🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 387
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 370
Мартин да заведе Косара за един мезонет и да миряса.

# 2 371
Мартин влезе в студиото като разгневен бик, вдигна от стола Николов, за да не седи до Даниела и да я гледа в очите и се започна. Не знам за вас, но аз свестен мъж не си представям да избълва всичко, което той каза. Стигна до детайли колко пъти седмично приемала тя любовника за секс срещу заплащане. Беше като най-долнопробен епизод на Съдебен спор. Знам, че това се котира и хората обичат да гледат долнопробни кавги, но аз съм в тази група и следя Ергенът по други причини. Никой не може да ме убеди, че целта му е да разобличи фалша и златотърсачките, за да не се заблуждават наивниците от тях. Иска своите минути слава, иска размазване на противника (като че ли е в Игри на волята), иска да е най-запомнения реалити герой на всички времена и няма да се посвени да размаха и най-мръсните гащи. Еми ок, но аз няма да го запомня с хубаво.

# 2 372
Нима някой е повярвал,че Даниела е светица 😂😂 ,че е много честна и не е държанка...😅 Мартин също не е светец ,но поне Данка да не отрича така...🤣🤣 Много си и личеше, че се едвам се сдържа...ако беше реагирала по -остро щеше да е още по очевидно, че я хващат на къс пас..

# 2 373
Изобличаването на Даца беше в национален ефир ,защото и лъжите и бяха пак в нац.ефир.Единствено в повече бяха момите строени там,с нищо не допринесоха.Няма общо с бой и други издевателства над жена,не бъркайте нещата.Всичко се случи в ефир така че е съвсем разбираемо.Не знам що момите бяха там и то и Роси.Вярвах,че Васо ще внесе малко яснота в положението с нея пък той се изниза като мокра връв,както и Вико всъщност.Единствено Марто си изпълни обещанието и смятам,че с това печели симпатии,натурален е.А,че е ревнивец,дърдорко и отмъстителен никой не спори.

# 2 374
  • Пловдив
Само не разбрах - любовникът ще й дава пари да ходи на Малдивите с другия си любовник… Интересно - щедър и широкоскроен мъж!
Защото Даниела каза, че е поканила и Мартин да замине с нея, но поради неясни причини той е отказал.
Даниела е искала да се крият. Да не показват на сторита .
Е, това беше глупост от страна на Мартин - нали той е юрист, нали имат договори, знае, че няма как да си качват снимки,  което каза и тя. Пак казвам, не я защитавам, но Мартин не е по-малко барон фон Мюнхаузен и тук даже не се усети колко му е недомислена лъжата.

Не защитавам Мартин.
Аз това го разбрах като : Мартин да не публикува че е на Малдивите по същото време по която и тя е там, а не да не пускат общи снимки/сторита.

# 2 375
Мартин е изневерявал и на жена си, и на Емануела, и на Йоана и кой знае на още колко, но той е жертва. Стандартът е много двоен, съчувствам му само и единствено ако е имал истински чувства. Тея на диванчето, всяка иска да е на мястото на Даниела, освен Роси, Бранка и Клавдия. На Марти Парти бандатата и затова се е тунинговала, за да привлича мъже като него. Мартина да каже нейния любoвник от Варна женен ли е бил, такива легенди се носят!

# 2 376
  • Street of Dreams
Въпреки че съм 50/50, искам анкета на чия страна сме в тази война и на кого от двамата вярваме.
Аз съм за това да излезе истината наяве, колкото и грозна да е.

# 2 377
Разбрах защо Любка и Вико са се разделили, Данка и Марто също, но не разбрах какво стана с Васил и Ади? Някой може ли да обясни?😁

# 2 378
Осъзнали са, че чувствата им са повече приятелски, а не любовни.
И бившата съпруга на Мартин сигурно е имала истински чувства към него, докато е ходел да ѝ кръшка по чалготеките. Дай сега да го съжаляваме - голямата жертва, пък бил излъган, пък бил се раздал, пък не знам си какво..

# 2 379
Разбрах защо Любка и Вико са се разделили, Данка и Марто също, но не разбрах какво стана с Васил и Ади? Някой може ли да обясни?😁

Баба му му е казала, че не е за него.

# 2 380

Бяха обрани и дипломатични (типично в техен стил) и казаха, че имали много общо, но единствено на приятелско ниво. Опитали са се в началото, криели се, но разбрали, че не са подходящи един за друг в романтичен план.

# 2 381
Въпреки че съм 50/50, искам анкета на чия страна сме в тази война и на кого от двамата вярваме.
Аз съм за това да излезе истината наяве, колкото и грозна да е.
Защо трябва да се избира страна като и двата боклука вонят относително еднакво?

# 2 382
Осъзнали са, че чувствата им са повече приятелски, а не любовни.
Демек нямат физическо привличане?

# 2 383
Защото са разбрали,че от тях освен приятелчета друго не става.От самолет се виждаше ,че страст няма.Страстта беше при Роси. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е сега на финала май ще се караме и ще се оформят лагерите.Хахахах.Ох,главата ме заболя с тази тема не мога грам работа да свърша.

# 2 384
  • Viena
Ужас,Даниела е патологична лъжкиня на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт