🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 908
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 380
За мен най-гнусните мъже са страхливците. Всеки прави грешки, но да се откажеш от чувставата си към някого, само защото те е старх да обясниш, че си сгрешл, наистина е противно качество. Роси се оттърва, не я заслужва този мухъл.

# 1 381
  • Out of the Mix
Аз от една страна съм доволна, че беше жесток с Роси. Това е шанс за нея са се саморефлектира и да вдигне малко гарда най-после в този живот. Дано се ядоса най-после и да промени майндсета си.

В много случаи, обаче не се случва това - катарзис и промяна в нагласата, "майндсета".

По-скоро още 1,2 разочарования и може да намрази мъжете, като цяло отношенията, да се изкриви до степен да няма доверие в нищо и никой, и като намери свестен и нормален, държащ на нея, тя няма да е в състояние да изгради нормална връзка с този човек.

# 1 382
Лошото е, че при срещата с Роси той никак не лъжеше. Тялото и инстинкта не лъжат. А сега лъже себе си... Така не се гради нова връзка. Стана ми жал за самата Ади, която ще усеща това съвсем ясно, ако останат заедно. А Роси въпреки всичко, което и се случи нека продължи смело с надежда напред. И двете момичета имат своите качества и недостатъци, кой няма? Дано са умни и слушат сърцето си. А Васил явно слуша “сърцето“ на продуцент и редактори. Но със сигурност не и своето.

# 1 383
Ами той де факто избирайки Ади, нямаше друг полезен ход, за да не олекне репутацията му след предаването. Но е жалко, че жертва Роси, защото беше страхлив да каже това, което мисли навреме.

# 1 384
  • here and now
Истината е, че Адриана е още по-отдавна опция . Ако Кошарата беше останала, Опцията Адриана щеше да види финалната роза през крив макарон.
Ама на Адриана едва ли би ѝ пречило, ако го осъзнае. Важното е, че все пак успя да хване някакъв влак.

Да му е честита на Васята лепкавата лелка.

Той и на нея го каза. Че е изпитал страст към друга...

# 1 385
Ако бях аз продуцента на финала ей тъй като са двете с Роси, щях да изкарам и Бузара изпод някой параван да му каже как съжалява, че не е приела неговата роза, да видим какво ще стане. Grinning

# 1 386
  • Някъде там...
Не я знам Адриана колко е доволна тази вечер, като е чула, че е избор на разума, а не на сърцето
Е, ще я излъже и нея, че е рецитирал по сценарий, колко му е.

# 1 387
Ил баш топ неприятните оставиха за финал.  Тия 100 процента са си платили да ги дават до края .

# 1 388
Ех Васко, ама че си тъпчо.
Наум развали нещата като вмъкна тая баба

Много па знае Васо какво би казала наистина баба му.

Не се избира така.
Жалко

# 1 389
Мартин дано си е научил стихчето и да не го чете.

# 1 390
Да, бе, Роси изобщо не е знаела каква е ситуацията, затова пита Васил 256 пъти дали е план Б.

# 1 391
И сега ако видя:

фърлям тиливизията

# 1 392
От една страна е хубаво, че си призна всичко Васил, но някак ненужно коравосърдечно често и студено беше. Камо ли през тоя тефтер… Много трудно му било да разочарова, а вчера кога щеше да я изяде и буквално и преносно хич не му беше…

И това непрестанно спокойствие, за което говори с Адриана, хич не го виждам с нейната пренавитост. Мен през екран ме натоварва

# 1 393
  • here and now
Аз започвам да се чудя с какви жени е бил Мартин до сега, щом с такива суперлативи говори за Даниела?
Не искам да я обиждам, но според мен не притежава чак такива качества, каквито той изреди, поради което и въпроса ми.
Може да е изгубил бас и да му се е наложило да играе Mr. Green

# 1 394
  • Leeds, UK
Да, бе, Роси изобщо не е знаела каква е ситуацията, затова пита Васил 256 пъти дали е план Б.
И той 256 пъти я излъга че не. Такъв какво да го правиш?!

Общи условия

Активация на акаунт