🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 190
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 285
Какво общо има тази с предаването, чак да се излъчва подкаст с нея?!? (Освен, че е бивша на МърЧин, това го казахте тук вече). Но дай сега на всичките да им докарат бившите в подкасти. Някой да вкара смисъл в тази идиотия, моля! Не разбирам🤷🏻♀.

# 6 286
  • Street of Dreams
Какво общо има тази с предаването, чак да се излъчва подкаст с нея?!? (Освен, че е бивша на МърЧин, това го казахте тук вече). Но дай сега на всичките да им докарат бившите в подкасти. Някой да вкара смисъл в тази идиотия, моля! Не разбирам🤷🏻♀.
Просто яха вълната за още малко хейт. Сигурно ще му налее, но не знам дали ще гледам, утре има много по-интересен 8-часов подкаст за мен.

# 6 287
Аз за Ники Николов нещо не разбрах. Включването му хич не беше професионално, по мое мнение. Уж нямаше скандали тоз сезон, всичко не се излъчваше и един вид пазеха образа на участниците, накрая излезе и ги нареди всички с грозни коментари... Роси, Ферай, Васил, Виктор, Даниела...Мартин пък безумно възвеличен  и страшно влюбен, и много съкрушен след финала. Та той Мартин едва я понасяше Даниела накрая и последната сцена беше супер фейк, ..беше ясно като бял ден, че годежът е за три дни.

# 6 288
Емануела е много известна със или без цирковете около ергенът, интервюто й ще ще събере  няколко стотин хиляди  гледания. От подкаст са я поканили защото знаят,че ще има гледаемост ,а тя се е възползвала освен да се шуми допълнително около нея,  да сипе и на бившия който в момента е на прицел Grinning

# 6 289
Точно толкова колкото и бившите на Даниела 🙃

# 6 290
И тях да вземат да ги поканят за пълен цирк🤡.

# 6 291
Емануела яко ще го нареди 😬👌

# 6 292
Твърде е едра Ферай, а може и да не са се подготвили с луканка и ги е страх да не изяде Марчин, или микрофона
 качества , качества - не видях качества..., не видях емпатия - а къде видяхте липсата на такава . неискрена ..ми аз видях много повече искреност , включително и на въпроси които те правят мразен . За разлика от "искрените" политкоректни отговори, които се мятат , за да си угоден на обществото. Наистина не разбирам ..възрастни хора, елемнтарни понятия ...

Aurora, то нали се видя, че съм от тези политнекоректните и както ги ръся,  само си прося изтриването, ами сега имам нахалството и да дам едно предложение.
Тъй като и похвалването на някого влиза в хлевоустото ми дърдорене, то искам официално да бъде направена тема Любим участник в  дискусията с право на пет посочвания.
Нали идеята е общуване, комбинирано съгласие да набъбваме темата, едни повече, други по-малко, но всеки с труд и лични особености.
Затова официално поне с точка да благодаря на тези, които ме задържаха тук и най-вече подпомагаха активния ми дзен.

Така и така не надграждаме кой знае с какво видяното и предъвкано вече, а само втвърдяваме риториката между двата лагера.
И ме няма повече за днес.

# 6 293
  • Street of Dreams
Емануела яко ще го нареди 😬👌
Или ще каже "Мартин е много тъп" и през другото време ще си прави реклама. Grinning
Ще хвърлям по едно око на темата дали си струва, дано не избухнете много.

# 6 294
За нарцисистите ще е , според мен.

# 6 295
Уважаемият продуцент прочел цената на челото на всички останали кандидатки, само 
 на Даниела не успял, пък после тоз й купил това, друг онова. И понеже е идеалист и романтик, я остави да бръщолеви за пари и/срещу енергия с единствената надежда да се зароди истинска любов в предаването. Даденият ерген стократно е обявяван, вкл. в ПО, като най-богатият ерген, което е изискуема предпоставка за любов.

# 6 296
  • София
Пак да задълбая в конспиративните теории Дали големите стратези ( Мартин и НН) не спретнаха този цирк за да омекотят хейта срещу Даниела като едни джентълмени? 😜

# 6 297
Няма да е зле 😆
И тях да вземат да ги поканят за пълен цирк🤡.

# 6 298
Според мен опитът да се симулира успешна връзка след сезона и непременно това да е тв двойката Мартин-Даниела, доведе до цирковете в ПО и Надкаст. Нещата са излезли от контрол.
За мен такава двойка нямаше и дори в предаването тяхната история не беше убедителна, за истинска да не говорим. Оттам нататък всеки се в върнал към стария си живот, но Даниела е укорявана, че не положила усилия за истинска връзка. Ако по договор са дължали известно време симулация, то и двамата според мен не са го спазили. Обаче аз не държа на фалшива двойка след предаването и не съм разочарована от нищо, освен от панаирите на btv и продуцента.
Мартин гони някакъв имидж, но като не скачат всички маймунки според очакванията му, му падат задръжките. За мен най-добре излязоха Васил и Ади, нищо че не са скандални, обсъждани и ще се забравят по-бързо. Надявам се в такова предаване да влизат хора като тях - осъзнати, с мярка за риалити и реалност и коректни помежду си и към зрителите след предаването.

# 6 299
Ами стига са му правили да не казвам какво на Мартин, малко да пооклепят и него. Смятам, че е хубаво да чуем за дългите години, в които той е бил Даниела и е бил на храника при кака си Емка.

Общи условия

Активация на акаунт