🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 210
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 690
  • here and now
Когато Наум изтърси пред момичетата, че последните две избрани момичета ще отидат на 24часова тетатет среща с Васил в отделна къща, Косара даде рязко заден и се отказа да е финалистка.
+Марчин ѝ помогна.
+Мама каза, че се лее много хейт навън и да спасява малкото достойнство, което ѝ е останало.

# 691
Хипотетично дори смятам, че Косара е пратила Марто да разучи мнението на майка й, че нали пред камери тя й каза сама да си вземе решението този път.

# 692
Тета, права беше. Няма какво да се научи от надкаст с Косара.
Рядко тъпо, самодоволно парче.
 Всички ситуации извъртяни по начин, който е удобен за нея. Особено за Елвира, посъветвала се с Мартин/как иначе/ , така-онака и той взел решение да  я изгони.
И се сърдела сладко, а Васил нищо не разбирал.
Абе,  толкова неподплатено самочувствие, талант...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 01:00 от проксима

# 693
Лично за мен Косара се представи добре в "Надкаст". Като цяло беше обрана. Единствено е негативно настроена към Даниела, Васил и Алекса. За Роси и Ферай не каза лошо. Излезе умна, защото другите ако я оплюят в подкастите, е за тяхна сметка.
Вие няма ли да се разсърдите ако  потенциалното ви гадже се изкаже така ? Ако някой ме попита " Ти можеш ли да мислиш" директно съм го отрязала.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 00:39 от Anvelope

# 694
Обзалагам се, че в момента в който Косара е излязла и е разбрала за хейта и подигравките към нея, е хукнала на уроци, логопеди, баячки (и зъболекари), за да оправи дефектите и поне по няколко часа на ден се е упражнявала да говори правилно. Не за друго, а защото е побесняла от яд как смеят някакви тъпи селяни да оспорват и да се съмняват в съвършенството й - "ще им покажа аз на всички гадове, които се осмеляват да ме критикуват !". А да не забравяме, че и за начина по който се обличаше си го отнесе. Цели 2 месеца (или колкото е там) е злобяла и се е подготвяла за триумфалната си поява на екран след края на Ергенът. И ето ви я днес, пристига в бтв, нацупена, обидена, но горделива, сложила елегантен костюм, успешната бизнес дама, говореща що - годе сносен български. Сигурна съм, че пак не е останала доволна от резултата. Докато не я признаем за кралицата на България и не й се поклони народа, доволна няма да я видим. Надкаст още не съм гледала.

# 695
  • София /Абсурдистан
Аз се чудя защо семейството на Косе Босе при всичките им претенции, не са я завели при логопед още в детска възраст. Говорните дефекти са напълно поправими, ако се работи с тях навреме.

# 696
Защото не са го отчитали като дефект или проблем при Косара. А и кой да го отчете, след като майката говори по същия начин?

# 697
Аз се чудя защо семейството на Косе Босе при всичките им претенции, не са я завели при логопед още в детска възраст. Говорните дефекти са напълно поправими, ако се работи с тях навреме.
Аз не смятам, че това е говорен дефект, а много тежък акцент. Според мен тя физически може да изговори дадената дума , но вече е до желание и полагане на старание да й стане навик.

# 698
  • here and now
Косара в "Преди обед" изглеждаше и се държеше, сякаш е на интервю за работа. Другаде не съм я гледала и не смятам...

# 699
Защото не са го отчитали като дефект или проблем при Косара. А и кой да го отчете, след като майката говори по същия начин.
В детската градина, на около 5 годишна възраст им правят скриниг на децата от логопеди и ако има проблем саобщават на родителите за да заведат децата при логопед и започнат работа за коригиране и разрешаване на проблемите.

# 700
Косара няма говорни дефекти, просто мяка регионално. Не са го отчели, защото и те говорят така.
Аз имам приятелки от детство, на които родителите са от Самоков и като деца, и сега като отидем там за повече от три дни, превключваме на тамошния говор. А аз не съм израсла по цяло лято там както те като бяха деца и все пак прихващам. Ходила съм инцидентно понякога. Но в мига, в който си тръгнем, вече си говорим нормално.

# 701
Акцентът е под влияние на диалекта при Косара, така пише в Уикипедия:

"Акцентът представлява фонетична и интонационна особеност в говора на даден човек, която се е получила под влияние на неговия майчин език или диалект и поради която неговото произношение се различава от преобладаващото в обкръжението му."

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82

# 702
Косара в Надкаст
"Къде се виждаш след три години?"
К: "Омъжена с две деца"
"Тогава още отсега трябва да се захващаш за работа"
К: "Моята работа си е такава че мога да си я работя от вкъщи "

Добреее ....

Между другото - беше ултра досадно.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:43 от Glutenfree

# 703
Косара в Надкаст
"Къде се виждаш след три години?"
К: "Омъжена с две деца"
"Тогава още отсега трябва да се захващаш за работа"
К: "Моята работа си е такава че мога да си я работя от вкъщи "

Добреее ....
😂😂😂
Това беше култово. Разсмя ме ѝ като разказваше за първото си гадже - че се скарали и майка ѝ се обадила да му се извинява, преструвайки се, че е Косара (по повод на това, че гласовете са им еднакви). 😁

Иначе и аз тамън приключих подкаста - нищо интересно. Опитваше се да е политкоректна, но не ѝ се получи много.

# 704
  • Ню Йорк
Росица дали наистина е толкова глупава, че не се усеща, че е 101-ва резерва или и е казано да се прави по сценарий? Със сигурност Васил няма как да я избере, понеже тя все пак ще гледа как се обясняваше, че е резерва.

Какво ли означава изказването на Мартин в промото за утре: Трудно ми е да го кажа, но се преструвах?!

Общи условия

Активация на акаунт