🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 187
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 725
Много съм любопитна след тоя подкаст с Мартин, мама Джиляна какви съвети ще даде на своята щерчица. Предполагам, че ще си направи труда да го изгледа, че е жизненоважно за семейството им.

# 4 726
Даниела чете книги и не е малоумна. Затова си мислите, че са и дали въпросите предварително и ви учудва, че говори гладко.
Скрит текст:
Масово "звездите" не отговарят на тези две елементарни условия.
Според написаното - понеже Даниела чете книги и не е малоумна, ние си мислим, че са ѝ дали въпросите предварително и ни учудва, че говори гладко.

И не знам колко лайкчета на тази безсмислица.

Flushed

# 4 727
  • София /Абсурдистан
Много искам някой да ми подари мезонет.
После ще мисля за другото.
Smiling Imp
Ами обърни се към Мартин, той явно е направил проучване на тази тема. Wink
Тц. Не съм му в таргета на Мартин. Твърде млад е за мен Wink
Представям си какво е сега на родителите му. Такова лекенце да ти е в къщата.

# 4 728
Гледах Надкаста с Мартин. Тоя човек е пристрастен към риалититата. В кое ли ще го видим пак? Може някое свое да заформи. Драмата кой крив, кой прав въобще не ме вълнува. И двамата с Даниела са един дол дренки, хвани единия - удари другия. Но Мартинчо ми напомня на Тръмп, някакво местно Тръмпче, дето като нищо и във властта ще влезе. Засега май е провъзгласен за най-атрактивен риалити участник. С такова задоволство говори за своя оригинален принос, така го хвали и продуцентът, че човек ще си помисли, че поне олимпийски медал е спечелил.

# 4 729
  • София /Абсурдистан
Може да влезе в Биг Брадър. Есента да го гледаме пак.

# 4 730
Продуцентът го котка, за да вдигне гледаемостта и на други предавания, в които ще го примами. НН е по-тегав и от дявола, симпатиите му не бива да са повод за радост, просто е видял в Мартин една удобна плячка. Ще гледаме сеир.

# 4 731
Мале колко е тъпа тая Гърдева... 🫢

# 4 732
Гърдева само мъца. Едно изречение не може да формулира. Не прави разлика между филм и филтър. /филм, като покритие/

# 4 733
  • София
Какво разправят Женята и великата психоложка?

# 4 734
Аз с известно закъснение чета и следя, та може да съм извън актуалното в момента, но да си кажа 😁
Не знам кой измисли това Дайми за Даниела, но е страхотно попадение - характеристика. Изобщо не ме вълнуват драмите им с Мартин, интересна ми е тя. Факт е, че успя да обърне на своя страна съфорумки, в чиято интелигентност въобще не се съмнявам. Вярно, че аутодафето, което ѝ организираха публично, както и ниските очаквания за проява на интелект от нейна страна помогнаха, но най-много спомогна собствената ѝ овладяност. Жената е употребила тези години да се шлифова за ролята, която си е избрала. Представяте ли си, как се понася нежелано присъствие и интимност без тази овладяност на емоциите?
Години... Не можах да я харесам. Говори за женски стандарти и принципи, но доколко би могла да ги защити при подобна пълна зависимост? Мечтата ѝ е да бъде изцяло издържана, за да се развива, но интересите ѝ се изчерпват с маркови дрешки, дрънкулки, дестинации. Няма лошо, но няма начин да събуди подкрепата ми. Хубавото е, че се старае да покрие критериите за такава позиция. Може би наистина в чужбина има шанс да пробие, тук най-много да продължи да е нечия любовница.

# 4 735
Гледах Надкаста с Мартин. Тоя човек е пристрастен към риалититата. В кое ли ще го видим пак? Може някое свое да заформи. Драмата кой крив, кой прав въобще не ме вълнува. И двамата с Даниела са един дол дренки, хвани единия - удари другия. Но Мартинчо ми напомня на Тръмп, някакво местно Тръмпче, дето като нищо и във властта ще влезе. Засега май е провъзгласен за най-атрактивен риалити участник.
И най-атрактивно ос*ал се Trollface

# 4 736
  • Street of Dreams
Леле, на Мартин колко му се говори! И много си личи, как е жаден за камери и медийно внимание, как това било неговото предаване, как командвал, колил и бесил там. Как правел отвратителни неща, но ги правел "защото никой не ги е правил преди" и щяло "да изглежда добре на камера". Кой сега е влязъл за известност?

Виждайки сегашното му лице, за пръв път съжалих Даниела истински. Той й свали звездите, отговори на всичките й очаквания, мина добре през всички тестове, кле й се, обещава. Беше направо мъж-мечта, мил и щедър, нежен и силен, който ще отсвири всички други жени, ще те направи единствена кралица на сърцето му, ще те защитава, ще се грижи за теб, ще си направите деца. Нормално е да й паднат щитовете. Сега обичал Йоана, много харесвал Мартина, ама и Косара, а с Ана Мария няма нищо само за да не си развалят приятелството.
Хиляда пъти я заплюл и се отрекъл, после потресен защо не му говорела в заведението...

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:28 от Не се сърди, човече

# 4 737
Мартин що не си направи риалити за живота като на Бачорски?

# 4 738
Всички двойки се разпаднали след края на формата, а Н.Николов ни убеждава в ПО колко успешен бил този сезон на Ергенът
Адски смешен ми беше този финал!
 Васко се яви с тефтер ! 😂😂😂 Чудех се защо,а той си написал там любовните излияния.  Даже се опита да изглежда емоционален - миличкя! 🤭
  Данчето с подуто око ,но твърдо решена да не се поддава на това неудобство , разиграва сценка на влюбена пред някакъв разтреперан сервитьор! А, не е сервитьор ,а Марто с червено елече.🤩
  Роси разказва как се чувства след като е отхвърлена,но аз не разбирам много от думите й,защото е заглушена от тежкото дишане на оператора. " Лекар на терен! 😷Дайте кислородна маска на човека! " Чудя се ,на кого да съчувствам...🧐
  Уж, всичко точно и хайде кой от къде е ,да ама не! Финални надписи - всички двойки са си били шута , а някой по- болезнено от други.🫣

# 4 739
Какво разправят Женята и великата психоложка?
Тя само плаши, че ще ги хипнотизира, щото нищо друго не може да каже! Сашко я кълве лекичко. Тя няколко езика говорела... И Милица пита веднага: кои? 😁
Генчо и той е един умник... Просто днес нивото е под морското раврище.

Общи условия

Активация на акаунт