🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 432
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 440
Те и да не са заедно си го завъртя Даниела , беше си абсолютна фаворитка .

# 1 441
Последната двойка поне не беше подтискаща Simple Smile

# 1 442
Да, всички сте в главата на Васил и знаете каква е първата му опция.

# 1 443
  • Out of the Mix
Мартин не чете от тефтер..

Аз се включих в първия и сега се включвам в последния епизод...изгледах Ергенът 🤣

Човекът си има дар слово и няма смисъл да записва записки пищови все едно е на изпит, и да срича, като първолак.

Иначе не си изпуснала нищо. Joy

# 1 444
  • София
Чак ме умилиха Мартин и Даниела. Той звучеше толкова искрен. Дано им се получат нещата и отвън, щом толкова я е харесал!
Много ми стана мъчно за горката Роси, въпреки че не подозира какъв невероятен късмет извади, че Васил не я избра. Със сигурност заслужава нещо далеч по-стойностно от този пън.
Дано освен болезнено, цялото преживяване й е било и полезно, за да си направи нужните изводи и вече да не бъде толкова наивна и доверчива. Както се казва: "A lesson lived - a lesson learned."

# 1 445
  • София
Божеее, Мартин ме разчувства, не мога да повярвам Grinning Много готини бяха.
Убедена съм, че не са един за друг в живия живот и няма да им се получи, но като сцена ми беше супер. И цялата им сюжетна линия беше интересна. Спасиха сезона от двамата дръвчовци, дето не могат да говорят Joy

# 1 446
Охх, Васко! Тъп си на манивела! Но не те виня.
Все едно женен мъж се опитва да скъса с любовницата си... Избира предвидимата и предвидимо контролиращата съпруга пред мистерията и потапянето в морето на чувствата... Както и да е...Каквото повикало, такова се обадило!

# 1 447
Момичета и момчета,
благодаря ви за това,че направихте тази тотална боза наречена "Ергена' няколко идеи по-приемлива! Във форума беше 100 пъти по-весело отколкото на екрана!
А иначе този сезон на предаването беше тотал щета!
Благодаря на всички още веднъж и до... следващото реалити! Simple Smile

# 1 448
Свършиха ми лайковете!

Ох, и аз се зачудих кой така тежко диша, викам си някоя маймуна ли се доближи до микрофоните 🤣🤣🤣

Аз съвсем друго си помислих и бая се смутих Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 449
Благодаря и аз на всички за компанията.Баба ми ми каза да си лягам.Ще я послушам.

# 1 450
Убедена съм, че не са един за друг в живия живот и няма да им се получи, но като сцена ми беше супер. И цялата им сюжетна линия беше интересна. Спасиха сезона от двамата дръвчовци, дето не могат да говорят Joy

И след цялата тая логорея се натиска с Косара.
Цирк...

# 1 451
Много ми беше забавничко с вас, смучита. Тъжно че се включих тук баш на най-скучния сезон, но предстои на есен сеирче. Там ще има какво да дъвчем според мен наистина, ако слуховете са верни и има и стари маймуни на клона.

# 1 452
Адрияна завидя за пръстена. А за нея имаше просто роза.

# 1 453
Абсолютно излишно е това. Още повече, че Виктор го няма. Големи внушения от Наум.

# 1 454

И след цялата тая логорея се натиска с Косара.
Цирк...

Защото Косара е неговият план Б след Даниела🙂

Общи условия

Активация на акаунт