🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 147
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 330
  • Обран бостан ;)
Не знам и аз , Мартина в ПО каза, че работи от малка -ок беше танцьорка по едно време , но сега какво работи е мистерия 🤣

Злато продава. Виж малко по-горе. Wink

# 6 331
Не знам и аз , Мартина в ПО каза, че работи от малка -ок беше танцьорка по едно време , но сега какво работи е мистерия 🤣

Има бутик във Варна, жълтините бяха, че е имала за гадже богат земеделец. Преди това Динев младши. Междувременно може да е имала връзки с обикновени момчета на заплата, знае ли човек.
Бащата на АМ, ако не се лъжа, е съсобственик в Пирин голф.
Косара май също е от заможно семейство.

# 6 332
  • София
Някъде назад четох, че май препродава реплики, то и заради това увърташе в Надкаст и не искаше да каже.

# 6 333
Ряпата е много духовит и с точни попадения, но той развива и теории, че тя е от типа жени с лоша слава, които ги знае всеки от определени среди в София, богаташите си ги менкат и се хвалят какво са правили с тях. Не ми се връзва - ако беше така, щеше да е изскочила повече конкретика за похожденията ѝ. Досега единственият, който виждаме, че е клюкарил за нея, е онзи с колието, който не твърди подобни неща в чата, а и тя явно не е скрила връзката си с него и още държи снимките му в профила си.
Това, което знаем за нея със сигурност е, че е некоректен длъжник, иска мъжът до нея да е богат и развива теории, включително в книга и в шоуто, че жените трябва да търсят стабилни мъже, като ще ги познаят по това колко са успешни и какво са готови да дават за жената до себе си. За всичко останало от житието и битието ѝ, просто спекулираме и ние тук, и Ряпата.

Разбирам те, но според мен много трудно някой от предполагемо женените мъже ще излезе да говори за отношенията си с Даниела. И каквото и да са е имало (ако изобщо) е било скришом. Така че и снимки малко трудно ще излязат. И да, няма как да не спекулираме. Но защо за някоя друга няма такива слухове? А и Мартин твърди (и аз му вярвам), че са му се обадили приятелите на Лицето Х. Има вариант те да мразят Даниела и да искат да я очернят, но пък от друга страна - защо да го правят, ако тя не е вече с приятеля им? И точно с него е обикаляла на оглед, как така тя го нарича бизнес-партньор, а приятелите му - неин любовник... Те поне би трябвало да знаят.

Ряпата има попадения и освен, че е забавен, ми е интересна и една мъжка, по-цинична гледна точка... Категорично, обаче, не съм съгласна с него, че Даниела и Мартин са играели роли, за да се правят на двойка. Но го допускам за Даниела, просто не й вярвам. Прекалено много лъже, маже и си измисля.

# 6 334
Rose Madder
кой е Димитър Димитров?

# 6 335
  • Street of Dreams
Значи на Мистър Х приятелите му са по-лоялни към Мартин, отколкото към него самия?

# 6 336
Значи на Мистър Х приятелите му са по-лоялни към Мартин, отколкото към него самия?

Ако не харесват никак Даниела, те едва ли го приемат за излизане от лоялност, даже може да си мислят, че му правят услуга, а и на Мартин от мъжка солидарност.

# 6 337
Ехеее, че къде е Пирин голф, къде е Джанъм :д

Аз абсолютно вярвам, че Даниела не може да е по-далеч от това, което самата тя проповядва. Нещо като най-известните трад уайфс тиктокъри, аз да съм родена в семейство на милиардери и да съм женена за милиардер - че то и аз ще меся хляб пред камера. :д Но, иначе обясняват на жените как нищо не трябва да правят и да се осланят изцяло на мъжа.

# 6 338
Това което се случи в ПО е унижение към човек , без значение от пол . И това е причина аз и други , които мислят като мен да подкрепим Даниела . Без значение , дали луксозно ще ме подмине на улицата .

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 08:49 от nkv_sz

# 6 339
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не видях унижение.Видях една лъжкиня,която е хваната в серия лъжи и един човек,Мартин,който много го е яд на нея и я разобличава. Че се пени повече от необходимо, е факт,но аз и не очакам друго от мъж инфантил с огромно его.

За хладнокръвнието на Даниела също не съм съгласна.Няма друг избор,освен да точи локуми и да отбягва темите,защото на нейна реплика веднага ще й опонират с такава с доказателства.
Просто Мартин знае,че няма как да споменава конкретни имена от чисто съдебна гледна точка и затова оставате с впечатление,че хвърля там едни твърдения в пространството.

# 6 340
Чак пък с доказателства...

# 6 341
Който твърди, доказва. А който намеква и не доказва, пуска или разпространява слухове.

Между другото доста се разсмях на Сашка Гърдева в Чакалкаст като се изказа, че в техните среди много добре я знаели Даниела. Ами да ви имам средите🙂

# 6 342
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чак пък с доказателства...

Точни имена,дати,какво са правили.
Има хора,които му докладват информация, дали защото са приятели на Мартин от средите,в които заедно се движат,дали защото не понасят Даниела или са си патили от нея.

Мартин може да е всякакъв,но лъжец не е, и няма да хвърля едни твърдения ей така, защото си е решил.
Пък и Даниела знае,че няма как да говори с имена,затова й е спокойно.

# 6 343
Не е унижение да й броят мъжете в ефир, да показват на голям екран кой какво й купил, само не каза как точно са били интимни.
Големият наследник и топ продуцентът седнали да се доказват на гърба на една жена, каквато и да е тя. Може да не сме съгласни с начина й на живот, но не можем да приемаме такова отношение за нормално.

# 6 344
Мартин твърдеше и след ИВ, че Мастагарков е симулант. Само че Мастагарков е имал контузии и някакво белодробно възпаление.

Общи условия

Активация на акаунт