🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 236
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 735
Роси е скромна, без корекции, млада, понякога прекелено емоционална, има още какво да се учи, но да кажете, че е там само и единствено по стечение на обстоятелствата, никак не съвпада с мнението ми.
Тази скромност която излъчват в предаването, хич не ми се връзва с постовете, клипчетата и коментарите ѝ в СМ. Средни пръсти, кучки, змии, хейтъри, все около това се върти.

Ако ти разкажа аз на нейните години какви дивотии съм правил - Роси ще ти се види като светица.

Предполагам, че и ти не си била света вода ненапита. Trollface

Не мисля, че се има предвид еднократно “изплискване на легена” с простотии, а за модел на поведение. Росица не е на 18 все пак.

# 736
  • София
Ох, чаках този кадър с Даниела, направи ми впечатление и на мен тогава. Joy Топ. Иначе и аз мисля, че Мартин все повече губи интерес. За кафето в предния епизод беше права, според мен.

# 737
Даниела си е меркантилна и егоистична, там спор няма. Но Мартин не му пречи това. Тя ясно си го показа от самото начало. Пречи му, че няма да е просто със силиконова кифла без претенции, с която да обикалят нощните клубове, докато им омръзне да са заедно и тя да е доволна само на материалните придобивки. Даниела има претенции за повече. Изобщо не е празноглава. Иска да демонстрира класа и да е на по-високо ниво. Той и затова беше впечатлен от нея, повече от Мартина например. Обаче в дългосрочен план си е за връзки точно с типажа Мартина или малки като бившата му.
Иначе Даниела изказва много правилни разсъждения за семейството и възпитанието на децата, изобщо по сериозни теми, тъй че ми е по-симпатична от Мартин. Умее и да си отстоява позицията, въпреки че той е страшен манипулатор и на моменти агресивен. Някоя друга жена лесно ще се уплаши и ще замълчи. Не се знае, разбира се, извън камера какво би било. Аз не бих се учудила никак тя да го зареже първа като се върнат в София и лъсне пълната истина какво следва.

# 738
За едно й правя евала на Даниела, че от самото начало си показа какво очаква от човека до нея. Жената иска да разполага с много пари, иска почивки и много лукс, иска чистачка, готвачка и т.н. В очите на Мартин си му ги каза тези неща, а той ако иска, никой не го кара насила. 😁Отдавна му даде да разбере и че грам няма да му толерира запоите и висенето по кръчмите.😁 При нея няма тън, няма мън - ако искаш. 😜

# 739
  • София
Васил страшно ми прилича на младия Георги Христов.

# 740
Много тъпа среща с тази Ади. То не беше среща, а бенефис някакъв с тия концертни изпълнения. И целувките бяха измъчени. С Росица беше по-страстно целИването.

# 741
Най-после циркът ще прибира шатрата и приключва.
Надявам се никакви предложения да няма и да се разделят всички по живо по здраво.

# 742
Май не бат Марто, а бат Банго ще им изнесе сезона на гръб😂

# 743
Друго, с което ме подразни Ади. Васил ѝ говори, тя си пее. Знам, че ѝ идва отвътре, само че някак не е уважително към събседника.
Мисля, че ще си тръгне сам той.

# 744
Защо бе момиче, са тези гадни физиономии... 🫣

# 745
  • София
Друго, с което ме подразни Ади. Васил ѝ говори, тя си пее. Знам, че ѝ идва отвътре, само че някак не е уважително към събседника.
Мисля, че ще си тръгне сам той.
Още на първата им среща, когато тя получи бялата роза беше нещо подобно на монолог. Тя го прекъсваше, само говореше.
Най-после циркът ще прибира шатрата и приключва.
Надявам се никакви предложения да няма и да се разделят всички по живо по здраво.
Измъчено го удължиха с още 3 епизода този сезон, измъчено.. от пръстите, то като цяло доста го разводниха и нямаше толкова смисъл.

# 746
Голяма мъка последните епизоди.

Мартин се показва в цялата си прелест- егоист, който е далече от мисълта да се задоми. Даниела ще му бие шута, такива мъже не са за връзка. Успял е обаче да я оплете, харесва го, но мисля , че разума е надделял или той бързо се е издънил.

Васил с Роси много повече му се получи, но няма да избере нея, прекалено много премисля, за да се пусне по течението. А Росица заслужава доста по-добър мъж до себе си от него. Той също не се е наживял и щом залита по кифли като Косара, е ясен. Ади и на мен ми стана натоварваща, въпреки , че е симпатична. Трябва ѝ друг тип мъж, Васил е прекалено пасивен за нейния темперамент.

Чакам подкастите с ергените, Даниела и Росица, другото ми е скука.

# 747
Къде е този подкаст с Косара?

# 748
На мен лично ми е жал за Васил - абсолютно манипулиран от продукцията, личи си по лошата актьорска игра. Единствените му истински апетити бяха към Козарата, която щеше да е трофей. Останалото беше за пред камерите и пълнене на ефирно време. Всичко някак насила, заучено, обяснено предварително как трябва да стане, изглежда, звучи и той като безгласна буква следва. МарЧин явно си е извоювал правото да не действа по сценариите, а Виктор беше толкова бездарен, че дори всичко подготвено и заложено на тепсия не можа да направи. Сега Васил излиза от предаването като плужек, който е лъгал и кимал “да, да, и аз така мисля, права си”. Безхарактерен и смотан. Той успя да поведе отрицателната класация при адски силната конкуренция на Виктор тъпото. Което е… зле. Жал ми е за него. И момите навън всичките се изказват зле за него, няма го по събиранията им, социалните и прочие. Дано добре са му платили, защото си развали образа пред цяла България.
Която и да избере - все едно. С нито една нищо няма да стане. И за Адриана ми е мъчно, щото и тя се излага и ще има да си оправя образа след продукцията. Подозирам, че ще го направи на гърба на Васил, че е най-лесно. Та пак зле за него.
МарЧин и Даца ще доиграят сценария, ще предложи пръстен, тя ще го вземе с “условие” и в самолета ще се разберат какво точно ще говорят пред камерите после. Подозирам, че ще е абсолютна скука от рода на - не ни се получи, тя/той е готон човек, оставаме си приятели и прочие ала-бала.

# 749
  • София
Май не бат Марто, а бат Банго ще им изнесе сезона на гръб😂

Така е, макар и с момите, отхвърлени от другите. Дори и със задкулисите игри на Мартин,  Васил си изигра играта блестящо. Даже, ако поиска, може да излезе с нелошо младо гадже (Роси).

Общи условия

Активация на акаунт