🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 166
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 520
Нормално Николов да се изкаже положително за Мартин, защото той до последно е държал на думата си, а Виктор и Васил не.

# 2 521
Не беше хубаво това, което се случи. Така е. Най-малкото агитката можеха да я спестят. Или поне да съберат една и на Даниела и да стане пълен цирка. Но това, което е още по-грозно е подигравката с нечии чувства, доверие и в крайна сметка - любов, при това за едната изгода. Това че Мартин има токсични черти, оправдава ли подобно нещо? (Друг е въпросът, че може би си го е заслужил по друга линия) За мен човекът, който беше искрен и с нея и със зрителите беше той, затова заставам твърдо на негова страна в случая. Не виждам как той би излязал в национален ефир и лъгал, за да спаси честта на човек, лъгал го и подиграл се с неговата. Може би в по-способен на великодушие и незлобливост човек, това би било възможно, но той не е такъв... Аз на негово място, да речем, че не искам да съдя човек, който съм обичала, макар да ме е наранил жестоко. Да речем, че съм махнала с ръка и продължила живота си. Обаче! Не знам дали бих направила компромис с истината, ако ме извикат да ми я искат пред всички и не знам дали има деликатен и красив начин да се говори за цялата тази грозна история.

Иска ми се да мисля като теб, Ладонна. Какво му пречеше да остане в образа на искрено влюбил се мъж с наранено сърце, без да яхва победоносно всеобщото възмущение от златотърсачката и да иска да я смачка и медийно да я унищожи. И аз като теб, щях да му повярвам и пак щеше да спечели. Това негово ожесточение, гадните детайли, които няма как да знае със сигурност, ми говорят за смес от отмъстителност, озлобление, реваншизъм и желание да бъде победител на всяка цена. Видеото, което въртяха с него, в което разказва след Игри на волята, че може да мине през всеки, за да си постигне целите и не дължи нищо на никого, ми изглежда вече като самопризнание за житейската му философия.

# 2 522
Николов не е говорил против никой, а разясняваше  за някои ситуации.
Там е проблема, защо той се чувстваше длъжен да разяснява...Участниците усти нямат ли, те да разкажат какво са почувствали и защо на дадени моменти са реагирали по даден начин?! Защо всички послушно мълчаха, а той като класен ръководител разказваше всичко, за техните преживявания и чувства?!

# 2 523
  • somewhere over the rainbow
А според мен показа най-вече собственото си истинско лице.
Той никога не го е крил, че да го показва сега. Винаги си е бил откровен кибритлия. Това видяхме и сега. Който не харесва такива хора, няма да го хареса и сега.

# 2 524
Даниела е психопат, затова е толкова равнодушна. Това не е уравновесеност, а нарцисизъм в чиста форма. Има цяла библиотека литература по тази тема и ме учудва, че има хора, които толкова не са наясно.

# 2 525
Хубаво че видяхме кой прави този Ерген- великия продуцент, ми той не може да говори бе, хора, а..ааа., мъка, хъка, нямал очила, говори някакви глупостите, отвратителен гнусен, плакал бил, пък какво мазнене на Мартин, ма той се изгаври с най-нормалните участници. А пък за Мартин, какво е това чудо бе, това е несериозно- колието било от мъж, и това ли е най - големия ти аргумент. Толкова ниско ниво, мислех го за по-умен, а то срам, срам.

# 2 526
Не беше хубаво това, което се случи. Така е. Най-малкото агитката можеха да я спестят. Или поне да съберат една и на Даниела и да стане пълен цирка. Но това, което е още по-грозно е подигравката с нечии чувства, доверие и в крайна сметка - любов, при това за едната изгода. Това че Мартин има токсични черти, оправдава ли подобно нещо? (Друг е въпросът, че може би си го е заслужил по друга линия) За мен човекът, който беше искрен и с нея и със зрителите беше той, затова заставам твърдо на негова страна в случая. Не виждам как той би излязал в национален ефир и лъгал, за да спаси честта на човек, лъгал го и подиграл се с неговата. Може би в по-способен на великодушие и незлобливост човек, това би било възможно, но той не е такъв... Аз на негово място, да речем, че не искам да съдя човек, който съм обичала, макар да ме е наранил жестоко. Да речем, че съм махнала с ръка и продължила живота си. Обаче! Не знам дали бих направила компромис с истината, ако ме извикат да ми я искат пред всички и не знам дали има деликатен и красив начин да се говори за цялата тази грозна история. Това е ужасна дилема - истината или любовта, бих се опитала да ги съчетая, колкото и да е трудно. Само че никога не бих искала да съм в подобна ситуация. А на Мартин явно още му е прясна раната или по-скоро се е отворила отново някаква по-дълбока.
Хич не ми е жал за Даниела в случая. Не смятам и аз агитката на Мартин за уместна.
 Като ще да е компаньонка, няма лошо, по-точно на мен ми е все едно ... но все пак като даваш обещания за годеж и брак, колкото и да са фиктивни, даваш поне някаква заявка за връзка и за отношения, които тя не е спазила, защото по всичко личи, че не е смятала да си прекратява отношенията със спонсора.
 И другото е, че тук като се коментира, че Даниела била не знам си каква и всичките й 'тайни' и се спекулира непрекъснато за любовници и т.н. е окей, но като излезе Мартин да го каже и да даде пресни примери, й уронва авторитета, ами ок.. значи всичко е ок, като е зад гърба на даден човек, но изправиш ли се да го кажеш пред всички си ненормален.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:16 от BobbyDyl

# 2 527
Даца си е пълно психо, но за съжаление другите реагираха, така че да ѝ направят услуга.
Ако я намерят едни добри адвокати да ѝ предложат реванш в съда срещу процент и реклама, може да ги попилее.
Да докаже едни сериозни вреди, с които и борчове ще покрие, и нова кола може да си купи.

# 2 528
Кога, кога Даниела е ревала да не се излъчва интимността? Мартин както го разказа, излезе, че още в Шри Ланка е станало. Кой е лъжецът?

Точно това каза - че доста пъти са били интимни още в Шри Ланка. И тя е ревала, да не се излъчва. Дали буквално е ревала, не става ясно. Но да си кажем честно и тук в темата доста се чудехме валидирана ли е Даниела или не. И много хора казаха, че знаейки какъв е Мартин, няма начин да не я е валидирал. И явно наистина се е преборила да не се загатва за това в предаването. Причината само тя си я знае. А, ако Мартин е прав - вече я знае и цяла България, заедно с човека, който не е трябвало да я разбира.

# 2 529
Мартин просто като иска толкова да е отгоре, трябва да приложи наистина реални факти, иначе си отива към клевета, същото се отнася и за Ана Мария. Иначе въпроса на Мартина беше резонен, струва ли си да разбиеш нечие сърце, ако приемем, че така е станало само за ефирно време и евтина популярност. Поне аз така го разбрах, но случая с Мартин е друг. Мартин и Даниела реално не са били заедно и ден, той проверил разни неща и оттам за него е било ясно, че тя е с лювобника, което сигурно не е лъжа между другото, но това нападение в ефир беше абсурдно. Ники Николов го играеше честен, но ако бях на мястото на Васил и Виктор нямаше да ми е приятно. Каза си, че Виктор не става и че Васил е бил почерпен и не е искал да ходи на среща с Росица, а са го задължили. За някои участници голямата секира, а други като Косара и Мартина ги галят с перо в ефирно време, струва ми се тъпо!

# 2 530
Николов не е говорил против никой, а разясняваше  за някои ситуации.
Там е проблема, защо той се чувстваше длъжен да разяснява...Участниците усти нямат ли, те да разкажат какво са почувствали и защо на дадени моменти са реагирали по даден начин?! Защо всички послушно мълчаха, а той като класен ръководител разказваше всичко, за техните преживявания и чувства?!
Те едва ли ще си признаят, че са обещавали  нещо да направят и после са се отмятали. Например Васил може да се притеснява да каже истината за тетрадката или че са го напили.

# 2 531

На мен лично ми е адски гадно че няма какво да гледам от тази вечер. Предпочитам тия двамата караконджели на един акъл и разбиране за любовниците и любовта, пред Един за Друг, Живот на Кантар и Спомни си Текста. Няма живец там и нищо интересно.

Докато ги гледам или по точно правя опити ми е скучно, все едно съм в църква на Великден и попа два часа ми пее песни на главата затиснат от много хора със свещи и мирише на восък

Ще ми липсват

Искам да помоля всеки един да пише в темата и да пожелая - колкото повече мнения толкова по - интересни сезони занапред

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:20 от dsfds

# 2 532
Специално изгледах отново срещата на Васил и Роси, знаейки всичко, че той е пиян, че всичко е нарочно, че има сценарий и т.н.

Значи, или Роси е много, ама много талантлива актриса, или флирта и е в кръвта.
Това не може да се изиграе.

НЕ МО ЖЕ !

А Васил на коя среща не е искал да ходи? На финалатанали?

# 2 533
Специално изгледах отново срещата на Васил и Роси, знаейки всичко, че той е пиян, че всичко е нарочно, че има сценарий и т.н.

Значи, или Роси е много, ама много талантлива актриса, или флирта и е в кръвта.
Това не може да се изиграе.

НЕ МО ЖЕ !

А Васил на коя среща не е искал да ходи? На финалатанали?
За тази с целувките, билярда.

# 2 534
Този сезон дойде ми като сериалче. Даже и края с надписите беше топ. А пък в студиото днес беше върха,(освен джанъмките които ги бяха наредили там безцелно, едната като статуя, другата върти очи, третата гряка). Да бяха викнали Жоро Игнатов.
 Нищо което не сме очаквали де, но все пак за мен вълнуващо.
По време на целия сезон се готвех да пиша колко много ми харесва  сезона на Н.Николов. В смисъл, колко повече от на Тушев. До тази сутрин.
Какъв непрофесионализъм. Вади чатове от бивши на Даниела в ефир да доказва нещо, мазни се на Мартин, мачка Виктор.... Че, миналия сезон ги оставяха да си кубят косите за глупости, обаче след завършването на сезона не чухме нищо нито за Габриела, нито за Теа, нито за Маги, всичко се скри, се покри, взели от тях каквото могат по време на снимките и това е. Този....седи до Даниела и говори глупости, нарече останалите кандидатки "с тарифата си на челото"... Абе отврат.
Жечев ни предупреди де  (тези които го следваме) но аз не му повярвах.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:23 от Glutenfree

Общи условия

Активация на акаунт