти салон за маникюр в ц*ганския квартал.
Майтапите се нали? Това е подкаст, не тв шоу Rolling EyesRolling Eyes

# 4 616
Лисичи муцунки за лисицата Мартин Trollface

# 4 617
Още си държа на мнението, че Мартин и Даниела са си един за друг. Просто краставите кучета си се надушиха. Само че и двамата трябва да цакат някой и няма как да им се получи като двойка. Да му имам на Мартин истинската любов към Йоана. А Косара пък ако е с него, ще се окаже, че най-зле от всички

# 4 618
  • София
За новата анкета

1. Мартин
Твърде много лъжи се натрупаха при Даниела, твърде много червени флагове. Няма как всичко това да е лъжа и тя да е само жертва или неразбрана. Математиката е точна наука и не лъже. Просто има много натрупали се факти в нейна вреда. 🤨

2. Да, търсил е само известност
За пред определени кръгове да добавя... Bowtie

3. Да, просто нещата не са сработили помежду им и затова са се разделили
Абсурд да не я е харесал. Първо нея избра за разговор, първо на нея даде бялата роза, правили са и секс. Просто Васил или е обвързан или не си е харесал нито една мома. Това с Косара са само градски легенди. Не всичко е само първично. Да, важно е, но що касае само секса. А другото?

4. Да, имаше много какво да покажат
Задължително трябва да има обзорен Надкаст с Ники Николов.
А водещите да не се изхлузват така, ами да си кажат и те какво мислят за всичко в сезона и на чия страна са в спора между Даниела и Мартин.
🙄

Изложиха се много с ПО!
Реално с Преди обед и изписаха вежди на златотърсачката и за това и тя води в анкетата, защото изведнъж се превърна в жертва на дърти коцкари като Мартин и Ники Николов. Любимото за Бг зрителя. Горканата тя, милата невинна жертва... 🤢

5. Среден 3
Мислех да дам 'Добър 4' но с Преди обед се осраха яко. От друга страна това им качи яко пострейтинга, защото иначе беше голяма скука, ама пък сега отидоха там откъдето Ники Николов бягаше като дявол от тамян - в орбитата на Тушев/Тупарев и панаирджийския Биг брадър.
Аз вече направих моята класация за 4-те сезона и тя е:
1. Сезон 2 - с обиколки пред останалите
2. Сезон 4
3. Сезон 1
4. Сезон 3
-
Сезон 3 беше абсолютно дъно по всички параграфи.
Сезон 1 щеше да е пред сезон 4, но там финала с Капитонова просто ме потресе, та тя го гледаше с отвращение цял сезон. А онзи ерген накрая излезе и обвързан. 'Епик фейл' 🤮

# 4 619
Сезонът за мен беше за слаб 2, но ме кефи, че предизвика интересни дискусии на финала.

Общи условия

Активация на акаунт