🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 709
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 845

Аз друго се чудя - в "Преди Обед" Ники Николов сподели, че са имали трудности при намиране на момичета за сегашния кастинг, за това са и търсели - познати, забежки и т.н.
Е - в момента навсякъде текат реклами за следващия сезон на Ергенът ала "ако си необвързана, запиши се за кастинг".
Значи след всички явни трудности да намерят участнички нов сезон ще има?!
Логика нула.

Понеже снимаха след фиаското с Алек. Сега, след този сезон, може и да има доста повече желаещи.

А то пък сега защото хич не е фиаско - от три двойки и трите разделени. Страхотна реклама.

# 4 846
След този сезон, ако има желаещи ги обявявам за чисто луди и мазохисти.

# 4 847
  • София
"Любов в рая" ще е сезон на Радо Тушев, не на Николов или бъркам? Нали идеята там е по-различна? Със сигурност ще има желаещи. Едни ще се натискат за известност, други за приключение.

# 4 848

Аз друго се чудя - в "Преди Обед" Ники Николов сподели, че са имали трудности при намиране на момичета за сегашния кастинг, за това са и търсели - познати, забежки и т.н.
Е - в момента навсякъде текат реклами за следващия сезон на Ергенът ала "ако си необвързана, запиши се за кастинг".
Значи след всички явни трудности да намерят участнички нов сезон ще има?!
Логика нула.

Понеже снимаха след фиаското с Алек. Сега, след този сезон, може и да има доста повече желаещи.

А то пък сега защото хич не е фиаско - от три двойки и трите разделени. Страхотна реклама.

Но и момите, и ергените получиха ефирно време. Те не влизат за любов, тя е страничен ефект, който се проявява само в 1 от 10 случая (като при двете финалистки в сезон 2).

# 4 849
То пък една популярност едно чудо - след два месеца всички ще са забравени.

# 4 850
Връщайки се назад към епизодите се замислям, че май Васко хареса Росица и след като Косара не му мътеше главата, той имаше възможност да погледне отвъд надутата и мутра и да види, че има и друго момиче, което да му грабне интереса. Но не я избра първо защото не и даде време да я опознае повечко, беше гузен, беше му неловко, а и се чувстваше неудобно заради Ади, която моташе от момента в който влезе и и даде бялата роза. Ади му беше вариант Б след Косара, а Роси не му беше ни вариант, ни опция, тя дори не му беше в листата. И второ не я избра, защото никой не я харесваше, ни моми, ни ергени и щеше да е под "реномето" му да избере такава мома.
И по добре, че не я избра. Не е за него тя. Трябва и някой по обърнат към нея.

Драмата "Златотърсачка - Заможен плейбой парти джанъм синковец" не ми е особено интересна. И двамата не ги намирам за читави и спора "кой по не става" ми е безсмислен.

# 4 851
И за мен в предаването всички влизат за слава, може да е 5 минутна, но все пак е слава...

# 4 852
  • софия
Най-жалкото за нас самите е, че подкастът на Валидаца е с двойно повече гледания от филма за Милен Цветков. Пуснати са по едно и също време в ютуб.
 Слагаме на везните една особа, чийто фалш започва от връхчетата на косата и свършва в петите и. За която тук се наслушах, колко била интелигентна, обрана, жертва, желязно самообладание.
 Интелигентната, която слушала класици, като Рахманил (някой да ме светне, кой е тоз класик😁). Жертвата, която влезе да изрекламира себе си и продукта, който предлага. Консултации за дами, които искат да са успешни. Книга, която показва пълно неуважение към читателите си от към оформление, съдържание и отношение. В която граматиката е на ново ниво.
 Жена, която слага цена на отношенията. Огромен списък с претенции, срещу тях едно абсолютно нищо в замяна. Лъжа след лъжа. Хора, които успя да очерни и нарани без да се замисли, докато се натискаше за ефирно време и реклама на себе си и помията, която предлага.
 В другия край на везната просто Милен.

# 4 853
# 4 854
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Каруцата при Мартинови си показа, че се обръща още преди финала.
Моментът с кафето беше много ключов.
Мартин усети, че тя иска да му се катери по главата и го прави с доза садизъм. За едно кафе верно орева света. И това беше не само заради самото кафе – това беше символично поведение от нейна страна и нещо като опит за дресировка. Наказание и прошка после.
Мартин вече беше скапал преди вечерят.
На нея също в разговора имаше (въпреки омаята на виното и хихикането) ключови моменти, които не се харесаха на Мартин. Особено момента с децата. Тя се изказа изключително студенокръвно и бездушно за отношенията си с деца като цяло, а камо ли с неговите.
После е взело да го яде червейчето, но си е казал – влюбен съм в тази жена, ще ѝ дам шанс (пръстен), пък ще видим.
Е, видяхме.
//
Иначе, категорично бих вдигнала скандал, ако милото ме неглижира с "да се оправя" и си бие шута в чужбина без да сме си изговорили нещата, ако преди това сме имали конфликт. Аз и без конфликт не бих била очарована да не звънне и да ми каже – заминавам, камо ли да сме се конфронтирали да за@бе ситуацията и да замине. Това е крайно неуважително.

Бази, уважавам мнението ти, кАжи ми честно:

Ако ти наистина си влюбена в мъж, би ли се държала с него така, както Дани с Марто ?

Относно толкова коментирания букет от 500 рози.
Даниела за пореден път доказа, че няма никакво въображение.
Изкопирала е идеята от Алла Пугачова и песента и "Милион рози".

Къде къде по-впечатляващо щеше да е да се снима заобиколена от 20-тина щайги череши. Trollface

# 4 855
Ще се върна да ви изчета, но сега да си кажа - не е нужно Мартин да следи и да преследва Даниела, за да знае къде е и какво прави. Има достатъчно приятели - най-вероятно постоянно някой му звъни да му докладва къде я е видял, с какъв мъж била и какво правила. С моя БНД беше същата работа първите 2 години след развода. Чак ми беше писнало постоянно някой да ме занимава с него и да ми докладва къде го е срещнал, как бил облечен, с каква жена бил и какво направил. Мартин разказа и за брокерката - тя е казала за Даниела и въпросния мъж. Едва ли Мартин се е сетил точно на нея да звънне, за да пита. Така че чак преследвач едва ли е. София е достатъчно малка, за да се намерят доброжелатели, които да му снасят информация - не е нужно той да заляга по храстите, за да я дебне.

# 4 856
Слабе, филмът за Милен ще се гледа и напред във времето, а той ще се помни. Даниела ще бъде забравена много скоро, ще се пошуми и всяко "чудо" за три дни.

Гледам сега Зенгинера, има някои попадения, други са направо смехотворни. Но каза, че това с прекъсването на чата, внезапните заминавания и т.н., са просто манупулацийки, тя също ги била правила с цел привличане на мъжкия интерес и състезателност. Само че при типажи като Мартин не вървели. Нищо чудно и това да е било и Даниела да е наиграла себе си, оставайки без потенциален донор. Дори и да не е имало друг, в което аз лично се съмнявам, в тези среди си се знаят, а и историята за Малдивите също е меко казано подозрителна.

Дописвам: По-скоро на Мартин са започнали да му светят лампите, правили са кекс и хормоните не му мътят мозъка, започва да се държи леко дръпнато, Даниела става отчаяна и започва да му прилага номера на китайката, но това ни най-малко не подобрява положението, защото и той започва да й прави напук...злополучния разговор с Н.Н. и Маги, появяват се приятели на любовника, приятели на приятели и положението става неспасяемо.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 08:42 от ladonnae

# 4 857
Този сезон започнаха да го организират октомври и докато Тушев вече е  ииграл тази игра, за НН е ново начинание.

Иначе не мисля, че има изненадани измежду  следящите Фермата. Там на края на всеки сезон ставаха страшни извращения. Нищо, че НН твърди, че прави семейни предавания. В Надкаста преди Острова каза, че много държал да не излага участниците, за да можели после да имат добри отношения. Wink

# 4 858
Васко ми се стори, че има някаква травма от минали грешки. Толкова   го беше страх да не подведе и залъгва някое от момичетата, че накрая точно това направи. И всеки път сам се вкарваше в монолога как не иска да разочарова. Комплексът на "доброто момче". Виждала съм доста такива случаи и в реалния живот - мъж харесва едно момиче, после второ, решава да се бори с емоциите и привличането си и да "доказва", че е мъж на място по най-тъпия начин. Като избира това, към което има по-малко привличане. После и там прецаква нещата...

# 4 859
НН в ПО каза, че искал "Ергенът" да бъде семейно предаване и цялото семейство с децата да го гледат, нещо такова ...

Общи условия

Активация на акаунт