🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 038
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 400
От началото на сезона ми е много забавно как Мартин беше определен като интелигентен. Един истински мъж не би постъпил като него. Вече смятам, че на всички е ясно, че е токсичен и е с нарцистично разстройство на личността. Никога няма да ръкопляскам на “мъж”, който изпитва нуждата да СТЪПВА върху други хора (независимо от по̀ла им), за да се почувства по-висок. Демонстрира го в национален ефир с Мастагарков, с Виолета, с Елвира, с Васил и дори с някои от придворните му, които струват една почерпка в пивницата, от която има процент. Сигурна съм, че днес Емануела си е сипала едно на обяд. Heart
Не харесвам Даниела и това, което проповядва, но не е първата или последната, която спи с женен мъж. Бих попитала Мартин, който в праймтайма си призна, че изневерява, а пък беше пръв боец за правдата и щеше да звъни по телефони - Кой е виновният? Дали любовникът ѝ или Даниела? Не тя се е вричала във вярност на жена му някога.
В заключение искам да кажа, че и двамата не стават, както и че нито един порок не е чужд на Мартин.

# 2 401
  • Street of Dreams
Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха.

Това с брокерката е на 8 май (поне Мартин така започна с въпроса "къде беше на осми май" и Даниела отговори след това)

Което значи, че дори много след фактическата им раздяла той е продължавал да я следи и да търси доказателства за правотата си.

ПС вие как си представяте супер тайният й любовник да й подари 500 рози на първия ден, които тя да качи в мрежата...

# 2 402
  • Пловдив
Те точно такива жени бият - които въртят по няколко или които са си казали, че стоят, докато има пари - Мара отварачката, гущеровица и подобни.

Домашното насилие тук няма нищо общо и няма какво да го замесваме.

# 2 403
Днес беше финалът на предаването, не вчера. Grinning Страхотен сеир се получи. Евала на водещата, че се осмели да им задава директни въпроси.

Не е нужно да си психолог за да разбереш, че Мартин наистина е наранен и заради това е толкова гневен. Със сигурност той се влюби и му личи. А Даниела не че запази самообладание, просто я хванаха неподготвена и през повечето време не знаеше какво да каже. Личеше си, че лъже - по очите й се позна. А и колко дни спаха в една стая? Дори и наивен човек няма да й повярва, че не са правили секс. Личи си, че се пази за да не се скара с източника на доходите си.

А и хора, наистина ли се учудвате, че е любовница на богаташ? Та откъде ще има пари да води нейния начин на живот? За мен това беше ясно още от първите епизоди. Нито от книгата, нито от продаването на онлайн дрехи може да си позволи ресторанти, домашни масажисти, домашни помощници, козметични процедури, скъпи дрехи, почивки...

# 2 404
Мартин си прави популярност - сега ще започнат да му плащат да ходи по дискотеките, да ходи по подкасти, ще го викат да реве и да разказва къде ли не. Знае той, харесва му да е център на внимание, не случайно си избра най-мразената.

# 2 405
Аз не разбирам едно противоречие, ако някой бъде така добър да ми обясни - Даниела била грозна, нагла, лъжкиня, въобще въплътено зло, този ми ти любовник защо се е хванал с нея, като може да си вземе по-млада, по-хубава и по-наивна? Че и след предаването пак си я иска?

# 2 406
Lady Cassiopeia Duval  никой от нас не знае кое е лъжа и кое е истина. Това че Мартин твърди нещо не го прави истина.

Ревнивците винаги намират начин да извъртят ситуацията, така че да им се потвърдят страховете от изневяра. Радвам се за вас, че не сте го изптали на собствен гръб. Аз съм, и не вярвам на нищо казано от Мартин или други доброжелатели.

За какъв 8-ми май говори въобще- те са се прибрали Март и се разделят след 3 дена. Какво го интересува Даниела къде ходи на 8-ми май?? Той още март месец почна да пуска сторита с Мартинките.

# 2 407
Не мога да си обясня как любовникът, който по думите на Мартин я посреща с 500 рози, купува мезонет и ще купува нова кола, ще отговори на позвъняването на Мартин и ще му разкаже, че посещава Д. два пъти седмично за секс и колко ѝ е месечната издръжка. И да е вярно, чак такива детайли ще се знаят само от двете страни по транзакциите. Цялата история намирисва на смесица от истини, лъжи, слухове, клюки и параноя на ревнивец и не бих избързвала като някои тук да защитавам Мартин, защото говорел истината в очите на лъжкинята. Даниела, че е златотърсачка, такава е. Но да не забравяме, че Мартин го знае от първите си разговори с нея, обяснено от собствената ѝ уста многократно и много напоително.

# 2 408
Това че Даниела се е държала хладнокръвно и овладяно не е за възхищение, защото всички изпечени лъжци, социопати, психопати и наглеци, поради факта че са кастрирани от всякакво чувство за вина, емпатия, емоции, съвест и неудобство се държат по този начин в момент, в който са хванати натясно или нараняват някого. Даниела ми е Ружа Игнатова, Маската.. При това не съм фен на Мартин, но поне е емоционален, което все пак е нещо

# 2 409
Ситуацията с Даниела наистина е моралноукорима, не смятам, че някой чак й се възхищава. Защо е влязла, като знае, че България е малка и нещата бързо се разбират,не ми е ясно и на мене. Но надали някой вярва, че всяка една от тези там не е влязла, за да се популяризира сама себе си, а ако си намерят връзка още по добре. Мартин си е имал връзка с Йоана до последно, но хоп и той е там за истинската любов, която очевидно не може да намери в Джанъм!

# 2 410
Гледах и аз. Няма особено значение кой колко бил овладян, хладнокръвен и т.н. Много по-важно е какво от изреченото е вярно. Според мен Мартин говори истината и затова го подкрепям. Напълно го разбирам защо е огорчен, личи му че е много наранен и разочарован. За мен той беше и си остана един от най-истинските и приятни за гледане хора в реалити. Не че няма трески за дялане, но то кой няма...

# 2 411
Аз пък не мога да повярвам, че жени казват "Заслужава си Даниела другарския съд, защото е излъгала Мартин". Сигурно същите казват, че жените си заслужават бой, стригане и изнасилване поради някакви техни си там аргументи.

Даниела НЕ заслужаваше другарския съд. И за мен беше грозно да стоят клюкарките на дивата отзад. Но Даниела заслужаваше да се каже истината и да се оборят лъжите, които тя постоянно изричаше и продължава да изрича.
И тук не ставаше въпрос дали и колко е ревнив Мартин, а за това, че Даниела лъже, а Мартин опровергава лъжите й.
Можеше да се каже, без да има 10 човека в студиото срещу нея и с по-нормален тон и думи. БТВ яко се изложиха, дори си мисля че трябва да се уведоми СЕМ, това си беше тормоз в ефир.

# 2 412
Даниела си наби голям автогол с участието си в това предаване, вече е с печат на "платена държанка и патологична лъжкиня".
Желанието за слава й изяде главата. Да видим и богатия любовник, колко ще я изтрае. Иначе, не се съмнявам, че ще има кандидати за няколко нощи, колкото да се похвалят с риалити звезда. Но, поне така си мисля, мъжете масово ще си имат едно наум за жена с големи финансови задължения, излъгала мъж в ефир, че е влюбена и платена любовница на женен мъж. Резюмето е впечатляващо, как да не й се довериш?

# 2 413
Даца е всякаква, ама много искам един ден така на Мартин за мъжете на дъщерите му да казват "Какво като им изневеряват Марто, дай да мълчим да не им се развалят семействата". Като разобличаваш Даниела и си толкова правдив какво му пазиш на горкия, клет изневеряващ женен мъж семейството... И баба Меца водещата и тя - сакън, защо да му разваляме на човека семейството...

# 2 414
Мартин е много смешен с това, че Даниела била златотърсачка. Алооооо, тя още на първата им среща му заяви в очите, че харчи по 50-60 000 на месец. И този мъж има самочувствие, че е умен.🙄 Даниела е златотърсачка, но беше искрена какъв стандарт ще поддържа, а на Мартин като не му изнасяше да я беше сиктирдосал още тогава.

Общи условия

Активация на акаунт