🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 830
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 235
Мартин е трябвало да се консултира с някой PR, преди участието си. Можеше по-добре да отиграе тази ситуация.

# 2 236
Даниела е изключително овладяна! Евала и правя, че при такова напрежение, успява да запази самообладание и бърз ум.
Не съм от нейния фенклуб, но трябва да отбележа че това е многооо рядко качество и трудно се постига.
според мен това го владеят само патологичните лъжци.

# 2 237
Последните 20 минути бяха  по- интересни от цялото предаване 😀

# 2 238
  • София
Бих платила да гледам какво се случва в студиото в този момент Joy
Със сигурност ще се постараят да разкажат какво се е случило и ще изтече някаква информация.

Ужасно я нападнаха, ужасно.. то това оставя още толкова въпроси. Тя се била клела на любовника си, че не били интимни. Ревала да не се излъчи в национален ефир, че са били в леглото. Мартин спомена нещо, че Ади и Васил са били.. тях не помня дали ги питаха.

# 2 239
  • София
Ох, Мартин в Надкаст ще утрепе по гледаемост Joy
Вярвам на всичко, което казват за Даниела, но беше хипер грозно в студиото, с мъжете-клюкарки и кифлите-клакьорки.

# 2 240
Успех на Мартин! Оттук нататък няма да му вържат жени по-големи от набор 99.
Надявам се Даниела да съди Пинчера АМ. Bowtie

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 12:01 от welcometoheaven

# 2 241
Не разбрах каква беше ролята на мартинките, кискаха се отстрани. Спокойно, момичета, всичките ще ви мине батко ви, няма нужда от толкова мазнене. Лельо Силвия, без теб, не си негов тип.

# 2 242
Ехааа сеира беше на ниво, искаме бис!🤣

# 2 243
Мартин винаги се оказва в ексклузивен любовен крах.. Все партньорката му е виновна за токсичността му...

# 2 244
И каква полза, че цял сезон прикриваха истинската същност на всички, като накрая се лъснаха в целия си блясък.

# 2 245
Даниела се държа на ниво, за разлика от Мартин. И Ана-Мария накрая като някоя панаирджийка, имала доказателства за 4-ма любовника.

# 2 246
Егати злобното отмъстително пиянде! Голям мъж е Алф - с клакьорките на дивана, които опиянени да му ръкопляскат и да гледат този жалък цирк.
Дами, гледайте, четете и се учете да разпознавате нарцисистите отдалече, за да отказвате и да си тръгвате навреме.

Гнусен човек, за психиатър. Отвратително е това, което правят в студиото. Надявам се той да го съди, жалко, че не му каза името да е документирано. Болен ревнивец, болен.

Даниела не знам как е толкова спокойна, аз щях да съм избухнала 1000 пъти вече. Евала.

Продуцента да се пенсионира, а статистките да ходят да си злобеят по диваните. Излагация пълна.

# 2 247
Малко й беше на Даниела сипването. Заслужава си го и много си личи как лъже и маже и няма никакво намерение да си признава нищо.

# 2 248
  • София
Много жалка картинка, водещата е скандална, не трябва ли да е безпристрастна?
Би следвало да бъде, но тя се оправда с това, че зрителите се интересували и въпросите били техни. За мен тука нямаше един безпристрастен.

Николов сподели, че се чудил и той в началото защо жена като Даниела се е записала за подобно риалити. Даниела пък отвърне, че е имала чувства към Мартин.

Мартин винаги се оказва в ексклузивен любовен крах.. Все партньорката му е виновна за токсичността му...
Как така му се получава.. чудо.
Даниела се държа на ниво, за разлика от Мартин. И Ана-Мария накрая като някоя панаирджийка, имала доказателства за 4-ма любовника.

Даниела беше чаровна и наистина успя да се овладее и да се държи на ниво. Даже нямаше триъгълници, които ги гледахме в предаването.

Било закачка и лъжа, че нищо не работела и че искала 50 - 60 бона. Работила като се занимавала с инвестиции - покупка и продажба на апартаменти.

# 2 249
  • Пловдив
Ох, спряха ни скандала. Сега какво ли става в студиото, ще викат охраната.

Един  livestreaming от студиото щеше да е много интересен....

Общи условия

Активация на акаунт