🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 072
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 855
В интерес на истината аз и Роси не знам с какво си изкарва хляба, а като се замисля, май никоя от ергенките не зная, освен една две дето казаха, че са сервитьорки.

# 856
Малко off topic, но някой да знае откъде е роклята на Роси от последния коктейл? Черно-бялата с корсета? Благодаря предварително Blush

# 857
Тя Косара и с Виктор нямаше хубава среща, и с Мартин не би имала. Тя се интересува как изглежда пред камера и седи префърцунено и изкуствено, няма как да се получи. Както и мъката Виктор с Бранимира. Когато единия е като стена и няма грам интерес и не се опитва, няма как да се случат нещата. Бранимира явно просто беше отишла на почивка и нямаше абсолютно никакъв интерес към Виктор, та не се и опита да се насили. Косара създава впечатление, че иска да и се любуват като произведение на изкуството и да получава комплименти и явно очаква само от мъжа да се старае, за да я спечели.

Косара беше на среща и  с Мартин. Там му каза, че няма корекции по себе си.

# 858
Май каза, че e от Revolve

Малко off topic, но някой да знае откъде е роклята на Роси от последния коктейл? Черно-бялата с корсета? Благодаря предварително Blush

# 859
Не знам Косара като от 5 годишна била в София, що и как се е озовала в Старозагорска гимназия? Нали писахте че средното там го била завършила....

Апропо..изскачат ми някакви реклами на сайтове за дрехи, непознати за мен марки, на които Косето е моделче......не знам от преди Ергена или след  това са, наснимани......

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:09 от Не се сърди, човече

# 860
Скрит текст:
Изгледах епизода и надкаст с Косара. Прескочила съм към 35 страници в темата, които няма как да наваксам за съжаление.

Срещата с Ади трябваше да я излъчат първо, защото след тази с Роси си бледнее. Но ако стравня със дрийм срещите на Виктор си беше класи отгоре.
И аз долавям нещо фалшиво в Ади и усещанито ми е, че е от самонавиването и за пред Васил, а не за пред нас.
Не дадоха дали е имало валидация .. та не знаем сега
И ако чете тук, много е зле да "цункаш" голям мъж, дето искаш връзка с него. МНОГО!
Изобщо не се "цунка" някой, дето не ти е роднина Simple Smile

Иска ми се да коментирам това, което Косара каза в ПО за Роси, че искала да е първа и нямало значение кой. Разбирам защо момиче като Косара, с толкова завишени критерии към мъжета си мисли така, но на база това което виждаме от Роси в предаването и противлоположно на Косара, занижени критерии, смятам че всички са ѝ храсали по някакъв начин. Тя самата си каза, че е имала за критерий само да е по-висок от нея, а и тримата са по-високи. Та Косара, по скоро така тълкува нещата, но не мисля, че е права.
От Надкаст с Косара са изрязали 2 момента, та явно има 2 спойлера Simple Smile
Хареса ми там, прилича си на Косара от от началото на прадаването,  преди да се появи Васил, когато ми допадаше. Явно аз съм човек, на който му допада този страна, която показва, когато е спокойна. По-скоро вярвам, че е истински страна на Косара, защото съм доста чувствителна към фалш, просто не е цялата истина.
И аз я харесах, напомни ми защо я харесвах/ беше ми симпатична в началото на предаването- по-обрана, земна, спокойна. Но е важна и средата, в която си поставен и какво изваждат различни ситуации от теб, а тя по някаква причина винаги беше в центъра на интигите и се обгражда с такъв тип хора, което говори и за нея.

# 861
  • в сърцето на един мъж...
Ох, гледах надкаста на Косара, не го издържах целия, превъртах... Доспа ми се Sad Скука и пак скука... И от блиц въпросите - от 10 - 7 отговора Мартин... И един мармот...
Искала син, че да го научи на нейните възприятия за живота и да е джентълмен... Ма Косаро ма, тва е мъжка работа, не твоя... Ако е на твойте възприятия, жална му майка...

# 862
https://www.revolve.com/mobile/lpa-serena-mini-dress-in-black-iv … 18ba74#modesens=1

Не знам Косара като от 5 годишна била в София, що и как се е озовала в Старозагорска гимназия? Нали писахте че средното там го била завършила....
...

И не живее в София от 6 годиШНА, а от 6 годиНИ.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:09 от Не се сърди, човече

# 863
Косара каза от колко години живее в София, а не от колко годишна. Поне така чух.

# 864
От продукцията не са очаквали, че такъв естествен съспенс ще се породи съвсем в края на шоуто. Визирам Васко и Роси. Никога не бих избрала Адриана, защото ми изглежда пунктуална, обсебваща, прекалена и нарочна във всяко едно отношение. Има и такива мъже - с огромна енергия, а-у, дето са и на жената бъди и душеприказчик, и за женска енергия могат да говорят, и същевременно са много в мъжката енергия, абе всичко, всичко. Така Адриана ми носи полъх на едно желание за перфектност, което ми е смущаващо. Иначе единствено за нея моят мъж се е произнесъл силно положително, и вика, че ''кво му е на момичето, виж каква е свежарка, че и красавица''. Много ще се изкефя, ако избере  Роси, която си носи полъха на младежта, но на срещата беше сладка, даже и това оооооооууууукейййй не ме дразнеше толкова.

# 865
Не знам къде са скрити всички тези таланти на Адриана. Плоска, че плоска. Поватря едно и също до втръсване, говори угоднически и свойствено, голямо клише. А това кривене на устата и въртене на очи, при това с едно такова самочувствие, неприятно.
Ама и двете очакваха в кутийката да има пръстен и не можаха да скрият разочарованието си от медальона.
Васил ме изкарва от релси с тази интонация, бррр. Не ми допадат хора с равно говорене. Инче е симпатяга. Ама заявката в началото беше по-сериозна.
Изобщо този сезон доста си променях първоначалните симпатии към  обратното.
Мартин вече не гледа Даниела както в началото, беше като омагьосан по едно време. Сега с метална нотка в гласа и с мътен, а не блестящ поглед. Тя вярва ли си изобщо, че той ще й се подчинява Simple Smile

# 866
Не знам Козара като от 5 годишна била в София, що и как се е озовала в Старозагорска гимназия? Нали писахте че средното там го била завършила....

Апропо..изскачат ми някакви реклами на сайтове за дрехи, непознати за мен марки, на които Косето е моделче......не знам от преди Ергена или след  това са, наснимани......
От 5 години, а не от 5 годишна
късометражно е искала да каже, т.е. от скоро Laughing

# 867
Адрияна не е казала, че няма да работи, къде го чухте?
Работи си като астролог (ще се учудите, колко е доходно) и мисли да мине в дигитална форма (по интернет), за да може да се отдаде на семейството и да пътува (и пак да прави хороскопи)

Качиха ПО - https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakvo- … hi-na-finala.html

Е, не е казала. Само каза, че ще работи толкова и така, че във всеки един момент да е готова да отиде някъде на почивка, както и че мъжът трябва да върши по-сериозната работа Wink

Даниела поне си го казва директно... Ферай и тя. Адриана, Косара, Ивет... и сигурно забравям някоя, бяха доста по-витиевати, но смисълът е същия.
Ами да, ако жена няма сериозна работа, мъж трябва да има, иначе ще умрат от глад. А те в момента нямат такава и доколкото разбрах няма и да имат.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 14:20 от Альона А

# 868
  • София
Заспах на вчерашния епизод и може и да не го гледам. Но искам да споделя за момента, в който Роси коментираш с Васил как евентуално ще поддържат тяхната бъдеща връзка. Стана ми жал за Роси, защото, според мен, Васил едва ли разсъждава като нея. Едва ли мисли от сега, че това е жената и ще продължат връзката си. Те нямат ли възможност да разменят контакти и след предаването да се чуят или да се видят?

# 869
Косара се изживява като абсолютна красавица, това е подклаждано и от родителите и. Не че е грозно момичето, но е хубаво да се набляга и на други неща в развитието на един човек, хубостта е до време, моделството също, пък "спонсорът" така и може да не дойде.....

Общи условия

Активация на акаунт