🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 969
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 305
Роси много хубаво му отговори. Браво момиче!

# 1 306
Ми правилно му показва среден пръст - цяла вечер и сутрин ще я натиска, и после - розата беше за друга, ама тя не щя, пък трета ми е приоритета…

# 1 307
Миии, Мартин не го харесвам, но се държа най-добре в крайна сметка. Васето много се обърка...такова унижение на финала и за двамата.

# 1 308
В главната роля на жертва - Роси. Почти от началото до края на сезона.

# 1 309
За да не е излъгана не се питат тъпи въпроси.

# 1 310
  • София
Имам чувството, че нарочно изписаха веждите на Роси, да има някой силно харесван накрая. Обикновено отритнатите са с по-силни шансове в това отношение, а в комбинация с това признание...

# 1 311
Оф, цял сезон обяснявам колко не харесвсм Росица (и все още е така), но никоя жена не заслужава да чуе думи, поднесени по този начин. Не му прави чест на Васил.

# 1 312
Росица пак не получи това, което си мисли, че й се полага и веднага започна със самосъжалението и самообвинението.
Веднага накриви муцуната и стисна устните.

# 1 313
  • here and now
Надявам се Адриана да е спечелила, каквото очаква...
Аз съм доволна...
Росица сама избра да се унижава ... цял сезон....

# 1 314
Не я знам Адриана колко е доволна тази вечер, като е чула, че е избор на разума, а не на сърцето

# 1 315
Ами да му е честито на Васил!
Да си я търпи, такава каквато я видяхме!
Пак нямаше истинска целувка.
Не искам да гледам повече фалш.

# 1 316
Пенсионерът избра спокойствието пред любовта! Василе, слагай чехлите и ходи да плетеш чорапи на спокойствие. Май си объркал формата, не Ергенът а Пенсионер търси спокойствие с кречетало. Сам не си вярваш на глупостите които рецитираш. За теб само някоя като Косара оттук нататък ти желая, защото е ясно че с логореята вече не сте заедно

# 1 317
Това беше гадно! Защо трябваше да и изтресе всичко това сега!

# 1 318
Имам чувството, че нарочно изписаха веждите на Роси, да има някой силно харесван накрая. Обикновено отритнатите са с по-силни шансове в това отношение, а в комбинация с това признание...
И аз съм на това мнение - във всяко риалити има по една жертва. Предизвиква коментари и интерес.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 01:01 от Lilly_85

# 1 319
Сипва и яко сол в раната, и после нагло я гледа с празния поглед на коза!!!

Общи условия

Активация на акаунт