🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 302
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 180
  • # супернатурална #
Под "такива като Йоана" имах предвид млади и не така обиграни, които по-лесно ще се зашеметят от Мартин. Беше прекалено малко в полезрението, за да си създам някаква представа за нея, вярно се държа възпитано, но ми беше нелепа с това постоянно пипане на косата и с демонстрация на превъзходство на база външен вид. Обикновено оправдавам с младостта поти всичко, но коя жена/момиче, по дяволите, би била година с Мартин и след раздялата ще продължи да се бори за него? Вместо да гърми шампанското или да поръча молебен, че се е отървала.  

Ако Дайми търсеше само реклама (не го изключвам и не го осъждам, те всички бяха там за това) можеше да върне пръстена и да  си направи още по-голяма, като покаже на практика как се разкарва богат и влюбен в теб, но не отговарящ на високите ти изисквания мъж.
Щом не го направи, вариантите са два  - или и тя се е подвела по"искреността му" и действително е имало тръпка от нейна страна и решава да си дадат шанс, или не е искала да мачка Мартин пред цялата аудитория. Откъде да знае, че той ще иска да го направи?

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 22:10 от Г. Краули

# 6 181
  • Street of Dreams
Aз не мога да разбера тая прословута книга, абсолютно никой не я е чел, но всеки знае какво проповядва, как е написана и че е плагиатствана. Видяхме една страница и съм сигурна, че е избрана най-шокиращата страница - ако имаше по-шокиращи, щяхме да видим тях.

# 6 182
Милият Марто, пропуска етапи от развитието на човешките индивиди и от пубертет има опасност да скочи направо в деменция...

# 6 183
Мен ме човърка един прозаичен въпрос. На ергените плащали обезщетения за доходите, които губят, докато са в шоуто. Ако сумите са големи, преговарят за по-малки. По тази причина Мартин загубил пари от участието си. Той нали е съдружник в бизнес, а не служител на заплата. Ресторантите не са спрели да работят по време на Ергенът и евентуално да носят печалба на собствениците. Защо са го обезщетявали тогава? Да не би да е на заплата в Джанъм? Като аниматор на клиентките? Joy

# 6 184
Докато слушах Никито, се сетих за Алек от миналия сезон, който, докато слушаше обясненията на Габриела преди да отпрати сестрите, спомена, че немците имали страхотна дума за това как се е чувствал в този момент, а именно да ти е неловко от това, което друг говори. Аз не говоря немски и забравих думата, ама някой ако се сеща...

Никой за нищо не бил подбутван и каран насила. Ама Виктор искал да не дава на никоя роза, когато били вече Любомира, Бранимира и Клаудия... И Ники го викнал и му казал, че навън навсякъде се пише, че е гей... ама той, ако искал, да не дава...

Васил не искал да ходи на 24-часова среща с Росица, ама Ники го викнал настрани и му казал ето момичето те чака, облечено с бяла рокля - отивай й казвай, като искаш, че не искаш да прекарваш време с нея... После дружно решили да го напият и така...

Общо взето, голям манипулатор този Никчо.

И пак голямо хвалене на този Мартин. Ама мисля, че ми стана ясно защо точно. Той и него бутнал от моста. До последно се надявал по време на уговаряне на условията и подписването на договорите Мартин освен клауза за невкарване на Емануела да не реши да иска и включването на такава за Йоана. И сега Ники май компенсира за цирка, който му спретна с тази изненадка, като го хвали.

М/д, един от хората, които питаха Мартин как се чувства по време на сагата с Йоана, не беше ли Силвия, за Мартина не си спомням много, но ми се струва, че определено не беше тя единствената, а напротив много напираше заедно с А-М и Даниела, че ще си ходи, ако Йоана получи роза.

След края на сезона казал на Даниела и Мартин да хващат различни полети и да ходят на далечни, непопулярни сред българите дестинации, за да прекарват време заедно... Лол, представям си Марти-Парти във възторг от тази идея.

# 6 185
Никой за нищо не бил подбутван и каран насила. Ама Виктор искал да не дава на никоя роза, когато били вече Любомира, Бранимира и Клаудия... И Ники го викнал и му казал, че навън навсякъде се пише, че е гей... ама той, ако искал, да не дава...

Васил не искал да ходи на 24-часова среща с Росица, ама Ники го викнал настрани и му казал ето момичето те чака, облечено с бяла рокля - отивай й казвай, като искаш, че не искаш да прекарваш време с нея... После дружно решили да го напият и така...
Ами това си има друга дума - шантаж.

# 6 186
По отношение на камерите в дома на Даниела си мисля, че може и да са монтирани от собственика, но активирането на наблюдението и заплащането за това да си е за сметка на наемателя, ако реши да го активира. Това е като интернета например. Има го като опция, монти решаваш дали да се възползваш или не.

# 6 187
  • гр.София
Страда от Наполеонов комплекс този нисък мъж. Много нечистоплътно излъчване и поведение, въпреки великите заявки в началото на интервюто колко различно предаване щял да прави.А си срина повечето участници, за сметка на Мартин.
Иначе, имаше ценни зрънца от кухнята ,как се прави предаването.

# 6 188
При толкова машинации - такъв слаб сезон. Какво ли ги е правил Тушев, че да му се получи? Нямам търпение за Ергенът в Рая. Тъй и тъй всичко е нагласено, поне нека да е качествено.

# 6 189
Въпрос към НН, доста прост- Защо бивш праща на Даниела букета и Малдивите? Теоретично Мартин плаща Малдивите, как Даниела си гаранитира, че това няма да стигне до спонсора, както го нарича НН. Хора, нали сте сценаристи, продуценти, мислете ги тия сценарии, моля!
Видяха че жанрът драма , романтична комедия не им се отдава и решиха да се пробват в жанр фантастика с елементи на хорър. Тъпи на мартинка

# 6 190
Мда, утрепаха "магията" на риалитито... Дори и да е имало наивници, дето вярват в приказки, не остана жив да вярва в тия измишльотини вече.

# 6 191
Никой нормален не е вярвал, че има нещо реално, но поне крайният продукт беше интересен. Тук повече сме се оплаквали колко скучен е поредният епизод, отколкото да обсъдим нещо интересно. Дори предният сезон имаше повече хляб за разискване, макар и в негативен план изцяло.

# 6 192
Айде, не е вярвал - колко народ тук се кълнеше колко е умна АМ и как Марто е истински влюбен!

# 6 193
Хем им казал да ходят на далечни дестинации, пък Марто орева орталъка за Малдивите…
Тези съвсем изплискаха легена
Докато слушах Никито, се сетих за Алек от миналия сезон, който, докато слушаше обясненията на Габриела преди да отпрати сестрите, спомена, че немците имали страхотна дума за това как се е чувствал в този момент, а именно да ти е неловко от това, което друг говори. Аз не говоря немски и забравих думата, ама някой ако се сеща...

Общо взето, голям манипулатор този Никчо.

И пак голямо хвалене на този Мартин. Ама мисля, че ми стана ясно защо точно. Той и него бутнал от моста. До последно се надявал по време на уговаряне на условията и подписването на договорите Мартин освен клауза за невкарване на Емануела да не реши да иска и включването на такава за Йоана. И сега Ники май компенсира за цирка, който му спретна с тази изненадка, като го хвали.

М/д, един от хората, които питаха Мартин как се чувства по време на сагата с Йоана, не беше ли Силвия, за Мартина не си спомням много, но ми се струва, че определено не беше тя единствената, а напротив много напираше заедно с А-М и Даниела, че ще си ходи, ако Йоана получи роза.

След края на сезона казал на Даниела и Мартин да хващат различни полети и да ходят на далечни, непопулярни сред българите дестинации, за да прекарват време заедно... Лол, представям си Марти-Парти във възторг от тази идея.

# 6 194
  • София
Питане:
Къде и кога ще участва Емануела?

Мислех си никога повече ЕргенЪт, но пък компанията тук е много яка 🥰 - не знам…

Общи условия

Активация на акаунт