🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 026
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 465
Вие си губете времето да обсъждате, а Марто вече сигурно е на 6 ракия.

# 6 466
Какво общо има тази с предаването, чак да се излъчва подкаст с нея?!? (Освен, че е бивша на МърЧин, това го казахте тук вече). Но дай сега на всичките да им докарат бившите в подкасти. Някой да вкара смисъл в тази идиотия, моля! Не разбирам🤷🏻♀.
По-скоро Мартин й е бивш на Емануела.

# 6 467
  • софия
Вие си губете времето да обсъждате, а Марто вече сигурно е на 6 ракия.
А, шеста, шъгуубидиш.

# 6 468
  • България
Алф е на второ шише водка, ракията е за чичаци с тумбаци.

# 6 469
Мария рускинята от сезон 3 чака бебе.

# 6 470
Добре де - нон-стоп се повтаря колко възмутително било, че Даниела искала от мъжете многоцифрени джобни, месечни издръжки, почивки, вечери, цветя…
А това въобще не е проблемът в нея. Но никой не говори за най-притеснителнито в проповедите и съветите ѝ към младите момичета, а именно че в тези схеми любовта изобщо не присъства. За мен това е дълбоко сбъркано и нередно. Още по-малко бих искала дъщерите ми да си мислят, че е нормално да си с мъж, когото не обичаш. Или поне да не си влюбен.
Това е признак на крайно ниска емоционалност. Даже не съм сигурна, че тази жена изобщо е способна на истински чувства, просто умее да ги имитира много добре пред камери и обективи.
Не знам дали Мартин е нарцисист,
но Даниела дава много сериозни заявки, че тя е такава.

# 6 471
Който твърди, доказва. А който намеква и не доказва, пуска или разпространява слухове.

Между другото доста се разсмях на Сашка Гърдева в Чакалкаст като се изказа, че в техните среди много добре я знаели Даниела. Ами да ви имам средите🙂
Maлко конспирации, но даниела беше качвала сторита как след хипнотерапия е започнала да получава паник атаки и не я препоръчва. Дали няма общо с топ хипнотерапевтката...

# 6 472
На мен ми хареса каста с Николов , говореше човека буквално и конкретно, можеше много да говори и нищо да не каже.
При Ферай слуха ,че е и тя уж бившо обвързана.
При майката ,Д искаше да я предпази . Има жени на възраст, друго поколение , които едно, че не са свикнали на такава публичност , друго, че е ще е голям стрес за нея това дълго пътуване.  А и зашо да я замесва в тази мръсотия .Д го е предупредила да не я обсъжда  в каста , от уважение . Особено силно развито в тяхната религия.
Философията на Даниела е съвсем различна от това "да иска от мъжете многоцифрени джобни, месечни издръжки, почивки, вечери, цветя…" и да бъде с някой без любов.
Ако тя малко се беше потрудила да намери редактор за книгата си преди да я печата, нямаше да е толкова криво разбрана.
В предаването са видили реплики от контекста на разговори, заради скандалното и шоуто ,затова толкова много хора не я разбраха.

# 6 473
На мен ми хареса каста с Николов , говореше човека буквално и конкретно, можеше много да говори и нищо да не каже.
При Ферай слуха ,че е и тя уж бившо обвързана.
При майката ,Д искаше да я предпази . Има жени на възраст, друго поколение , които едно, че не са свикнали на такава публичност , друго, че е ще е голям стрес за нея това дълго пътуване.  А и зашо да я замесва в тази мръсотия .Д го е предупредила да не я обсъжда  в каста , от уважение . Особено силно развито в тяхната религия.
Философията на Даниела е съвсем различна от това "да иска от мъжете многоцифрени джобни, месечни издръжки, почивки, вечери, цветя…" и да бъде с някой без любов.
Ако тя малко се беше потрудила да намери редактор за книгата си преди да я печата, нямаше да е толкова криво разбрана.
В предаването са видили реплики от контекста на разговори, заради скандалното и шоуто ,затова толкова много хора не я разбраха.
Коя религия? Даниела е кръстница на сина на Бачорски...

# 6 474
Изглеждат помаци , не всички са християни. Това, че Даниела явно е христианка, не значи, че майка й също е.

# 6 475
  • София
А религията на Косара е тенгризъм 😜

Много важно кой каква религия изповядва. Напоследък клоня към атеизъм 😉

# 6 476
Надкастът с Мартин ще удари 1 милион гледания тази нощ.  В момента са 998к

# 6 477
  • в сърцето на един мъж...
Geia, веднага ти казвам моята гледна точка, дано ти се изясни.

Скрит текст:
Даниела три месеца от телевизора обяснява, че тя е жена, която има определени стандарти, не работи, очаква човекът до нея да и покрива всички изисквания, а тя в отплата ще го обгръща с женската си енергия. Надявам се до тук да сме съгласни всички. Също така твърди, че е влязла да си рекламира книгата, но с отворено сърце и ако се влюби е бонус. Отрича да е във връзка.
 Как аджеба, разполага с финанси след предаването, когато няма провайдър до себе си? Нали не работи и дължи стандарта си на мъжът с когото е? Обаче мъж няма, тя твърдо отрече.
 Виждаш ли дупките в логиката и? Не работи, няма мъж, но разполага със средства с които да развее морно тяло на Малдивите. И вярвай ми, на Малдивите не се ходи с част от приходите на книгата, която е изплагиатствала и е пуснала в 1000 броя тираж.
 Та в крайна сметка работи ли, гадже ли я издържа, кое е истината? Ей, за тези лъжи и насаждане на абсолютно погрешна представа и философия за живота не ми харесва. Защото има хлапета, които ще и се вържат. Тя дори продава консултации по темата. За мен това е всъщност проблемът и стигаме до последната точка от поста ти. Това, което проповядва поставя жената в неизгодна позиция, зависеща от мъжа до нея. От там крачките до насилието за което говориш се броят на пръстите на едната ми ръка и то, ако съм си отрязала два поне, докато приготвям салата на мъжа ми.😁
 Изобщо не ме интересува с кой си го слага, колко и плащат и т.н. Нейна си работа.
 Spiritlight, мой пропуск. Наистина не съм виждала подобно нещо.

Мен лично не ме интересува кой я издържа Simple Smile Влязла ли е свободна в предаването - явно да, Мартин излъга ли - да. Тя каза ли каква е в предаването - каза. Всички го чухме и ни възмути. Каква погрешна представа? Даниела не е човека, който ще възпитава моето дете. Моето не гледа Ергенът, а като я дадоха и я чу - даже й й се присмя. Значи аз съм си свършила работата с възпитанието. На който децата се водят по Даниела - значи лошо са ги възпитали. И да ти кажа, чисто професионално, не им е проблема Даниела или това, което тя проповядва, ама това е друга тема, не за тук. Освен всичко друго - не смятам, че Ергенът е мястото тя да обяснява от какво се издържа - дали продава дрехи, дали спи с мъже, дали продава книги. Това е нещо, което е евентуално за данъчните, не за нас Simple Smile Колкото до това, че това, което проповядва, поставя жената в неизгодна позиция - не съм съгласна. Единствено в България го има този проблем - да заклеймяваме жената, че лежи на издръжка на мъжа. Много жени навън са в женската си енергия, гледат си децата, къщата им я чистят, а те ходят насам натам с приятелки. Но само в България мъжете си позволяват да се държат с жените по определен начин - Мартин е крещящ пример за това. Противоречиш си - как не те интересува, а питаш от какво се издържа?
Другият крещящ пример е драгият продуцент - той най-бял от всички - изневеряващ, със скандално минало, с женена-разведен, обаче видиш ли главната героиня опасна за нашето благо...

# 6 478
  • София
Мартин чукна 1 млн.
Честито на надкастърите. С упорит труд година след година стигнаха и те до една територия запазена за малцина у нас. 1 млн. гледания за нещо, което не е музикален клип си е меко казано постижение...
И то само за 5 дена.

😮

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 01:49 от Diavolo

# 6 479

Общи условия

Активация на акаунт