🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 620
За новата анкета
1. Мартин
Твърде много лъжи се натрупаха при Даниела, твърде много червени флагове. Няма как всичко да е лъжа и тя да е само жертва или неразбрана. Математиката е точна наука и не лъже. Има много натрупали се факти в нейна вреда. 🤨

2. Да, търсил е само известност
За пред определени кръгове да добавя... Bowtie

3. Да, просто нещата не са сработили помежду им и затова са се разделили
Абсурд да не я е харесал. Първо нея избра за разговор, първо на нея даде бялата роза, правили са и секс. Просто Васил или е обвързан или не си е харесал нито една мома. Това с Косара са само градски легенди. Не всичко е само първично. Да, важно е, но що касае само секса. А другото?

4. Да, имаше много какво да покажат
Задължително трябва да има обзорен Надкаст с Ники Николов.
А водещите да не се изхлузват така, ами да си кажат и те какво мислят за всичко в сезона и на чия страна са в спора между Даниела и Мартин.
🙄

Изложиха се много с ПО!
Реално с Преди обед и изписаха вежди на златотърсачката и за това и тя води в анкетата, защото изведнъж се превърна в жертва на дърти коцкари като Мартин и Ники Николов. Любимото за Бг зрителя. Горканата тя, милата невинна жертва... 🤢

5. Среден 3
Мислех да дам 'Добър 4' но с Преди обед се осраха яко. От друга страна това им качи яко пострейтинга, защото иначе беше голяма скука, ама пък сега отидоха там откъдето Ники Николов бягаше като дявол от тамян - в орбитата на Тушев/Тупарев и панаирджийския Биг брадър.
Аз вече направих моята класация за 4-те сезона и тя е:
1. Сезон 2 - с обиколки пред останалите
2. Сезон 4
3. Сезон 1
4. Сезон 3
-
Сезон 3 беше абсолютно дъно по всички параграфи.
Сезон 1 щеше да е пред сезон 4, но там финала с Капитонова просто ме потресе, та тя го гледаше с отвращение цял сезон. А онзи ерген накрая излезе и обвързан. 'Епик фейл' 🤮
Има много и при Мартин. Версията му е с много пробойни. Донатъкмява я както му е удобно. Дори Туджаров се опита да му каже, че си противоречи. Едно при него в "Зад кадър", друго в ПО. Сега в НадкасТ-а реди лъжа над лъжа над лъжа. Ама кулата от лъжи обикновено пада. И той ще си намери майстора. Аз нямам търпение да му гледам сеира.

# 4 621
  • Вестерос
Какво значение има дали ще му каже ПРЕДИ да тръгне или след като вече е тръгнала?! Преди да тръгне има вероятност да я спре, обаче, ако е такъв г<з като Мартин. А ако се обажда само, за да знае половинката, то може да се обади по всяко време, дори и когато вече е там, където е.

Има огромно значение. Показва уважение, отношение, показва че човекът вече не си живее като свободен електрон. Можеше да го попита дали иска да дойде, ако искаше да бъдат заедно... И не че някой е ДЛЪЖЕН, насила хубост не става, но аз не бих отишла и в съседния град, без да кажа на ММ. И не защото той е патологичен ревнивец, даже напротив, а защото сме ЗАЕДНО и защото би се притеснил за мен, ако изчезна изведнъж.

Пък Данка, дето в предаването обясняваше, че в случай на проблем, би заложила на комуникацията. Направила на въпрос на Мартин някакво супер безобидно изказване за нелепия й надпис на ръката и вместо да си обсъдят нещата, взела че духнала към Турция и му пише "Лека нощ" Joy
Голямо спокойствие и общуване дава на мъжа, спор няма Sunglasses
Няма смисъл според мен повече да пишем по тази тема. Те имат явно друго усещане за нормалност и няма да ни разберат.

# 4 622
Каруцата при Мартинови си показа, че се обръща още преди финала.
Моментът с кафето беше много ключов.
Мартин усети, че тя иска да му се катери по главата и го прави с доза садизъм. За едно кафе верно орева света. И това беше не само заради самото кафе – това беше символично поведение от нейна страна и нещо като опит за дресировка. Наказание и прошка после.
Мартин вече беше скапал преди вечерят.
На нея също в разговора имаше (въпреки омаята на виното и хихикането) ключови моменти, които не се харесаха на Мартин. Особено момента с децата. Тя се изказа изключително студенокръвно и бездушно за отношенията си с деца като цяло, а камо ли с неговите.
После е взело да го яде червейчето, но си е казал – влюбен съм в тази жена, ще ѝ дам шанс (пръстен), пък ще видим.
Е, видяхме.
//
Иначе, категорично бих вдигнала скандал, ако милото ме неглижира с "да се оправя" и си бие шута в чужбина без да сме си изговорили нещата, ако преди това сме имали конфликт. Аз и без конфликт не бих била очарована да не звънне и да ми каже – заминавам, камо ли да сме се конфронтирали да за@бе ситуацията и да замине. Това е крайно неуважително.

# 4 623
Демек индиректно му е отказала, и той горканчо веднага е умозаключил, щом не иска от мен, друг и дава 🤪. Стратег от Менса
Рой не е ли казал в подкаста, че в бил питал колко да и даде , а тя отказала?! Или не съм прочела правилно, че карам по диагонал из постовете.
Не. Той ѝ казал когато ѝ трябват пари да го подсеща, че забравял. Тя така и не го направила.
Добре, но ако не иска от него и не работи, откъде взима пари?

# 4 624
Спорите без причина. При DiaMia това таботи в отношенията им, половинката не се сърди. Тя също не се сърди, като той го направи, така че какъв е проблемът? Различните хора имат различен начин на мислене. Важното е да се изговори.

Спорът започна, защото Мартин беше обявен за нарцистичен, токсичен ревнивец, понеже не приемал за нормално годеницата му да му звънне и да му каже, че е заминала с приятели в Истанбул. А истината е, че много мъже не биха го приели. И според някои потребители тук, включително и аз, да кажеш на половинката си - гадже, годеник, съпруг, че отиваш някъде, преди да отидеш, е проява на уважение към партньора. И да, аз също съм с дългогодишен, успешен брак и 2 деца, затова написах, че във всяко семейство нещата са различни. И, когато и двамата партньори са ОК с такова поведение, както е при DiaMia, то значи това е нормално за тях. Но не е задължително да е нормално за всички останали. В слуая за Мартин не е нормално и никой няма право да го обвинява за това, камо ли да му лепи етикети. Защото по тази логика и двамата водещи са, като Мартин, тъй като и те казаха, че не приемат подобно поведение.

# 4 625
Каруцата при Мартинови си показа, че се обръща още преди финала.
Моментът с кафето беше много ключов.
Мартин усети, че тя иска да му се катери по главата и го прави с доза садизъм. За едно кафе верно орева света. И това беше не само заради самото кафе – това беше символично поведение от нейна страна и нещо като опит за дресировка. Наказание и прошка после.
Мартин вече беше скапал преди вечерят.
На нея също в разговора имаше (въпреки омаята на виното и хихикането) ключови моменти, които не се харесаха на Мартин. Особено момента с децата. Тя се изказа изключително студенокръвно и бездушно за отношенията си с деца като цяло, а камо ли с неговите.
После е взело да го яде червейчето, но си е казал – влюбен съм в тази жена, ще ѝ дам шанс (пръстен), пък ще видим.
Е, видяхме.
Не, просто си топна чушлето и яко му падна интересът. Тоя е наистина за учебник. С такива дефицити. Лофбомбинг, манипулация да си изкара сценария, да си легне с жената и после вече яко го дразни и търси сгоден момент да я разкара. Много минус точки от нея - тя не припада по него и не го величае. Да види с Питката колко ще издържат. 😏

# 4 626
  • Вестерос
Хванах го тоз' Мартин. Сам се издаде. Явно всичко е заради Косара. Двамата излизат. Той е искал да разкара Даниела - така по-публично и категорично, той да е жертвата и да яхне вълната на омразата към нея понеже е била държанка и е материалистка. Не може само на базата на второто, понеже в предаването не му беше проблем пък и ще излезе, че не в такъв богаташ, за какъвто се ние в гърдите. Добре, че беше Неделчо да го засече и Йоана да ни намекне. Сега поле-лека всичко се навръзва. Дори хронологично ще успеем, че с тия двамата е трудно. Всеки послъгва. Единият доста повече и е токсичен.
Аз също го гледах, къде точно си го хванала за това?

# 4 627
Ох, да, ако не виждах какъв е Мартин, щях наистина да си помисля, че се е трогнал от отношението на Даниела към децата. Той щото сигурно много дейно участва в отглеждането им, сигурно като им праща клипчета в тикток.

# 4 628
А какво пък толкова лошо, че му се е обадила преди предаването в някакъв опит да се разберат цивилизовано и да не правят циркове? Той си мислел, че тя ще се уплаши и няма да отиде в ПО. Брей, много страшен! И един такъв със задоволство го казва!

# 4 629
Ясно е на чия страна съм, ако трябва да избирам между Марин и Даниела. Няма как да не застана на тази на човека, който е в пъти по-откровен, разсъждава логично, а и имаме общи наблюдения.

Отговорих, че Виктор е бил в предаването за известност, въпреки че сигурно и той още се чуди какво е правил там.

Васил имаше харесване към Адриана, но не чак такова, каквото демонстрираше по време на срещите. Общо-взето - беше му симпатична и интересна, нищо повече.

Щеше да е добре да има епизод, да. Толкова епизоди с пълнеж надробиха, този поне нямаше да е такъв.

Сезона беше добър 4 (по милост). Хареса ми историята между Мартин и Даниела. Беше интересна и поучителна. Допаднаха ми повечето от момичетата. Жалко за пропиления потенциал на Анета и това, което се случи с Роси.
Хубаво е следващия сезон не само някои хора да имат привилегии и свобода, ами и останалите. Иначе може и да е бил най-истинския сезон досега, но истински свободен можеше да бъде един от трима, което не е ок. Сюжетните линии с Виктор и Васил и техните срещи бяха меко казано скучни и/или нагласени и насилени.

Хубаво е че момичетата имаха право на избор, но следващите сезони им намерете някакви игри, направете им готин кастинг... Изберете свестни ергени и ергенки, които наистина да търсят любовта, без инфлуенсър(к)и, уонабита, зведздички и т.н. Един качествен психолог веднага би отсял кандидатурите.

# 4 630
Хванах го тоз' Мартин. Сам се издаде. Явно всичко е заради Косара. Двамата излизат. Той е искал да разкара Даниела - така по-публично и категорично, той да е жертвата и да яхне вълната на омразата към нея понеже е била държанка и е материалистка. Не може само на базата на второто, понеже в предаването не му беше проблем пък и ще излезе, че не в такъв богаташ, за какъвто се ние в гърдите. Добре, че беше Неделчо да го засече и Йоана да ни намекне. Сега поле-лека всичко се навръзва. Дори хронологично ще успеем, че с тия двамата е трудно. Всеки послъгва. Единият доста повече и е токсичен.
Аз също го гледах, къде точно си го хванала за това?
Когато се направи на ударен, че не знаел, че Косара си имала някого, с когото почти били заедно. Натам вървели нещата. В никакъв случай не ставало въпрос за него. Не. Със сигурност.

Това го помним и от Къщата на инфлуенсърите. Георги в никакъв, никакъв случай не излизаше с Киселото мляко. Сто про. Със сигурност.

# 4 631
Мартин голямо значение отдава на историята с Истанбул, защото само тя е безспорна. Всичко друго е изсмукано от пръстите и пълно с протоворечия и нелогични неща. Нормално е да се засегне, обиди, ядоса, като е заминала без да му каже, но истински влюбен и прясно сгоден мъж, няма да скъса отношения заради едно нейно пътуване напук. Обаче как да признае, че всъщност се е стреснал от хейта към Даниела и това не му се е вписвало в пиар стратегията за след предаването? Мисли се за голям стратег, а всъщност е просто един тарикат, който сам си разкрива схемите, които върти за популярност. Предполагам ще изчака малко и, ако му се е вързала Косара, ще се опита да остане по-дълго актуален, като се покажат като двойка.

# 4 632
Децата му са вече големи – нямат нужда от отглеждане, камо ли от възпитание, късно е веке. Говорим за общуване и отношение. Една интелигентна жена, за каквато има претенции Данчето, не би подходила по подобен отбранителен начин. Тя подскочи така, все едно ще й вземат кукличките.

# 4 633
Изгледах излагациите и на Данка, и на МарЧин.
За мен най- дразнещ през цялото време беше… Туджарката.

# 4 634
То да беше само изцепката с Турция, с мед да я намажеш Даниела Grinning Нещата са се понатрупали. Сигурно не са много мъжете, които на мястото на Мартин, биха останали с нея.

Общи условия

Активация на акаунт