🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 144
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 385
Даниела всичко си направи съвсем сама! Защо, при положение, че си живееш живота с женен мъж, който явно е влюбен и я издържа от - до, се навира в национален ефир, в предаване, в което участниците търсят любов?
Телевизията не прощава.
Излязоха й наяве кирливите ризи, лъжите, всичко. Защо влезе да се излага? Нали си е живяла идеално и сега продължава?
Ами като лъжеш по телевизията, а после си достатъчно гьон сурат и в предаване по темата да отидеш (за което тук я поздравиха за смелостта), ами значи ще си носиш последствията, като те изобличават.

# 2 386
  • някъде другаде
Мартин правеше предаването интересно. Сега и сутрешния блок.

# 2 387
Момичета, някоя може ли да каже с две-три думи какъв е бил гафът с майката на Даниела?

# 2 388
Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха.

Това с брокерката е на 8 май (поне Мартин така започна с въпроса "къде беше на осми май" и Даниела отговори след това)

# 2 389
  • Пловдив
С глас се смях на разговора с Мартин и Даниела...тези двайсетина минути бяха по-забавни от голяма част от предаването 🤣🤣🤣
Даниела наистина стоически не трепва...нейното е за нова клинична пътека.

# 2 390
Защото са разбрали,че от тях освен приятелчета друго не става.От самолет се виждаше ,че страст няма.Страстта беше при Роси. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е сега на финала май ще се караме и ще се оформят лагерите.Хахахах.Ох,главата ме заболя с тази тема не мога грам работа да свърша.
Странно е,  че ние сме го разбрали още в предаването😄

# 2 391
Момичета, някоя може ли да каже с две-три думи какъв е бил гафът с майката на Даниела?

Така и не се разбра в цялата суматоха... опитаха се да разкажат нещо, но в студиото беше пълен хаос.

# 2 392
  • Обран бостан ;)
Осъзнали са, че чувствата им са повече приятелски, а не любовни.

Големи хора сме - кажете го направо. Секса не е бил ОК.

# 2 393

Големи хора сме - кажете го направо. Секса не е бил ОК.
Еее така вече по- разбираемо😅👍

# 2 394
Мартин е изневерявал и на жена си, и на Емануела, и на Йоана и кой знае на още колко, но той е жертва. Стандартът е много двоен, съчувствам му само и единствено ако е имал истински чувства. Тея на диванчето, всяка иска да е на мястото на Даниела, освен Роси, Бранка и Клавдия. На Марти Парти бандатата и затова се е тунинговала, за да привлича мъже като него. Мартина да каже нейния любoвник от Варна женен ли е бил, такива легенди се носят!
В конкретния случай е жертва, за останалите като почнат да си изкарват кирливите ризи, ще коментирам кой е жертвата в случая. Не знам защо се обобщава така, само защото Даниела е жена не я прави бяла и добра, нито само защото Мартин е мъж трябва да остави да му скачат на главата.  В случая Даниела е патологична лъжкиня и не разбирам що за морал е това, да се възхищаваш на лъжеца само защото бил запазил самообладание.

# 2 395
  • София
Демек нямат физическо привличане?

Че то това ние го виждахме постоянно, че са си приятелчета. Що не ни питаха, да не се тормозят...

# 2 396
Айгюл е патологична лъжкияня ,тази жена лъже за абсолютно всичко.  В Facebook хора от Чепеларе пишат,че баща й е починал,бил алкохолик

Къде ги четете тези неща? Да лъже за починалия си баща, че е жив?? Какъв и лъжец да си, затова да лъжеш....

# 2 397
Аз пък не мога да повярвам, че жени казват "Заслужава си Даниела другарския съд, защото е излъгала Мартин". Сигурно същите казват, че жените си заслужават бой, стригане и изнасилване поради някакви техни си там аргументи.

Даниела НЕ заслужаваше другарския съд. И за мен беше грозно да стоят клюкарките на дивата отзад. Но Даниела заслужаваше да се каже истината и да се оборят лъжите, които тя постоянно изричаше и продължава да изрича.
И тук не ставаше въпрос дали и колко е ревнив Мартин, а за това, че Даниела лъже, а Мартин опровергава лъжите й.

# 2 398
# 2 399
Аз като едно видно светило (човек, който кибичи и зяпа живота на другите; "свети" им) и гадател, мисля, че кълбото от лъжи, полуистини и истини изглежда горе-долу така:

Flowers Hibiscus Розите от любовник - вярно/от такъв са, жените не правим такива жестове
Flowers Hibiscus Дана има връзка - вярно, но това не я спира да търси, още повече щом е с обвързан. Добре му каза на Мартин, че и той си има нещо странично (Йоана) и да не се прави на дева Мария
Flowers Hibiscus Мартин е ревнивец - вярно
Flowers Hibiscus Патологичен ревнивец - по-скоро не, но ако помните, в предни теми обсъждахме колко го е страх да не го прецакат. Толкова, че разбира се, го прецакаха. Като имаш проблеми с доверието, не ставаш параноичен. Много параноя винаги води до същото дередже.
Flowers Hibiscus "Приятели" са му звъняли да го уведомяват каква е Данка - да ти имам приятелите, Мартине. Това са сеирджии и интриганти. Балък е да им вярва веднага и без съмнение
Flowers Hibiscus Даниела е заминала в чужбина без да му каже - правилно и аз така бих направила, ако се скарам с мъж
Flowers Hibiscus Мартин наистина се е влюбил - вярно
Flowers Hibiscus Даниела е влязла за слава и нищо друго - вярно

Даниела и Мартин са правили секс - тук не мога да разбера какво е станало. Освен да не са правили класически секс, а всякакви други формати - иначе не мога да си обясня как единия е правил, а другия - не.

Общи условия

Активация на акаунт