🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 668
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 580
https://www.instagram.com/p/DJ_v8ifIeU-/
Моите момичета! И накрая всички са Мартинки!
Koя е тази с очилата до Бранимира?

Анна, сестрата на Александра

# 2 581
Аз лично съм погнусена от това, което видях в сутрешния блок в национален ефир. Излезе някой от продукцията да завлече всички в калта - били предложили на Васил да отпрати Росица преди последната среща, за да не я нарани, но той настоял да остане. Те 100% не са искали да има интрига до последно, само той е виновен. Виктор беше подложен на кръстосен огън. Не че е цвете, обаче все едно дамите са и той им обеща кой знае какво. Поне Адриана и Васил се опитаха интелигентно да излязат от ситуацията. Въпросите към Любомира бяха ужасни. Да и бръкнат в раната и да я настроят срещу Виктор.
А Мартин и Даниела просто беше отвратително. Направо се чудя как запази самообладание тази жена. Мартин прекали отвсякъде. Не е възможно да е имал капка чувства към нея и да излее тази помия. Дано поне жените, които си мечтаят богатия любовник да им дава по 50 хиляди, а те нищо да не правят и си мислят, че ще са принцеси, да видят какво унижение ги чака. И това в най-добрия случай е само унижение.
Мартина и Ана-Мария, че и Силвия там другарския съд да гори вещицата на клада. Откъде накъде? Толкова ниско паднаха и те, само и само да останат близки с Мартин.
Да продължават да се записват за Ергена, любов няма да намерят, само резил.
Единствено ми е жал за децата на Мартин и Силвия, че родителите им правят такива неща в национален ефир. Те това не са си го избрали.
Ако има някаква подписка против това, което се случи в 10ч сутринта в национален ефир, ще се включа.
НН толкова тенденциозно плю по едни и защити други, че е супер непрофесионално. Тушев поне ги използваше и не заемаше страна открито, дори да е имал фаворитки. Мартин бил изнесъл шоуто, с какво, той на половината избра и после се чудеха как да запълват.

# 2 582
Някой разпозна ли бившия от излъчения в Преди обед скрийншот на чат относно колието на Даниела?

# 2 583
Като са хукнали в такова риалити, са поели риска да ги разкостват и плюят. Надали някой се е заблуждавал, влизайки там. Хич нямам намерение да ги подкрепям, или да се подписвам кое било грозно. Те сами са си поели този риск, заради известност. Много добре знаят какво се случва и как се коментира.

# 2 584
Този епизод на Преди обед беше за цел да разсее вниманието от подкаста с Виктор и да не му се подиграваме толкова, вижте, че никой не го коментира. Grinning

# 2 585
  • Street of Dreams
Нищо не разбрах от този скрийншот!

# 2 586
Ники Николов хвърли всичките си финалисти под автобуса, някои директно, други с уж незначителни подмятания, които нямаха нищо общо с темите на разговора. Освен Мартин, когото не спря да възхвалява. Не е мръднал и на милиметър морално от времената на ББ и Къртицата.

# 2 587
Лъга в национален ефир, разобличиха я в него. Голяма работа. Н@ср@н , но на екран. Мечтите им се сбъднаха, ся чак пък да се оплакват😂😂😂😂 Логика няма, угод-също!

Аз лично съм погнусена от това, което видях в сутрешния блок в национален ефир. Излезе някой от продукцията да завлече всички в калта - били предложили на Васил да отпрати Росица преди последната среща, за да не я нарани, но той настоял да остане. Те 100% не са искали да има интрига до последно, само той е виновен. Виктор беше подложен на кръстосен огън. Не че е цвете, обаче все едно дамите са и той им обеща кой знае какво. Поне Адриана и Васил се опитаха интелигентно да излязат от ситуацията. Въпросите към Любомира бяха ужасни. Да и бръкнат в раната и да я настроят срещу Виктор.
А Мартин и Даниела просто беше отвратително. Направо се чудя как запази самообладание тази жена. Мартин прекали отвсякъде. Не е възможно да е имал капка чувства към нея и да излее тази помия. Дано поне жените, които си мечтаят богатия любовник да им дава по 50 хиляди, а те нищо да не правят и си мислят, че ще са принцеси, да видят какво унижение ги чака. И това в най-добрия случай е само унижение.
Мартина и Ана-Мария, че и Силвия там другарския съд да гори вещицата на клада. Откъде накъде? Толкова ниско паднаха и те, само и само да останат близки с Мартин.
Да продължават да се записват за Ергена, любов няма да намерят, само резил.
Единствено ми е жал за децата на Мартин и Силвия, че родителите им правят такива неща в национален ефир. Те това не са си го избрали.
Ако има някаква подписка против това, което се случи в 10ч сутринта в национален ефир, ще се включа.
НН толкова тенденциозно плю по едни и защити други, че е супер непрофесионално. Тушев поне ги използваше и не заемаше страна открито, дори да е имал фаворитки. Мартин бил изнесъл шоуто, с какво, той на половината избра и после се чудеха как да запълват.

# 2 588
Сега изгледах Преди обед. Най-чудно ми е, че Даниела има толкова защитнички тук. За такива жени като нея си има име от хилядолетия и ми е непонятно как някой може да я подкрепя.
То да лъжеш, мажеш и да отричаш най-нагло всеки път като те хванат в крачка си иска някаква форма на нечовешко безочие и наглост.
Имаме обща позната с нея, с която са израснали заедно, много преди Даниела да стане Даниела, която ми каза още в началото на сезона, че нищо от това, което се заяви във визитката, не е истина.  Идва от малкия град, от семейство без големи възможности, имала е много тежко детство, занимавала се е с какво ли не за да преживява. Тези глупости за валидацията, стандарта на живот, силата на жената и подобни бла бла глупости са от последните години. Тази жена е просто патологичен лъжец.

# 2 589
В общи линиии НН изложи и Виктор, и Васил. Каза неща от кухнята на предаването, които не беше нужно да знаем.

# 2 590
Аз не можах да повярвам какво се случва, докато гледах, С нетърпение чаках мъжът ми да се прибере, за да му го пусна и отговорорът му беше: "Е, то това беше ясно от началото, има ли нещо още??"

# 2 591
Емануела наистина има повод да си сипе едно от обяд, както някой предложи. Нея не са я харесвали, а синковецът накрая и той станал чалгаджия. Каква е тази песен, в колата с белия салон?

# 2 592
  • София
Изгледах цирка в Преди обед.
Видето за Васил и Адриана в сайта на bTV е счупено или няма такова, бъг има. Но ги изгледах и тях в А1 Експлорър с връщане назад. Останалите си ги свалих за по-удобно, защото са с качено видео, а не само снимка.

Така, то не знам откъде да започна.
Всички дружно се изложиха още повече. Честито да им е!

Водещата прекъсваше в най-важния момент, аха таман някой да каже нещо и му е на устата и тя го секваше.
Много зле! Не знам кой я е сложил там. Но не се прави така. Трябва усет за тези неща.

Сеирджийките отстрани бяха излишни. Анна-Мария също в много неподходящ момент се обади и секна нещо важно, което щеше да каже Даниела ако не се лъжа.

Ники Николов като започне да говори и няма спиране и се губи в превода. Човек, абе трябва кратко и ясно без хъката и мъката. Прекалено многословен е, а няма време и водещата го унищожи буквално с нейните резки секвания. Тъпо се получи. Почти нищо съществено не успя да каже.
Явно е пристрастен към австралийските риалита. Защото от там е черпил идеи за Ергенът, а от там и за Островът на 100-те гривни.

Васил и Ади пак излязоха най-добре от всички, особено Адриана. Тук никой няма право да им търси обяснение. Ами не е имало любов и толкова. Какво толкова?
Изключително грозно включване от принцеса Косара, която толкова пазеше положение в Надкаст и сега за 30 секунди си сипа яко. Честито! Кой сам си го направи, нали знаете... и Господ не може. Тежката ''аристократка''

Виктор беше посран-насран.
Горкия човечец, няма такъв жалкар. Потъна. И както винаги нищо съществено не каза. Той и да иска не може.
Ники Николов директно го насмете в ефир дори и да не го е целял. ''Осъзнах, че няма да се справим и сезона занимава, защото това момче, Виктор не се справя и всичко отива по дяволите''
И вкарват на пожар Васил спасителя (добре, че не са вкарали Валери от сезон 4 на Игри на волята дето на пет часа казва по пет думи). Ами дамите можеха да са далеч по-толерантни към него. Ама то за това си трябва възпитание и класа, а там масово ги нямат тези качества.
Ако Виктор беше поне на 5, 10% адекватен нямаше да гледаме Васил, нито този сезон да продължи 3 месеца и половина, а само 2 месеца. Така че се сърдите на Виксата неадекватника, а не на Васил, ако изобщо човека заслужава сърдене и сочене с пръст. На него да не му беше лесно с материала, който завари?
Ако не беше той, реално този сезон ние Ерген нямаше да гледаме.
Ники Николов обаче и него намери начин да изложи. Яко се беше превъзбудил г-н Николов и каза някои неща, които бяха излишни. Ама то така е, когато в главата ти е хаос, от това мога да кажа, онова не мога, няма време, а водещата не се е наспала...

Така, официално да се знае (поне това чухме) е имало секс между трите двойки.
Имало е секс в предаването между Даниела и Мартин. И след предаването между Виктор и Любомира (аз се съмнявам, но хайде, здраве да е) и Васил и Адриана.
За секса вътре само Мартин го каза, а Даниела отрече. Ники Николов тук нищо не каза.
Т.е. трябва да вярваме на едната страна. В случая аз вярвам на Мартин, заради онези нейни жестове и докосвания в банята. Значи все пак набитото ми око ги е хванало. А и жени на чиято интуиция и опит вярвам също ми казаха, че тези двамата са правили секс. Ето защо и Мартин някак си беше по-отнесен и вече го нямаше този пламък в началото. Даниела отрича, за да не се сърди спонсора, хаха.

Аз пак да попитам, има ли някой с розови очила, който все още да си мисли, че ей така ще дадат и ще споменат книгата на Даниела поне 200 пъти без някой да плати предварително и защо за 4 сезона само тя имаше привилегията да влиза с лаптоп вътре? Ясно беше от ден първи, че тя е основната фигура в сезона, а Мартин беше лапнишарана в случая.
Със сигурност Мартин и Даниела (не знам защо Ники Николов почти не споменаваше Даниела, явно и той не може да я понася) изнесоха сезона поравно, не е само Мартин. И двамата. Но сега се говори навсякъде само за Мартин.

Браво на Мартин, че си призна пред всички, че е най-големия балък. Да, Марто, така е. Все пак имаш червена точка тук. НО, има и друго, може ли да му се вярва на 100 процента? Сега след като е изчел целия този хейт срещу Даниела, както и неговото осмиване. Не мисля!
Той предполагам си е мислел, че ще излезе като големия играч, който е свалил най-оборотната и опитна дама в сезона. Факт, така беше, но в случая тя свали и изигра него, не той нея. Така излиза, сори.

Естествено можем да зададем въпрос към Даниела. На каква цена? Струваше ли си?
Само бъдещето ще покаже, но аз съм скептичен. Без образование и само с наизустени клишета никога няма да получиш истинското щастие към което се стремиш. Защото и мъжът до нея, винаги ще има съмнение в нея. Но тя е избрала този живот, така че да не я мислим или жалим.
Даниела ще си остане просто една елитна компаньонка и държанка и това ще е нейната съдба. Честито!

Този другарски съд, който спретнаха срещу Даниела по-скоро сега ще е плюс за нея, но истината е ясна. Даниела е най-големия лъжец, който е влизал някога в риалити предаване. Тази жена е толкова обигран мошеник и толкова патологичен лъжец (граничещ със силно изразена характеропатия), че според мен с лекота би минала и полиграфа. Вижте я само. Сменила си е името и целия си външен вид. Това какво ви говори?
Преписала е от няколко книги различни цитати и ги е сглобила без смисъл, без начало, среда и край в нещо като роман с куп грешки вътре. Моля, не я наричайте писателка, защото това е обида за писателите.
За съжаление такъв човек като нея може да вирее само в днешния фалшив и циничен свят, който е роб на суетата и социалните мрежи.
Ако все пак трябва да взема страна след всичко чуто и видяно, то аз ще застана зад Мартин, който беше най-долно излъган и употребен за лични цели от едно чудовище. От една изключително нагла и безочлива жена.

# 2 593
  • София
Успях да изгледам и аз ПО. Ами грозно беше. Хареса ми откровеността на Бубето, не се опита да се надува и да се прави, че не се е увлякла по Виктор, както примерно направи Клаудия. И е много хубава като е гримирана. По принцип има хубави черти и с малко грим и като се позамаскират торбичките, си е чудесно момиче. Много повече ми харесва от Бранимира, която е като питка в лицето и не знам дали е от грима, но винаги изглежда разногледа.

Чест му прави на Мартин, че си удържа на думата и си призна, че е най-големият балък. А от Даниела направо ме побиха тръпки как хладнокръвно лъже без да трепне. Нали в предаването беше казала на не помня коя, че нищо не разбира от недвижими имоти, а сега изведнъж от години купувала и препродавала апартаменти.
Щом иска да лъже - ок, но трябва доста повече да си изпипва версиите, за да не си противоречат.

Клакьорките на Мартин не разбрах за какво ги бяха поканили изобщо, съвсем спокойно можеше да минат и без тях.
Водещата обаче е ужасна - непрекъснато прекъсваше всички и не ги оставяше да се изкажат спокойно. Правеше супер тъпи вметки и заради нея не чухме много интересни неща. НН на два пъти започна да казва за някакво противоречие по отношение на майката на Даниела, но и двата пъти беше прекъснат. Изобщо тотална посредственост и некадърност.

# 2 594
Чатът, предварително подготвен да се покаже на голям екран, подбраните кадри от шоуто с разговора за колието, приказките на Николов какъв невероятен, искрен и влюбен мъж бил Мартин, агитката на диванчето, която да дюдюка, всичко изглежда внимателно планирано. Почва да ми се оформя нова версия, признавам, че може да е налудничава. Даниела е избрана точно заради книгата ѝ, за която са били сигурни предварително, че ще разбуни духовете на мъже, жени, на всички, със скандалното пропагандиране на меркантилност. Не знам дали Мартин действително естествено се е насочил към нея или добре обмисленият сценарий е бил богатият ерген да влезе в ролята на жертвата на златотърсачката. При всички случаи са това дава поне две интересни опции за финал - любовта побеждава или ще сготвим наглата златотърсачка. Тази сутрин определено целта е била да я сготвят в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт