🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 224
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 650
Кои нормални приятелки ще подарят рози за 5000 лв.? Сериозно питам. Искам и аз такива приятелки тогава да пръскат пари на килограм за цветя, а не за нещо смислено..
Приятелки като Бачорска и др., женени за мултимилионери, които на ден харчат по повече от това.

# 4 651
Добре де, ако това, което казва Мартин в надкаст, че любовника на Даниела не е Хепимен, то тогава кой е?

# 4 652
Аз пък не виждам как може да се получи сезон на Ергенът, в който да няма "гавра" с момичетата, освен ако не гледаме това, което беше тоя сезон, т.е три да ходят на срещи, останалите да стоят като храсти. Ако се оберат откъм целувки, откъм срещи ще е както тая година, от горе-долу втората седмица знаехме точно кои ще са победителките и без никакви спойлери. Не е телевизионно и не е риалити, пък момите не ги мислят - те си влизат за последователи, ако реват е от его, не от накърнени чувства. Да, и великата Елена и тя затова си влезе, не я мислете колко са ѝ уж разбили сърцето. Знаят къде влизат, да си се целуват там и да има интрига. Само във втори сезон имаше до последно напрежение коя ще избере, затова и до днес само той се говори.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:33 от RoseofVersailles

# 4 653
Аз не разбирам, защо мъжете се дразнят ако видят своята бивша с приятеля си,  то и Мартин се подразнил щом видя Йоана с своя приятел.

# 4 654
Аз не разбирам, защо мъжете се дразнят ако видят своята бивша с приятеля си,  то и Мартин се подразнил щом видя Йоана с своя приятел.
Аз разбирам защо е дразнещо, но чак пък това да му е най-голямата болка в живота? Мнооого его играе тук.

# 4 655
Ако имах гадже като Мартин, който да ме проверява нон-стоп и за всичко да ми прави проблеми, докато той е всяка вечер на дискотека, лъже ме, че не си говори с бивши, не ми вярва за нищо.. не за Турция, а на луната бих отишла да избягам. Да, не е ок, да не кажеш на мъжа си... но този за вас мъж ли е? От такива хора не с 200, а с 20000 се бяга.. и пак късно избяга тя.
То да беше само изцепката с Турция, с мед да я намажеш Даниела Grinning Нещата са се понатрупали. Сигурно не са много мъжете, които на мястото на Мартин, биха останали с нея.

# 4 656
Между другото, тия 500 рози нищо чудно Даниела да си ги е организирала сама. Тя старателно си гради на образа на глезена жена с обожатели през целия сезон. Сестра ѝ малко преди това беше в Шри Ланка, така че може и по нея да е пратила хабер на приятелките.
Нещо друго ме разсмя - в надкаста Мартин пак подхвана темата за розите и вика - 100 рози, ако бяха, разбирам, но 500? На мен и 100 са ми ту мач, но в техните среди явно е нещо нормално да се надцакват с големината на букетите Joy

# 4 657
  • София /Абсурдистан
Много искам някой да ми подари мезонет.
После ще мисля за другото.
Smiling Imp

# 4 658
А, какво пречи да са поръчани от приятелката ѝ, да са платени от някой спонсор. Едва ли приятелките ѝ не знаят с кого излиза, с кого се вижда и ако трябва прикриват...примерно.
Розите от приятелки, колието от сестра ми, дрехите от майка ми...

# 4 659
Много искам някой да ми подари мезонет.
После ще мисля за другото.
Smiling Imp
Ами обърни се към Мартин, той явно е направил проучване на тази тема. Wink

# 4 660
Няма да ме учуди, ако Даниела сама си е организирала снимката с букета. Все пак трябва да демонстрира ниво. Това ми е по-вероятно отколкото да е купен от приятелките й.
Много жени в Инстаграм си правят селфита с букети и вещи, които не са техни Grinning
Аз веднъж получих един огромен букет на работа и моя колежка го взе да си постне селфи да подразни  бившия си…

# 4 661
А, какво пречи да са поръчани от приятелката ѝ, да са платени от някой спонсор. Едва ли приятелките ѝ не знаят с кого излиза, с кого се вижда и ако трябва прикриват...примерно.
Розите от приятелки, колието от сестра ми, дрехите от майка ми...
Логично, да. Чичакът пратил любовницата да се понатиска с някакъв бастун по телевизията и останал толкова доволен, че писал на приятелките ѝ, че иска да ѝ подари огрооомен букет! Обаче за да не разбере бастунът, искал да се направят, че е от тях. Те покорно изпълнили задачката, след което чичко паричко казал “Ей, Данче! Страхотна си и страхотни приятелки имаш, изпълниха поръчката. Я дай да ти купя един мезонет за награда!”

# 4 662
  • ВАРНА
Розите,та розите....Щом флористката и е приятелка,колко му е Даниела да се снима с нечий друг букет (или 2)преди да ги доставят на получателките?!Хем безплатна реклама,хем да се пукат душманите.

# 4 663
Не че искам да заемам нечия страна, понеже и двамата са хвани единия, удари другия, НО аз пък не разбирам къде е грандиозният проблем да отидеш в “друга държава” без изрично да поискаш разрешение от гаджето си, да го уведомиш предварително и подобни. Sorry, ама това е пълнолетна жена и не му е робиня, че да му иска позволение.
Скрит текст:
Те не са женени, нямат и общи деца, заради които да се знае кой къде е. Какво точно му дължи, че да се допитва до него след като реално са били и скарани. Хванала се е, отишла е. За ден, за два. Да не е вързано куче? И му пригласят двамцата от Надкаста… ама че назадничавост. 
Ако имат проблем с доверието и ревността и кой какво прави в отсъствието на другия, това вече си е генерален проблем. И няма нужда да някой да ходи до Турция, за да прави ала бала неща, които Мартин си представя. Той прекалява. Да се връща при Йоанна, че тя е готова и да се облича по негов вкус.
Не да му иска позволение. Да му каже преди да тръгне. Да го попита иска ли да дойде с нея. Такива неща - от елементарно уважение.
Те са били скарани. И двамата са наясно, че няма как да са заедно на публично място преди финала. Тя няма ли право на самостоятелно пътуване?
Много давате пример, че с деца и брак няма да направите като Данка, НО Мартин и Даниела не са женени, нямат деца, за които да носят отговорност и честно ли смятате, че някой от двамата, запознали се преди месец, се притеснява за другия?!?! Мартин просто иска ваденка. Това няма нищо общо с някакви ценности и морал, а точно с его, комплекси и токсична ревност. Той казва, че тя не му е казала, защото той щял да бъде против. Тези просто не са един за друг по принцип.
Плюс това в крайна сметка тя му е казала къде е и с кого е. Просто не му е искала одобрението, докато са били скарани.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:01 от Linda*kiss

# 4 664
Ама по какъв начин оневинява това, че НН е отишъл при Мартин да отиде да говори с някоя от майките и той е избрал майката на Косара, защото я харесва. Проблемът не е кой е дал идеята, амипо какъв начин е избрал майката и фактът, че не му пречи да харесва друга жена, да сипе суперлативи на майка ѝ, когато уж е избрал Дани. Тоя верно се прави на глупак. Също много ме дразни - сега и за Васил - с каква злъч говори. Направо сигурно за пети път пускам и спирам, че не мога да го трая тоя. И само навъртам гледания на този безумен НадкасТ.

Общи условия

Активация на акаунт