🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 038
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Street of Dreams
Мартин като каже А, трябва да каже и Б. Видиш ли ти, ще кажа на цяла България и само жената на въпросния няма да разбере, щото пазя тайна. Ако има нещо такова, съпругата на въпросния отдавна ще знае.

# 2 416
Росица абсолютно ли нищо не я попитаха в ПО?

# 2 417
Ами Даниела беше съгласна и на звънене по телефон и на доказателства в съд. Всъщност, ако тя реши да влага енергия и пари, наистина може да се видят в съда за клевета.

# 2 418
Е реално как тръгнаха всичките слухове за Даниела, кой ги е пуснал..според мен е ясно. Някой от тях са истина, като това за запора, то е лесно и да се провери. Съчувствам му и на тоя любовник след като Мартин ще му пази семейството в национален ефир.

# 2 419
Сега  гледам Накаст с Вики, той каза, че Яна е особена, какво означава това?

# 2 420
  • Варна/Амстердам
Гледах сутрешното предаване, учудващо за мен в почти реално време. Направих си следните изводи:

Даниела — безкрайно меркантилна, до степен, граничеща с патология. Всяко нейно действие е подчинено на изгода, на калкулация, на преценката „какво ще спечеля“. При нея дори емоциите минават през призмата на материалното. Любовта ѝ не е чувство, а инвестиция, която трябва да се изплати с лихвите.

Мартин, от своя страна, страда от патологична ревност. Но не защото обича — а защото проектира собствените си измени върху другите. Той е вечно подозиращ, вечно дебнещ, вечно нащрек — не защото е измамен, а защото знае колко лесно сам предава. Такива хора винаги се страхуват най-много — защото знаят какво са способни да направят, ако се наложи.

Иронията е, че тези двамата не са заедно. А би трябвало. Жалко е — защото се заслужават напълно. Тя — вечно търсеща дивиденти, и той — вечно страхуващ се да не бъде надхитрен. Те биха били идеалната двойка в един циничен, криво огледален свят. Съвършено несъвършени един за друг.

# 2 421
Оставаше и да звънят на любовника по телефона. Цирк. Grinning

# 2 422
Че ти не си ли виждала Яна?

# 2 423
Росица абсолютно ли нищо не я попитаха в ПО?
Роси тръгна да отговаря нещо, обаче Ники Николов я прекъсна, той пък беше непрекъснато прекъсван от водещата. Телевизионното време трябваше да бъде повече, според мен.

# 2 424
Ами не я помня, нали беше в самото начало...

# 2 425
Оставаше и да звънят на любовника по телефона. Цирк. Grinning

Достраша го Мартинчо, защото Хепито е повече от Джанъма.😂😂😂

# 2 426
Ама защо да не е съгласна Даниела да се обадят на чичото? Вие какво си мислите, че ще отговори той - "Е да бее, ама верно Даниела ми е любовница, жалко че ни разкрихте".
Ми не, най-много да ги осъди за клевета цялата телевизия.

# 2 427
Пусни си нейния надкаст, то там става ясно. И аз забравих вече какво беше, ама безкрайно не център. Имаше някакви аз съм на 28 ама съм сама от 3 години, ама на 27 скъсахме, едни такива дето изобщо не се връзваха. Оня ден бяха пуснали някакви шотове от нейния инстаграм как е харесала и реагирала на някакъв скамър, беше си давала революта там за мъже да ѝ плащат, може да е било шега, но с нейния психопоглед нищо не можем да разберем.

# 2 428
Пусни си нейния подкаст, то там става ясно.
Еее добра идея👍😄

# 2 429
За мен това, което Мартин извади като доказателства, доказа единствено, че той от първата минута е започнал да я следи и всеки дъх, който е забързала или забавила е бил доказателство за него, че му кръшка.
Каквото и да е направила тя, дори да стоеше затворена в пластмасова кутия с камера, че да я гледа, пак щеше да е сигурен, че го мами.
За моя изненада, не знам защо, но сякаш по ми изглежда искрена Даниела.
Не казвам, че не е имала връзка с женени, но просто не мисля, че точно до третия ден му е изневерила с друг.

Ана Мария го е чакала навън със сводката с разузнавателна информация. В студиото тя спомена за четирима любовници. Joy

Общи условия

Активация на акаунт