🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 519
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 310
Повечето тук за две лъжи към Роси от Васко, го закопахте (и с право), а Даниела, че лъга и игра роля по супер долнопробен начин епизод след епизод, ще защитим? Стилна била, на положение се държала, мълчала си?! Сериозно?! Няма по-токсично нещо от тази жена в сезона, ден след ден сипа лъжи, ден след ден манипулира, ден след ден на директни въпроси отговаря неискрено. Рекламира ми женски енергия и валидации. Това ли е женска енергия, което тя показа? Така ли трябва да бъдат валидирани жените - от женeни мъже за услуги? Изключително обиграна беше и изключетелно долнопробно се изгаври с Мартин, който какъвто и да е - беше истински до края в отношенията си. Тя съзнателно го унижаваше ден след ден с елементарните си игри. Явно е толкова плиткоумна, че дори не осъзнаваше, че всичко навън ще лъсне и истината за нея ще бъде прозряна дори от Мартин.

Мен, като жена, ме е дълбоко срам от нея, защото тя показа елементарна страна, първосигнална, манталитет на евтина жена, на държанка. След като намота Мартин и голяма част от зрителите в лъжите си - публично, си заслужи абсолютно всяка една дума в студиото, и съм сигурна, че Мартин може да докаже обвиненията си, защото повечето от нас отдавна знаехме за тях.

Няма значение дали ще е урок за Мартин, дано е урок за нея. Дано разбере колко евтина всъщност изглежда и потърси помощ - я с психолог, я с духовни практики, я с нещо друго. Но съдейки по обезобразеното й лице, душата й е същата, то е огледало на това, което е в нея. Съжалявам я искрено, защото меркантилността й няма да позволи да разбере оново, което наистина спира дъха ни и си заслуажава.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:55 от Овна

# 2 311
  • here and now
Кофтито е, че тези които я хейтят в студиото с нищо не са по-добри от Даца...

# 2 312
Почвам да съжалявам Мартин. Искрено изразява емоциите си, личи че му трепери отвътре.

След това, което видях в Преди обед, вече съм убедена, че яко е бил захапал по Даниела, докато са снимали. Поведението му е точно на много влюбен мъж, който е бил много наранен.

Даниела как лъжеше, че не са правили с.кс в предаването..... Явно изобщо не е очаквала, че Мартин ще го каже пред цяла България. Сега да не вземе да й се размине мезонета от бизнес партньора и да си остане със старата кола.

# 2 313
  • София
И най-ироничното е, че НН се хвалеше в Надкаст как основна цел му била да пази доброто име и достойнството на участниците в неговите формати.
Ама видиш ли ти от близо 9000 - 1000 хиляди души, Мартин бил НАЙ, не знам как може да го кажеш това в национален ефир, предвид че голяма част от хората, с които си работил са те направили по-богат, по-успешен и по-голямо име в средите, в които се движиш.

Представете си съпругата на любовника да се активизира и тя😂😂😂 то вЕрно става като сапунка б’ейба.
Това вече ще е .. черешката на тортата. Ако е истина и ако жената е наясно, направо ужас... цяла България да знае с кого мъжът ти ти слага рога.

# 2 314
Ей, изпуснах Преди обед, явно е било епично, имам 35 страници за четене. 😂
Ужасно е, ако всички са й се нахвърлили, като са толкова отворени, да се бяха усетили, че лъже. Те сами са си виновни. Чудо голямо и без това връзката им беше обречена.

# 2 315
Едвам го изгледах... Имам опит с ренивци, Мартин ме тригерира безумно.
Пишели си в 11 вечерта и тя спряла и той решава, че някой е дошъл при нея, а не е заспала- класика!!! Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха. Такива истории, само болен ревнивец може да ги измисли.

Жени моля ви бягайте от такива, ще ви направят живота ад. На мен ми се вдигаше скандал, ако отида до магазините и се помотам повече от очакването... Само като го гледам Мартин с глупостите, които бълва, ми става лошо.
Не са глупости! Нормално ли е твоя жена да получи букет от 500 рози от приятелките си, може да 50, но не са 500, нормално ли е да замине за чужбина за няколко дена без да каже дори и дума, с това, че е заспала може и да е истина, но всичко друго не ок поне за мен.
 И че той така трепери и не може да я гледа говори, че наистина му пука за тая ситуация, а тая седи като мумия без грам емоция. Единственото за което й пука, любовникът да не разбере, че е правила секс с Мартин и да не й даде един ритник, който заслужава.

# 2 316
Къде може да се гледа запис на Дани и Мартин в "Преди обед"?
На Мартел му нямам грам вяра, предубедена тръгвам и фен-клуба откъде-накъде е там? Да го държи за ръчичка ли?

# 2 317
Мартина, от позицията на целомъдрието, нападна Виктор, че е излъгал Любомира. Той беше като някакво детенце. Постоянно се включваше като някакъв морален стожер.

# 2 318
  • here and now
Аз се надявам съпругата да си има гаЖе и да се забавлява на ситуацията в момента...

# 2 319
Марто така трепереше и за някакви глупави ситуации в Игри на волята. Той просто си е такъв, не умее да губи, не умее да изразява емоциите си по здравословен начин, воден е само от желание да отмъщава и все да е отгоре.

# 2 320
  • Stockholm
Мартин си го заслужи и Данка си го заслужи. Гледахме двамата манипулатори след битката. И двамата лъжат, както знаем.  Данка не излиза победител изобщо, Мартин също. На Данка не ѝ пука за хейта, но ѝ пука за месечната издръжка, затова лъже за секса.  Относно секса, Мартин не би ѝ подарил пръстен, ако нямаше секс. Един, два пъти, според мен. Докато има балъци, ще има такива жени или докато има такива жени, ще има балъци Joy

Радвам се, че двамата психопати се изпокараха и така показаха истинските си лица.

# 2 321
Почвам да съжалявам Мартин. Искрено изразява емоциите си, личи че му трепери отвътре.

След това, което видях в Преди обед, вече съм убедена, че яко е бил захапал по Даниела, докато са снимали. Поведението му е точно на много влюбен мъж, който е бил много наранен.

Даниела как лъжеше, че не са правили с.кс в предаването..... Явно изобщо не е очаквала, че Мартин ще го каже пред цяла България. Сега да не вземе да й се размине мезонета от бизнес партньора и да си остане със старата кола.
Точно! 😁

# 2 322
  • София
Дала сте линк към някакъв сайт, а не към синтезирана информация
Вероятно става въпрос за тази статия - https://www.7kefa.com/%d0%b2-%d0%b5%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0% … %bb%d0%b8-%d0%bd/
Скрит текст:
В ефира на БиТиВи станахме свидетели на ОГРОМЕН скандал между Даниела и Мартин, изтекоха пикантни подробности
Мaртo Елвисa спaзи oбещaниетo си oт „Ергенът” и признa в нaциoнaлен ефир, че е „нaй-гoлемият глупaк и бaлък, кoйтo е влизaл риaлити”, зaщoтo е пoвярвaл нa Дaниелa. Влизaйки в кoментaрнoтo студиo в „Преди oбед”, тoй oткaзa дa седне дo писaтелкaтa, с кoятo вече нямaт гoдеж.
Мaртин рaзкри , че Дaниелa имa връзкa с женен мъж, пoлучaвa всеки месец пaри oт негo, кaтo oчaквaлa и aпaртaмент и кoлa. Тя зaяви, че тoвa сa слухoве и директнo гo предизвикa дa дaде дoкaзaтелствa.
„Дa му рaзвaля семействoтo ли искaш?!”, изригнa Мaртин. Тoй същo тaкa рaзкaзa, че в първия ден Дaниелa пoлучилa 500 рoзи, пo нейни думи oт приятелки. След тoвa тя прекъснaлa среднoщен чaт без дa му кaже „лекa нoщ”. Нa третия ден тя зaминaлa зa Истaнбул без дa му кaже.
Дaниелa дaде oбяснение зa всеки един oт случaите, нo не беше мнoгo убедителнa и дoри oбвини хoрaтa в студиoтo, че сa се нaгoвoрили срещу нея. „Мoмичетo зa милиoни” се oпрaвдa, че мъжът, зa кoгoтo тoй гoвoри, е неин бизнес пaртньoр.
Нaй-стрaннo беше oбaче, че Мaртин зaяви, че сa имaли интимни кoнтaкти oще в Шри Лaнкa, a тя твърдo oтрече, при кoетo тoй буквaлнo се хвaнa зa глaвaтa.
Ники Никoлoв спoдели oт свoя стрaнa, че имaлo чaт, в кoйтo пишелo, че кoлиетo нa Дaниелa билo oт неин бивш, a не oт сестрa ѝ. Мaртин тук същo се включи и кaзa, че Дaниелa и сестрa ѝ сa имaли време дa рaзгoвaрят нaсaме и кoгaтo се върнaли, тoгaвa чaк пoчнaлa сестрa ѝ дa пoвтaря, че кoлиетo билo пoдaрък oт нея.
Мaртин се зaяде с Дaниелa и зa букетa oт 500 рoзи, кoйтo билa пoлучилa oще първия ден, тя oтвърнaлa, че е oт нейни приятелки, a тoй не пoвярвaл, че букет зa 5000 левa мoгъл дa бъде oт приятелки, нo решил дa си зaтвoри oчите.
В студиoтo бяхa и други учaстнички oт предaвaнетo. Мaртинa пoпитa Дaниелa дaли си е струвaлo всичкo тoвa, кoетo е стaнaлo и целия хейт, кoйтo се изля върху нея. Анa Мaрия пък oт свoя стрaнa се прoвикнa, че Дaниелa имaлa 4 любoвникa и тя знaелa кoи сa били.
„Сегa лъже, зaщoтo се кълне пред тoзи „бизнес пaртньoр”, че не сме имaли интимни oтнoшения”, oбясни Мaртин.

# 2 323
Ох, Мартин в Надкаст ще утрепе по гледаемост Joy
Трябва да направят един общ и за двамата. Да си изговорят, каквото трябва, без да има продуцент, който постоянно да се вмъква в разговора. Така хем ще има сеир, хем и двамата ще могат да си кажат, каквото има или да се защитят от нападките. Жалко, че няма как да стане.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 13:03 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 324
Много тъпо, че в началото Ники въобще не беше оствен да говори и да си каже всичко! Дори да си довърши изреченията!

Общи условия

Активация на акаунт