🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 742
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 550
Скрит текст:
Не беше хубаво това, което се случи. Така е. Най-малкото агитката можеха да я спестят. Или поне да съберат една и на Даниела и да стане пълен цирка. Но това, което е още по-грозно е подигравката с нечии чувства, доверие и в крайна сметка - любов, при това за едната изгода. Това че Мартин има токсични черти, оправдава ли подобно нещо? (Друг е въпросът, че може би си го е заслужил по друга линия) За мен човекът, който беше искрен и с нея и със зрителите беше той, затова заставам твърдо на негова страна в случая. Не виждам как той би излязал в национален ефир и лъгал, за да спаси честта на човек, лъгал го и подиграл се с неговата. Може би в по-способен на великодушие и незлобливост човек, това би било възможно, но той не е такъв... Аз на негово място, да речем, че не искам да съдя човек, който съм обичала, макар да ме е наранил жестоко. Да речем, че съм махнала с ръка и продължила живота си. Обаче! Не знам дали бих направила компромис с истината, ако ме извикат да ми я искат пред всички и не знам дали има деликатен и красив начин да се говори за цялата тази грозна история.

Иска ми се да мисля като теб, Ладонна. Какво му пречеше да остане в образа на искрено влюбил се мъж с наранено сърце, без да яхва победоносно всеобщото възмущение от златотърсачката и да иска да я смачка и медийно да я унищожи. И аз като теб, щях да му повярвам и пак щеше да спечели. Това негово ожесточение, гадните детайли, които няма как да знае със сигурност, ми говорят за смес от отмъстителност, озлобление, реваншизъм и желание да бъде победител на всяка цена. Видеото, което въртяха с него, в което разказва след Игри на волята, че може да мине през всеки, за да си постигне целите и не дължи нищо на никого, ми изглежда вече като самопризнание за житейската му философия.

Така е, права си, но го разбирам и него. Когато човек изпитва болка - физическа или душевна, е много трудно да прояви съчувствие, емпатия и грижа за друг... особено когато този човек е отмъстителен и особено като "другия" е наранилия го. Може би се е надявал да му олекне, а и е искал да се знае истината от хората, на чието мнение, като всеки суетен човек, държи.

# 2 551
Продуцентът на Ергена тази година същият ли е, който продуцира Бай Брадър с манекенката Галя Литова?

# 2 552
Последните седмица-две не гледах, само финалния епизод и сигурно сте го коментирали, но може ли някой да ми обясни, защо Даниела пак носеше колието сърчице?

# 2 553
Сега вървя по улицата и виждам един младеж седи и пуши и гледа телефона и  и чувам познат въпрос от телефона му: Бяхте ли интимни там?  И глас на Дани: неее, не бяхме🤣🤣🤣🤣

# 2 554
Изледах Виктор. Проблемът на Виктор е, че се опитва да не нарани никого. Не можеш да направиш всички щастливи.Не е лош. За мен Любомира е кралица на драмата.

# 2 555
Не съм ви чела днес, че в работа е лудница. Минавам само да кажа, че това Косе Босе ми е промило мозъка с бесния си акцент. Една колежка днес ме кани да ходим да хапнем в едно заведение в събота и аз без да искам се изцепвам, че не мога, “защото съм на ДЖиета”. 😂

# 2 556
Мартин влезе в студиото като разгневен бик, вдигна от стола Николов, за да не седи до Даниела и да я гледа в очите и се започна. Не знам за вас, но аз свестен мъж не си представям да избълва всичко, което той каза. Стигна до детайли колко пъти седмично приемала тя любовника за секс срещу заплащане. Беше като най-долнопробен епизод на Съдебен спор. Знам, че това се котира и хората обичат да гледат долнопробни кавги, но аз съм в тази група и следя Ергенът по други причини. Никой не може да ме убеди, че целта му е да разобличи фалша и златотърсачките, за да не се заблуждават наивниците от тях. Иска своите минути слава, иска размазване на противника (като че ли е в Игри на волята), иска да е най-запомнения реалити герой на всички времена и няма да се посвени да размаха и най-мръсните гащи. Еми ок, но аз няма да го запомня с хубаво.
абсолютно вярно, всячески се опитва да се изкара чист, невинен, дори и жертва. Каква е истината сигурно никога няма да разберем, но е неоспорим факт, че Даниела през цялото интервю беше изключително хладнокръвна и не залитна нито един път - човек се оплита много лесно в лъжите си и не смятам, че истината е точно такава, каквато Марто и дружина я изкарват. Най-малкото забележете как когато Мартин повдигна темата за съда, Даниела веднага отговори "да, нека отидем", докато Мартин тотално превключи към друга тема. 5 пъти повтори "айде да му се обадим" относно любовника, Даниела винаги отговаряше "да" и Мартин отново сменяше темата към други нападки. Целият този сеир беше абсолютно ненужен и Марто изопачи всичко само и само да бъде топа след предаването и да си опази и без това плиткото его

# 2 557
Става дума за дебел и грозен чичак, който си има семейство и още няколко любовници. За него поддръжката на държанка е гъдел, че може да си го “позволи” като скъпа кола и т.н. Не се мъчете да разбирате логиката на такива хора. Кефи го него така.

Оставил я е да си поиграе, само условието е било да не правят секс. Затова ще отрича до посиняване, та дори и видео да й изкарат пак ще отрича. Щом Марто каза че чак е ревала да не се казва това… явно това е била червената линия с чичака.

Но тя отрече и нарече Марто “ненормален”, така че явно защитата ще е това - “тоя ненормалник лъже, не съм го бодвала”. И кранчето ще продължи да пуска.

А бе, къде са тия любовници, дето ще ме търпят да интимнича два месеца с виден плейбой  в Шри Ланка, а после да се сурнат да ми купуват мезонет?
Значи чичакът освен че е дебел и грозен е и отчайващо тъп.

# 2 558
Коя е новата песен на бившата на Марто. Сложете я да я видим?

# 2 559
https://www.instagram.com/p/DJ_v8ifIeU-/
Моите момичета! И накрая всички са Мартинки!

# 2 560
Може на чичака да не му дреме, той има бизнес отношения. Получава и дава, без да ревнува.

# 2 561
Аз лично съм погнусена от това, което видях в сутрешния блок в национален ефир. Излезе някой от продукцията да завлече всички в калта - били предложили на Васил да отпрати Росица преди последната среща, за да не я нарани, но той настоял да остане. Те 100% не са искали да има интрига до последно, само той е виновен. Виктор беше подложен на кръстосен огън. Не че е цвете, обаче все едно дамите са и той им обеща кой знае какво. Поне Адриана и Васил се опитаха интелигентно да излязат от ситуацията. Въпросите към Любомира бяха ужасни. Да и бръкнат в раната и да я настроят срещу Виктор.
А Мартин и Даниела просто беше отвратително. Направо се чудя как запази самообладание тази жена. Мартин прекали отвсякъде. Не е възможно да е имал капка чувства към нея и да излее тази помия. Дано поне жените, които си мечтаят богатия любовник да им дава по 50 хиляди, а те нищо да не правят и си мислят, че ще са принцеси, да видят какво унижение ги чака. И това в най-добрия случай е само унижение.
Мартина и Ана-Мария, че и Силвия там другарския съд да гори вещицата на клада. Откъде накъде? Толкова ниско паднаха и те, само и само да останат близки с Мартин.
Да продължават да се записват за Ергена, любов няма да намерят, само резил.
Единствено ми е жал за децата на Мартин и Силвия, че родителите им правят такива неща в национален ефир. Те това не са си го избрали.

# 2 562
https://www.instagram.com/p/DJ_v8ifIeU-/
Моите момичета! И накрая всички са Мартинки!
култа е в действие

# 2 563
Защото накара сестра си да излъже, че и е подарък от нея. И Мартин повярва.

Последните седмица-две не гледах, само финалния епизод и сигурно сте го коментирали, но може ли някой да ми обясни, защо Даниела пак носеше колието сърчице?

# 2 564
Сега доизгледах тази гавра.
Смятам, че Мартин е много ревнив, съгласна съм. Но не следва да спретва на Даниела такъв другарски съд и също така смятам, че тя искрено беше хлътнала по Мартин.

По мое мнение Мартин е видял хейта, меметата, присмеха за външността на Даниела, обсъждането на нейното житие и битие (което той уж бил проучил и нямал проблеми с миналото й) и се е отдръпнал. Дори стана въпрос за това и в един от епизодите и той каза, че е ок. А накрая на днешното предаване с такъв самодоволен поглед я гледаше, не, не са хубави тези неща и смятам, че Мартин е много токсичен човек. Да не говорим, че във всички случаи мама и тате са му нашокали канчето, дъщерите му - също.

Той си избра Даниела още в началото смятайки, че така ще се скатае от публичен хейт и ще излезе сух от водата. Тя определено има класа в сравнение с другите участнички във формата и това го обсъждахме много назад и за това я избра, за да си поживее райски и да си прави интриги в Шри Ланка, пример - намеси се във взаимоотношенията на Косара с Васил. Само се правеше на влюбен, мен не можа да ме заблуди, от километри му личеше, че си играе с Даниела.

И още нещо - като ще е гарга, да е рошава. Защо не каза името на изневерника? Щом ще си развяват мръсните ризи, какво му пази "реномето" и хвърля кал по Даниела?
Не ми хареса цялата тази работа.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:05 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт